AirArabia Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseAirArabia.com tilbud: opptil 30% rabatt21 november
kupongKupongkode på AirArabia.com opptil 50% rabatt11 november
ForfremmelseAirArabia.com kupong: 30% rabatt på hele nettstedet24 september
kupongRabatt kode for AirArabia.com: 20% rabatt i hele butikken18 februar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Air Arabia har å tilby

Air Arabia er et lavprisselskap som flyr til mer enn 170 ulike destinasjoner i Europa, Midtøsten, Asia og Nord-Afrika, og som tilbyr sine tusenvis av kunder rimelige priser og lavprisbilletter.

Air Arabia har i løpet av sin historie klart å gjøre en forskjell på sine flyvninger takket være assistanse om bord, pålitelighet og komfortable seter som gjør reisen behagelig og behagelig.

Blant destinasjonene mellom land og byer som er tilgjengelige på Air Arabia er Tyskland, Egypt, India, Romania, Italia, Portugal, Nairobi, Paris, Dubai, Doha, Spania, Thailand, Storbritannia, Frankrike og Østerrike. Andre alternativer som tilbys er bestilling av hotell pluss fly, hotell og bil.

Hvordan Air Arabia sender billettene

Air Arabia-billetter sendes via e-post, via mobilapplikasjonen eller via en billett når de kjøpes via salgskontorene.

Hvilke rabatter tilbyr Air Arabia?

Air Arabia tilbyr blant annet følgende rabatter

70 % rabatt når du velger en pakke med fly + hotell.

50 % rabatt på billetter for enkelte bestillinger

20 % rabatt på internasjonale flyreiser

30 % rabatt på fly- og hotellpakker.

Betalingsmåter på Air Arabia

Betalingsmåter som aksepteres på Air Arabia er kredittkort som Visa, MasterCard, avdrag, PayLater, CMI marokkanske kredittkort, mobil- og nettbank, Mada Bank Card, Knet, Fawry, RuPay, iDeal, Bancontact, Giropay, Sofort, kontanter direkte fra flyplasser og salgskontorer.

Hvor lang tid tar det å levere billetter kjøpt på Air Arabia?

Hos Air Arabia tar det bare noen minutter før den reserverte billetten blir levert, mens betalingen behandles og verifiseres.

Rabattkuponger som for øyeblikket er tilgjengelige på Air Arabia

Air Arabia har følgende rabatter tilgjengelig for øyeblikket:

20 % rabatt på utvalgte flyvninger med koden REHLATOFFER2.  

10 % rabatt på tidlige bestillinger med koden Earlybird.

10 % rabatt på flybestillinger ved bruk av koden ADCB

10 % cashback ved bruk av koden CASHBACK

Air Arabia kundeservice

Air Arabia kundeservice er tilgjengelig ved å ringe 009716588939 eller 0097165580011, samt via et kontaktskjema eller fra deres sosiale nettverk.

Fordeler med å bruke en Air Arabia kupong

For kunder som bruker en rabattkupong Air Arabia har sine fordeler en av dem at kunden er fornøyd med å foreta betalingen fordi gjennom disse kan spare, noe som blant annet gjør det mulig å ha tilgjengelighet til å foreta en annen reservasjon.

Hvordan kan jeg returnere en billett kjøpt på Air Arabia?

For å gjøre en avbestilling i Air Arabia kunder har flere alternativer tilgjengelig, inkludert online, gjennom kundesenteret eller direkte i salgskontorene, fleksible reservasjoner kan kanselleres 8 timer før planlegging uten å pådra seg ekstra kostnader, normale priser må kanselleres 48 timer før planlegging med mulig ekstra kostnad, for å utføre denne prosessen må ha på hånden reservasjonsnummeret, kampanjebilletter er ikke kvalifisert til å bli kansellert.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere på Air Arabia

Nye Air Arabia-kjøpere kan foreta reservasjoner ved hjelp av alle kampanjer som er tilgjengelige på betalingstidspunktet, for eksempel kuponger, rabatter og tilbud.

Air Arabia på sosiale nettverk

På de sosiale nettverkene kan Air Arabia-kunder finne de beste alternativene som er tilgjengelige, for eksempel gastronomi, landskap og andre tilbud:

Facebook

X (Twitter)

Instagram

YouTube

Maksimal rabatt som tilbys av Air Arabia for Air Arabia-kjøpere

For øyeblikket kan Air Arabia-kjøpere få en maksimal rabatt på 70 % på bestillingen.

Air Arabia kupong for abonnement på nyhetsbrev

De som abonnerer på Air Arabia-nyhetsbrevet vil kunne glede seg over å motta nyhetsbrev med varsler om kuponger og eksklusive rabatter.

Flyselskaper som ligner på Air Arabia

Blant alternativene til butikker som ligner på Air Arabia kunder kan besøke Emirates.com, QatarAirways.com, Etihad.com, Flydubai.com blant andre, som tilbyr lignende alternativer der de kan finne fra flybestilling og mange flere.

 Air Arabia kuponger for Black Friday

For salgsferien kjent som Black Friday Air Arabia har tilgjengelig for sine kunder de beste alternativene mellom tilbud og rabatter tilgjengelig som kan bli funnet i en begrenset periode med opptil 70%, i tillegg til dette er det spesielle kuponger på opptil 10% som ikke kan gå glipp av.

Air Arabia kuponger for 11.11

En annen spesiell salgsferie for Air Arabia er 11.11, som som navnet antyder er tilgjengelig 11. november, for denne dagen tilbys de beste kampanjene som er tilgjengelige mellom flybestillinger pluss hotell som kan være med 60% rabattkampanje og kan også nyte kuponger for denne dagen på 5%.

Air Arabia-kuponger for Cyber Monday

For det spesielle Cyber Monday-salgsarrangementet Air Arabia har forberedt seg på online shopping de beste tilbudene og de største rabattene som brukes på deres tilgjengelige tjenester som kan nå på denne dagen opptil 80% avslag på spesial, samt kuponger på 15%.

Air Arabia julekuponger

I løpet av desember måned feires jul av den grunn Air Arabia forbereder for sine kunder de beste rabattene og de beste rabattene som er tilgjengelige på disse datoene som kan være fra 15% på forhånd, samt salgskuponger fra 5%.

Air Arabia mobilapplikasjon for iPhone og Android

Air Arabia har kun en mobilapplikasjon tilgjengelig for iPhone.

Kjente destinasjoner som Air Arabia flyr til

Air Arabia flyr til følgende kjente destinasjoner:

Egypt, Tyskland, India, Romania, Italia, Portugal, Nairobi, Paris, Dubai, Doha, Spania, Thailand, Storbritannia, Frankrike, Østerrike, Tyskland.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
AirArabia Rabattkoder

Spesielle kampanjer og kuponger på Air Arabia

På Air Arabia kan kundene finne spesielle kampanjer for bestillinger som fly og hotell, der de kan få opptil 70 % rabatt eller 10 % rabatt på tidlige bestillinger.

AirArabia Kupong

Andre lignende butikker