Qatar Airways Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongFå 10% rabatt På Økonomi og Business Class flyreiser med denne kupongen31 juli
kupongKun FOR VISA-kortinnehavere! Spar 10% på din neste flytur med Denne QatarAirways promo code31 desember
kupongBeste Qatar Airways kampanjekode for denne måneden: 12% rabatt med mobile APP31 desember
kupongBare I Mars! Spar 20% med Denne Qatar Airways promo code31 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva QATARAIRWAYS selger Norge

QATARAIRWAYS er Qatars viktigste lufttransportselskap, basert på QATAR Tower i Doha, de tilbyr sine tjenester i Afrika, Sentral-Asia, Europa, Sør-Asia, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Oseania. De er også det raskest voksende flyselskapet i verden; De har forbindelser med mer enn 160 destinasjoner i verden, med en flåte av siste generasjons fly og et høyt servicenivå.

Siden lanseringen i 1997 har QATARAIRWAYS vunnet mange priser og utmerkelser, og blitt en av en elitegruppe av flyselskaper rundt om i verden som har fått en 5-stjerners rating fra Skytrax. Kåret til årets flyselskap av Skytrax i 2011, 2012, 2015, 2017 og sist i 2019.

Noen av destinasjonene er: Atlanta, Sao Paulo, Montreal, Houston, New York, Boston, Dallas, Los Angeles, Chicago, London, Paris, Barcelona, ​​​​Tunis, Doha, Moscatel, Beirut, blant andre.

Hvordan gjør jeg en reservasjon på QATARAIRWAYS?

For å kjøpe flybilletten må du velge om du kun vil ha enveisbilletten eller også returbilletten, etterfulgt av dette må du angi antall personer som reiser; så må du angi opprinnelseslandet eller -byen og destinasjonen, etterfulgt av datoen du vil reise og returnere til opprinnelsesstedet, for å fullføre vil det be deg om passasjerdata, og det vil lede deg til betalingen side hvor du må velge metoden du vil bruke.

Hvilke rabatter tilbyr QATARAIRWAYS Norge?

Hvis du ønsker å velge tilbudene til QATARAIRWAYS, må du abonnere på nyhetsbrevet, og dermed vil du være den første til å motta eksklusive tilbud og siste nytt om deres produkter og tjenester direkte til din e-postinnboks. Rabattene er varierte og kan nå opptil 50 % av startprisen.

Betalingsmetoder hos QATARAIRWAYS Norge

Å bestille med QATARAIRWAYS er superenkelt, betalinger kan gjøres på forskjellige måter som: kreditt- eller debetkort (VISA, MasterCard, American Express, JCB, UATP, Discover, Maestro og Diners Club) aksepteres i de fleste land. De støtter også betaling per klikk i visse land, en annen av de aksepterte betalingene er elektronisk betaling via PayPal, og til slutt kan du også gjøre det gjennom din utpekte lokale bank.
  

Hvor lang tid tar det før reservasjonen som er gjort på QATARAIRWAYS ankommer?

Leveringstiden for billetten angående tjenestene som QATARAIRWAYS tilbyr kan variere avhengig av måten disse er kjøpt på, siden hvis den lages online, vil billetten din automatisk komme til posten din, et annet alternativ er å kjøpe direkte på deres kontorer som umiddelbart vil få billetten din.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på QATARAIRWAYS Norge

For tiden er det flere tilbud og rabattkuponger for dette flyselskapet. Blant dem presenterer vi de mest populære i det siste.

Opptil $300 rabatt for spesialtilbud
QATARAIRWAYS kupong $ 50 rabatt
Kupongkode QATARAIRWAYS 10 % rabatt for dagsdestinasjoner
5% rabattkode for bestillinger gjort i dag
Opptil 10 % rabatt på økonomiklasse
QATARAIRWAYS kupong 5% rabatt for nye kunder
10 % kampanjekode for Qatar Duty Free

Kundeservice fra QATARAIRWAYS Norge

For å kommunisere med kundeservice tilbyr QATARAIRWAYS flere måter å gjøre det på, inkludert ved å kontakte +97440221700, på e-post request@qatarexec.com.qa, du kan også gjøre det ved å sende en billett eller billett fra siden din ved å fylle ut noen data inkludert e-post, kommentar, klage eller forslag, og du vil motta svar så snart som mulig.

Fordeler med å bruke en QATARAIRWAYS-kupong i Norge

Å få rabattkuponger som skal brukes i QATARAIRWAYS har sine fordeler siden du kan be om tjenesten til en pris du ikke hadde forventet, og dermed nyte en hyggelig og personlig tilfredsstillende reise, spesielt hvis den brukes til en familieferie.

Kan jeg kansellere eller endre flybilletten bestilt gjennom QATARAIRWAYS?

For å kansellere en reservasjon er det første du må gjøre å kontakte kundeservice, siden den må valideres hvis reglene tillater det, i så fall må du logge inn på kontoen din, gå til fanen "Administrer reservasjoner", velg og klikk på "Cancel Flight", nå er et annet alternativ å gå til nærmeste kontor.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

De nye kundene i QATARAIRWAYS, får nyte de eksklusive tilbudene som denne leveransen, spesielt for gruppeturer. QATARAIRWAYS-kupongen for nye kunder er 5 % rabatt på den første reservasjonen.

QATARAIRWAYS Norge på sosiale medier

QATARAIRWAYS presenterer bilder og videoer på sosiale nettverk med de mest populære destinasjonene og stedene som den har kampanjetilbud og/eller rabattkuponger for.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av QATARAIRWAYS for kjøpere i Norge

QATARAIRWAYS, tilbyr ikke rabatt for øyeblikket på siden sin, du kan få tilbud og/eller spesialpriser på tjenestene deres spesielt for gruppereiser. Loyal Qatar Airlines-kunder kan nyte opptil 30 % rabatt for utvalgte destinasjoner i kampanje 1 billettkjøp og 50 % rabatt på andre.

Kupong fra QATARAIRWAYS Norge for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg, i tillegg til å motta nyhetsbrev med de siste nyhetene, kan du motta eksklusive tilbud, i tillegg til å kunne administrere dine reservasjoner. Ved å abonnere på nyhetsbrevet vil du i tillegg til nyheter om destinasjonene til QATARAIRWAYS også motta kuponger og kampanjetilbud.

Lignende flyselskaper til QATARAIRWAYS

Det finnes et bredt utvalg av butikker som ligner på QATARAIRWAYS der du kan verifisere og gjennomgå deres tilgjengelige kampanjer eller rabatter, samt deres destinasjoner og forbindelser, noen av disse sidene kan være Etihad, Emirates, KLM, Vueling.
                                                          

QATARAIRWAYS Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Produktene som tilbys av QATARAIRWAYS under Black Friday-rabattene kan bli funnet med superrabatter påført som du kan få opptil 65% tilgjengelig, som du kan dra nytte av for å gjøre reisereservasjoner til drømmesteder takket være disse uslåelige prisene.

Kupong for QATARAIRWAYS Norge for 11.11

For rabatter 11.11 eller også kjent som singeldagen, tilbyr QATARAIRWAYS utmerkede spesialtilbud, samt en rekke kampanjer og rabatter tilgjengelig slik at du kan gjøre reservasjoner med gode priser, for denne datoen kan du nyte rabatter på 25 % på noen av destinasjonene.

Kampanjekuponger fra QATARAIRWAYS Norge for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter holdes mandagen etter Black Friday-feiringen, i løpet av denne salgsferien på QATARAIRWAYS finner du enorme rabatter som er tilgjengelige for kjøp gjort online, som du kan glede deg over å få til du ankommer 75% tilgjengelig, samt finn tilbud, som lar deg bestille i tide for familie-, forretnings- eller fritidsreiser.
 

QATARAIRWAYS Norge Kuponger til jul

For julerabatter har QATARAIRWAYS svært gode rabatter som kan gå fra 30 % tilgjengelig slik at kundene kan nyte disse prisene for siste liten-turer i juleferien.

QATARAIRWAYS mobilapplikasjon for iPhone og Android

På QATARAIRWAYS.COM kan du laste ned mobilapplikasjonen som er tilgjengelig for Android og iPhone, hvor du kan nyte eksklusive tilbud og reservere flyreiser.

Hva er destinasjonene QATARAIRWAYS flyr til?

Blant de mer enn 160 destinasjonene på QATARAIRWAYS lister vi noen av de mest populære: Angola, Argentina, Australia, Aserbajdsjan, Bangladesh, Belgia, Botswana, Brasil, Bulgaria, Canada, Chile, Kina, Elfenbenskysten, Kypros, Djibouti, Egypt , Etiopia, Frankrike, Georgia, Tyskland, Hellas, Hong Kong, India, Indonesia, Iran, Irak, Italia, Japan, Jordan, Kasakhstan, Kenya, Kuwait, Malaysia, Macao, Maldivene, Norge, Mosambik, Myanmar, Namibia, Nepal, Nederland, New Zealand, Nigeria, Norge, Oman, Pakistan, Peru, Filippinene, Portugal, Romania, Russland, Saudi-Arabia, Serbia, Seychellene, Singapore, Somalia, Sør-Afrika, Sør-Korea, Spania, Sri Lanka, Sudan, Sudan, Sverige , Sveits, Tanzania, Thailand, Tyrkia, Uganda, De forente arabiske emirater, Storbritannia, USA, Vietnam, Zambia og Zimbabwe

 

 

Tilbyr QATARAIRWAYS gratis reservasjoner?

I QATARAIRWAYS er det gratis å sende billettene dine siden bestillingene dine sendes direkte til din e-post.

Kan jeg betale i QATARAIRWAYS med PayPal?

I QATARAIRWAYS kan du betale for bestillingene dine via PayPals digitale plattform. Andre betalingsmetoder er gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, Discover, JCB, samt Apple Pay, GPay, Sofort, Ideal, Masterpass, Alipay, RuPay, Union Pay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i QATARAIRWAYS?

I QATARAIRWAYS kan du inkludere rabattkupongen fra det øyeblikket du bestiller, her finner du en boks der du må inkludere kodenummeret du skal bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Qatarairways Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger på QATARAIRWAYS Norge

QATARAIRWAYS tilbyr med jevne mellomrom kampanjetilbud og ubestridelige rabattkuponger for sine kunder. Disse inkluderer:

Opptil $300 rabatt for spesialtilbud
QATARAIRWAYS kupong $ 50 rabatt
Kupongkode QATARAIRWAYS 10 % rabatt for dagsdestinasjoner
5% rabattkode for bestillinger gjort i dag
Opptil 10 % rabatt på økonomiklasse
QATARAIRWAYS kupong 5% rabatt for nye kunder
10 % kampanjekode for Qatar Duty Free

Qatarairways Kupong

Andre lignende butikker