KLM Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKLM rabattkode for utvalgte ruter: spar 10%30 september
kupongNyt 30% rabatt kode sitewide på KLM.com23 november
ForfremmelseKLM.com kupong: 10% rabatt Blue Explorer Medlem13 november
ForfremmelseKLM promo code: 50 rabatt på internasjonale flyreiser01 februar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva KLM selger Norge

KLM Royal Dutch Airlines, Det er et reisebyrå, hovedflyselskapet i Nederland, som jobber i samarbeid med Air France-KLM, etablert på Schiphol flyplass, nær Amsterdam. Dette byrået ble grunnlagt 7. oktober 1919, et av de eldste opererende flyselskapene. Dette byrået har på nettstedet alt brukerne trenger for å gjøre reservasjoner eller kjøpe flybilletter, for de mest turistiske stedene, blant annet du kan gjøre via plattformen er: leie bil, reservere overnatting, informere deg om transporten av destinasjonen, typer seter du kan velge for flyet ditt, slik at det blir mer behagelig; De informerer deg også om de mest komplette turpakker med uslåelige tilbud; KLM tilbyr deg å reise til de mest besøkte reisemålene som: Amsterdam, Barcelona, ​​Berlin, Buenos Aires, Frankfurt / Main, Hamburg, London, Madrid, Paris blant andre.
For å kjøpe flybilletten må du angi flyseksjonen, og du må angi avreisestedet og destinasjonsstedet dit du vil reise, etterfulgt av dette må du angi avreisedato og returdato i så fall ønsker, og antall personer som reiser med deg, eller hvis turen bare vil være 1 person, etterfulgt av dette må du angi passasjerdataene og for å fullføre det vil du lede deg til betalingssiden der du må foreta kjøpet, som du kan gjøre med alle VISA- eller MasterCard -kredittkort.

Veiledning for kjøp i butikken KLM Norge

Å kjøpe flybillett med KLM er veldig enkelt. Første gang må du velge landet eller regionen du kommer fra for å se prisene i lokal valuta. Skriv deretter inn destinasjonen, antall personer og hvor lang tid du vil reise. En tabell vil vises med forskjellige priser per dag. Velg de nærmeste dagene (når reisen din er relativt fleksibel) for å få den beste prisen. Og ikke glem å aktivere kampanjetilbudene på denne siden eller en rabattkupong fra KLM.

Hvilke rabatter tilbyr KLM Norge?

KLM har flere ubestridelige kampanjetilbud. Kjøp en flybillett denne uken, og du kan spare opptil 50% av prisen som tilbys av et lignende flyselskap, eller velge en feriepakke med fly + overnatting, og du har en superrabatt.

Betalingsmåter hos KLM Norge

KLM har forskjellige betalingsmetoder fra land til land. Derfor anbefaler vi at du velger den optimale betalingsmåten for landet ditt. Det er verdt å nevne at dette flyselskapet også godtar PayPal som betalingsmetode. Noen av betalingsmåtene som godtas av KLM er:

 • VISA / MASTERCARD kreditt- eller debetkort
 • PayPal
 • Bankoverføring
 • WeChat Pay
 • Alipay

Hvor lang tid tar det å motta flybilletten min fra KLM?

Hos KLM genereres billettreservasjonene dine direkte online, og de kommer automatisk via e -post til e -posten din. Dette kan ta noen minutter mens betalingen av reservasjonen er bekreftet.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket hos KLM Norge

Her er noen av KLM -kampanjetilbudene som var tilgjengelige de siste ukene, og som fremdeles kan være aktive på bestemte tider av året.

 • KLM 5% kupong for mange destinasjoner
 • De beste prisene for destinasjoner i Europa
 • 10% rabatt gjennom tilbud mottatt på e -post
 • Opptil 50% rabatt hvis du kjøper en tur / retur -billett
 • Laveste pris for destinasjoner i Sør -Amerika

KLM Norge kundeservice

For å kontakte kundeservice på KLM kan du gjøre det ved å ringe 18006180104, eller hvis du foretrekker det fra en WhatsApp på 31206490787, er et annet alternativ via Facebook Messenger eller fra siden din via et kontaktskjema gjennom forespørselen til tjenesten du ønsker.

Fordeler med å bruke en KLM -kupong i Norge

Ved å bruke kupongene dine på KLM kan du finne flere fordeler, den mest populære og viktige vi kan nevne er at ved å gjøre reservasjoner og bruke rabattkuponger kan du spare penger når du betaler.

Hvordan kan jeg returnere et produkt som er bestilt fra KLM fra Norge?

For å kansellere en reservasjon på KLM må du kontakte kundeservicepersonalet direkte. Hvis du har kjøpt billetten gjennom et reisebyrå må du kontakte reisebyrået direkte.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

KLM tilbyr for øyeblikket ikke rabattkuponger for sine nye kunder. Vi anbefaler imidlertid at du registrerer deg på KLM -nettstedet før du gjør en reservasjon for å motta notater med nylige tilbud og kampanjekuponger når det er tilgjengelig.

KLM Norge på sosiale medier

For øyeblikket har KLM ingen rabattkuponger tilgjengelig fra sine sosiale nettverk. Følg imidlertid denne nettbutikken på følgende sosiale nettverk for å finne de siste nyhetene, tilbudene og rabattkupongene.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt tilbys av KLM for kjøpere i Norge

I KLM finner du ikke maksimale rabatter, men du kan nyte tilbudene og rabattene. Uansett vil det å få en flybillett med KLM gi deg lavere priser enn om du kjøper den gjennom et annet flyselskap. I tillegg er ikke bare de lave prisene en fordel, men også de utmerkede tjenestene som dette flyselskapet tilbyr.

KLM Norge kupong for nyhetsbrevabonnement

Ved å abonnere på KLM -nyhetsbrevet vil du kunne motta spesielle nyhetsbrev med relevant informasjon om rabatter og spesialtilbud. Dermed vil du ved å abonnere på nyhetsbrevet være oppdatert med følgende kampanjer, de siste KLM -rabattkupongene, rabatter for FlyingBlue.com -medlemmer og visse eksklusive kampanjer med redusert gyldighet.

Reisebyråer som ligner på KLM

Det er lignende sider der du kan se etter andre tilbud og rabatter hvis du ikke fikk det du lette etter i KLM, eller du foretrekker å sammenligne for å se at det passer best til dine behov. Disse sidene du kan besøke er Airbnb.com, flydubai.com eller vueling. Com

KLM Norge Kuponger for SVART FREDAG

Selv om BLACK FRIDAY er et shoppingfest, har noen flyselskaper også sluttet seg til denne trenden og tilbyr kuponger og spesialtilbud for dette arrangementet. Så bruk en kupong eller åpne et kampanjetilbud fra KLM og få gode priser på internasjonale flyvninger.

Kupong for KLM Norge for 11.11

11.11 er en spesiell begivenhet som finner sted 11. november. I år tilbyr KLM flere kampanjetilbud, og du får de beste prisene for kontinentale og interkontinentale flyreiser med dette verdensledende flyselskapet.

KLM Norge salgsfremmende kuponger for Cyber ​​Monday

BLACK FRIDAY rabatter for internasjonale flyvninger og CYBER MANDAG fortsetter. Denne mandagen har du flere destinasjoner som prisen på flybilletter er redusert til, og i tillegg kan du også dra fordel av rabattene som tilbys av en KLM -kupong

KLM Norge Kuponger til jul

Fordi alle ønsker å reise i vinterferien, tilbyr KLM julerabatter på internasjonale flyvninger. Kjøp en flybillett tur -retur nå og få opptil 40% rabatt i forhold til prisene du er vant til på juleturer.

KLM mobilapplikasjon for iPhone og Android

For enkelhets skyld gjør KLM det mulig for deg å laste ned mobilappen for iPhone fra App Store og for Android fra Google Play, hvor du kan bestille flyreiser og administrere reservasjoner.

Populære destinasjoner betjent av KLM

Det er fantastiske destinasjoner du kan besøke med bare ett klikk, men på KLM har de de viktigste rutene som er mest valgt av kundene sine, som Amsterdam, Barcelona, ​​London, Paris, Roma, og landene som er mest besøkt av brukerne er Norge , Norge Spania, Norge, Sør -Afrika blant andre, den presenterer også de mest populære ruter som Los Angeles, New York, Washington.

 

Kan jeg betale på KLM.COM med PayPal?

I KLM kan betalingsmetodene dine variere avhengig av landet hvor reservasjonen er gjort, blant disse er det omtrent 40 land der du kan foreta reservasjoner via PayPal -kontoen din, men for dette må du huske på at du ikke kan bruke American Express -kort som finansieringskilde.

Hvordan kan jeg kansellere en flybillett kjøpt fra KLM.com?

De kjøpte tjenestene kan bare kanselleres hvis du drar fordel av det ekstra fleksibilitetsalternativet. I dette tilfellet er alt du trenger å gjøre å endre eller kansellere reservasjonen fra kundekontoen.

Hvordan kan jeg returnere en KLM -flybillett?

Hvis du er i en situasjon der du ikke har fleksibilitetsalternativet, bør du kontakte kundeservice, som kan tilby deg en løsning avhengig av det spesifikke problemet.

Hvordan kan jeg betale via KLM -reservasjonsportalen?

Betalingssystemet er utelukkende online, spesielt for din bekvemmelighet, slik at du kan betale selv når du legger inn bestillingen din, med et debet- eller kredittkort Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, JCB og til og med UATP / Airplus.

Hva er den største rabatten som tilbys av en KLM -kupong eller et kampanjetilbud?

En av de største prisreduksjonene du kan dra fordel av kommer i form av rabattkuponger, hvis verdi kan nå opptil 30%, som du finner både på selskapets nettsted, så vel som på flere nettsteder. Spesialisert.

Hvordan kan jeg spare penger når jeg kjøper fra KLM?

Foreløpig er den eneste måten du kan dra fordel av lave priser på dine reiser, i tillegg til rabattkupongene, ved å registrere deg for Flying Blue, som lar deg samle miles med fly for hver tur du gjør, som du senere kan konvertere til prosenter . reduksjon.

Hva kan jeg kjøpe fra KLM.com?

Selskapet representerer den største danske flyoperatøren, både for innenlandske og internasjonale flyvninger, med et variert tilbud og for overnatting, transporttjenester til og fra flyplassen, samt for bilutleie.

Hva er kontaktinformasjonen til KLM?

All kommunikasjon og kontaktkanaler i selskapet er tilgjengelig 24/7, så du kan enten ringe eller kontakte selskapet på WhatsApp på +31206490787, samt via et kontaktskjema via e -post eller på Facebook og Twitter, på jakt etter brukernavn @klm .

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på KLM.COM?

I KLM, når du er ferdig med valget av reisen din når det gjelder tur / retur -destinasjonen, i tillegg til passasjerene og typen klasse du vil reise til, tar dette deg til reisebetalingsvinduet der du må ta med kupongen eller rabattkoden du vil bruke.

Hva er de viktigste arrangementene med rabatter i KLM.COM -butikken?

Det er tider, så vel som visse salgsferier der du kan nyte gode rabatter på reservasjonene dine, på samme måte som du kan få ekstremt tilgjengelige priser, blant annet Black Friday -rabatter for KLM der du kan glede deg over å gjøre reservasjoner med rabatter som tilbys under den der du kan velge destinasjon for de forventede feriene. Dette feires dagen etter feiringen av Thanksgiving. En annen som vi kan nevne tilsvarer rabattene på 11.11 (Singles 'Day) for KLM som blir stadig sterkere over tid siden den kommer fra asiatiske land og feires 11. november. På samme måte feires Cyber ​​Monday -rabatter for KLM som navnet indikerer det på Cyber ​​Monday, og du kan velge mellom rabattene som tilbys på nettet, og der du kan bestille for den forventede turen eller den drømmeferien denne dagen gjøres på mandag etter Black Friday. Og en annen etterlengtet er julerabattene for KLM siden de pleier å peke på gode rabatter i løpet av desember måned der juleferien feires, og du kan dra fordeler av å reise for å dele med familien din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024

Spesielle kuponger og kampanjer hos KLM.COM Norge

Det er visse tider på året hvor du kan få spesielle salgsferier som har noen rabatter, samt salg, kampanjer og veldig gode tilbud som du kan dra nytte av for å kjøpe, noe som gjør at du kan spare mer enn du forventer . Noen av disse datoene du kan glede deg over er Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

 • KLM 5% kupong for mange destinasjoner
 • De beste prisene for destinasjoner i Europa
 • 10% rabatt gjennom tilbud mottatt på e -post
 • Opptil 50% rabatt hvis du kjøper en tur / retur -billett
 • Den laveste prisen for destinasjoner i Sør -Amerika

Andre lignende butikker