LOT Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongLOT Polish Airlines kampanjetilbud: spar 10%06 juli
ForfremmelseKos deg videre LOT.com kupong: opp til 25% rabatt velg program15 Kan
kupongLOT.com kampanjekode: 15% rabatt sommersalg20 mars
kupongRabatt kode for LOT.com opptil 15% rabatt17 september

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

LOT Coupon Code
 1. ​Hva LOT selger Norge
 2. Slik gjør du en reservasjon på LOT
 3. Hvilke rabatter tilbyr LOT Norge?
 4. Betalingsmetoder hos LOT Norge
 5. Hvor lang tid tar det å motta reservasjonsbekreftelsen fra LOT?
 6. Kuponger tilgjengelig for øyeblikket hos LOT Norge
 7. LOT Norge Kundeservice
 8. Fordeler med å bruke en LOT-kupong i Norge
 9. Hvordan kansellerer jeg LOT-billetten min?
 10. Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge
 11. LOT Norge på sosiale medier
 12. Maksimal rabatt som tilbys av LOT for kjøpere i Norge
 13. LOT Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev
 14. Flyselskaper som ligner på LOT
 15. LOT Norge-kuponger for BLACK FRIDAY
 16. Kupong for LOT Norge for 11.11
 17. LOT Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday
 18. LOT Norge kuponger til jul
 19. LOT mobilapplikasjon for iPhone og Android
 20. Populære destinasjoner hvor LOT flyr
 21. Sparetips hos LOT Norge
 22. Kampanjer og spesialkuponger hos LOT Norge

1. >> Hva LOT selger Norge
LOT er et polsk flyselskap som har vært på markedet i mer enn 90 år, og anser seg selv som et av de eldste flyselskapene over hele verden, og overfører millioner av mennesker dag etter dag og tilbyr erfaring gjennom sine ansatte for å gi dem de beste reiseforholdene inkludert komfort . LOT tilbyr også en mer oppdatert flyflåte for dine reiser med et utmerket nivå av velvære mens du flyr, slik at reisen din anses som en fornøyelse og en fornøyelse, og utvikler selvtillit som takket være dette har blitt mottatt priser. LOT er en polsk linje hvor du finner ekspertspesialister og et team av fagfolk som er i konstant utvikling for å bygge og fremme kvaliteten og den gode servicen som ytes til hver av brukerne som reiser gjennom tjenesten vår dag for dag.

2. >> Hvordan gjøre en reservasjon på LOT

For å kunne bestille fly til den destinasjonen du ønsker er det første du bør gjøre å gå til det første alternativet øverst til venstre på siden (bestill flyreiser), her kan du velge hvilken type reise du skal gjøre dersom : tur-retur, én vei eller multi-destinasjon.

Deretter må du velge opprinnelsessted og destinasjon du ønsker å dra, etterfulgt av dato for avreise og retur hvis det er tilfelle, sammen med all informasjon om antall personer som reiser, samt klasse av hytta, her vil du ha 3 alternativer, som er: økonomiklasse, premium økonomi og business class. Etter dette vil siden omdirigere deg til betalingsområdet hvor du må fylle ut informasjonen som kreves for å gjøre reservasjonen av flyreisen din med full suksess; Det er viktig å nevne at LOT også tilbyr hotelltjenester, bilutleie og taxiservice for hvert sted du drar, for å sikre en rolig og bekymringsfri tur, i tillegg til dette tilbyr de også mat- og drikketjenester, opplæring om bord og flåte under flyturen.

3. >> Hvilke rabatter tilbyr LOT Norge?

Flyselskapet tilbyr rabatter for babyer under 2 år, dette vil være 90 % av verdien deres, og har også en rabatt på opptil 25 % for barn mellom 2 og 11 år.

4. >> Betalingsmetoder hos LOT Norge
Blant betalingsmåtene som aksepteres i LOT er de som gjøres gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB, en annen metode er via PayPals elektroniske lommebok, eller fra Dotpay, UATP.
  
5. >> Hvor lang tid tar det å motta reservasjonsbekreftelsen fra LOT?

I LOT etter at du har gjort reservasjonen og bekreftet betalingen din, vil du umiddelbart motta en e-post med bekreftelse på billetten din, ellers må du kontakte kundeservice.

6. >> Kuponger tilgjengelig på LOT Norge
Den tilbyr for tiden kampanjekoder på opptil 30 % rabatt for fremtidige reiser, du trenger bare å fylle ut et skjema.

Interkontinentale flyreiser fra kun $499
15 % rabatt på tilleggstjenester
Kampanjekode LOT 15 % rabatt for ekstra bagasje
10 % rabatt på LOT kupongkode for flyreiser
Kupong på 5% av LOT for reservasjon av turistreiser
15 % rabattkupong LOT
7. >> LOT Norge Kundeservice
For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe +48 225777755 som du kan gjøre på 10 forskjellige språk, samt fra en nettprat, eller gjennom Facebook Messenger-tjenesten, et annet alternativ er gjennom skjemaet fra siden.

8. >> Fordeler med å bruke en LOT-kupong i Norge
Å skaffe og bruke kuponger på LOT er et godt alternativ for eventyrelskere, så vel som en av de beste gledene i livet som å reise og nyte en uforglemmelig ferie og med den beste fordelen av å bruke mindre enn det du ambisjonerer.

9. >> Hvordan kansellerer jeg LOT-billetten min?

Som en kanselleringspolicy for reservasjonen din hos LOT, må du gjøre det fra nettstedet via et skjema fra kontoen din der du må fylle ut noe informasjon, inkludert reservasjonskoden og billettnummeret eller ved å kommunisere gjennom kontakttjenesten, i tilfelle du har blitt kjøpt opp av et reisebyrå bør du kontakte kundeservice.

10. >> Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge
For øyeblikket kan nye kunder nyte alternativene som tilbys av LOT fra siden deres. Når du blir en ny kunde, mottar du de siste kampanjetilbudene og kampanjekupongene fra LOT for kundene dine.

11. >> LOT Norge på sosiale medier

For øyeblikket tilbyr den ikke kuponger på sosiale nettverk, du kan bare nyte informasjon om tjenestene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
12. >> Maksimal rabatt som tilbys av LOT for kjøpere i Norge
For øyeblikket tilbyr LOT maksimalt 90 % rabatt som kan brukes for barn under 2 år.

13. >> LOT Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg i LOT kan du være oppdatert med deres tjenester, samt oppdatert i deres nyhetsbrev. Generelt, når du abonnerer på nyhetsbrevet mottar du de beste kampanjetilbudene og kampanjekupongene fra LOT.

14. >> Lignende flyselskaper til LOT

Selv om LOT har noen av de beste kampanjetilbudene, finner du ikke alltid en billett til ønsket destinasjon eller til den beste prisen. Vi anbefaler noen av de europeiske selskapene hvor du kan finne veldig gode kuponger og kampanjetilbud: ETIHAD, LATAM, QatarAirways, EMIRATES, AVIANCA.COM, VUELING.
                                                          
15. >> LOT Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

For LOT gis Black Friday-rabatter vanligvis den fjerde fredagen i november måned, og i løpet av denne salgsferien kan du få veldig gode rabatter, som kan være opptil 90 %, med disse rabattene kan du nyte og dra nytte av for å bestille billett i tide og dra nytte av disse flotte rabattene.

16. >> Kupong for LOT Norge for 11.11

For LOT rabattene 11.11 eller også kjent som rabatter for singeldagen, denne høytiden har sitt opphav i asiatiske land og feires den 11. november, i denne perioden kan du nyte rabatter som kan komme For å være opp til en 70% rabatt, slik at du kan dra nytte av og gjøre noen av dine bestillinger eller kjøp.

17. >> LOT Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter gis vanligvis på mandagen etter Black Friday-feiringen, og for LOT denne høytiden også kjent som Cyber ​​​​Monday, gitt at rabattene deres er tilgjengelige for kjøp på nettet, disse rabattene du ikke kan avvise som disse kan være fra 75 % til 90 % rabatt, så du kan nyte og dra nytte av å bestille billett i tide og dra nytte av disse flotte rabattene.
 
18 >> LOT Norge Kuponger til jul

Julesalgsrabattene i LOT oppnås i løpet av desember siden i løpet av denne måneden feires julefestene, så i denne perioden kan du nyte et bredt utvalg av rabatter som kan være på 60 % som lar deg dra nytte av og være i stand til å foreta kjøp til juleturen din og nyte disse høytidene som en familie.

19 >> LOT mobilapplikasjon for iPhone og Android

LOT tilbyr sine kunder nedlasting av mobilapplikasjonen for Android og iOS, hvorfra du kan organisere og bestille flyreise, tilpasse reisen raskt og enkelt, samt motta informasjon om statusen til flyreisene dine.

20 >> Populære reisemål hvor LOT flyr

LOT tilbyr mer enn 100 destinasjoner i og utenfor Europa. Disse destinasjonene inkluderer: Barcelona, ​​​​London, Sofia, Amsterdam, Beijing, Berlin, Beograd, Chisinau, Cluj Napoca, Colombo, New Delhi, Dubai, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Madrid, Miami, Milano, New York, Odessa, Olbia , Oslo, Bucuresti, Praha, Riga, Santorini, Tel Aviv, Wien, Zadar og Zagreb.

 

 

Tilbyr LOT gratis frakt?

I LOT er forsendelsene av billettene dine gratis fordi de leveres online, som kommer til e-posten din.

Kan jeg betale i MASSE med PayPal?

I LOT kan du foreta betalingen av bestillingene dine gjennom PayPals elektroniske lommebok på en trygg og pålitelig måte.

Hvor skal jeg skrive LOT-rabattkupongen?

I LOT har du mulighet til å bruke din rabattkode når du søker og velger reservasjonen for din flyreise, når du har regnet ut billetten din finner du en fane som du må krysse av for å vise en boks der Du må inkludere kodenummeret for å bruke .

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
LOT Rabattkoder

222 >> Spesialkuponger og kampanjer hos LOT Norge
LOT er et polsk flyselskap kjent for sine vanlige kampanjetilbud. Enten det er en kampanjekupong på 15 % rabatt eller tilbud med svært gode priser på innenlands- eller utenlandsflyvninger, her er en liste over de mest populære kampanjekampanjene.

Interkontinentale flyreiser fra kun $499
15 % rabatt på tilleggstjenester
Kampanjekode LOT 15 % rabatt for ekstra bagasje
10 % rabatt på LOT kupongkode for flyreiser
Kupong på 5% av LOT for reservasjon av turistreiser
15 % rabattkupong LOT

LOT Kupong

Andre lignende butikker