AVIANCA Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongNyt USD20 kupongkode på AVIANCA.com23 desember
kupong5% rabatt kode hos AVIANCA.com04 desember
kupongAVIANCA.com opp til 15% kampanjekode utvalgte elementer02 desember
ForfremmelseFinn billige billetter med avianca.com15 februar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva AVIANCA har å tilby

Med mer enn 100 år i markedet regnes AVIANCA som et av de største flyselskapene i Latin-Amerika, som gjennom hele sin historie og takket være teknologi har forvandlet tjenesten i luften og tilbyr større komfort på alle nivåer, fra setene til flytypen, som alltid gir pålitelighet, vennlighet og fremfor alt sikkerhet.

AVIANCA tilbyr sine kunder den beste måten å fly på til rimelige priser, og hvor du kan tilpasse turen, velge meny og underholdning for å reise avslappet slik du foretrekker og hvor du vil, enten det er en forretningsreise, et besøk til familien eller en uforglemmelig ferie.

AVIANCA tilbyr mer enn 65 destinasjoner med enkle forbindelser uten mellomlandinger, blant annet Bogotá, Cartagena, Cali, Medellín, Quito, Guayaquil, Miami, Toronto, San José de Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Washington, Cancún, London, Madrid, Buenos Aires, Santiago de Chile, Montevideo, Curaçao og Sao Paulo.

Hvordan AVIANCA sender billettene

AVIANCA-billetter sendes via e-post til e-posten som betalingen av billettene ble gjort med, kan også lokaliseres fra plattformen.

Hvilke rabatter tilbyr AVIANCA?

AVIANCA har noen rabatter tilgjengelig som:

50% rabatt for noen utvalgte destinasjoner.

Betalingsmåter i AVIANCA

Som betalingsmåter akseptert i AVIANCA er kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Hvor lang tid tar det å levere billettene kjøpt i AVIANCA?

Billettene i AVIANCA leveres i løpet av minutter, denne ventetiden skjer mens bekreftelsen av betalingen er ferdig.

Rabattkuponger som for øyeblikket er tilgjengelige på AVIANCA

Blant rabattkupongene som er tilgjengelige på AVIANCA er:

20% rabatt på utvalgte flyreiser ved hjelp av koden MGT20TFF.

10% rabatt på reisetjeneste ved hjelp av koden LOVE2FLY 

AVIANCA kundeservice

Kundeservice på AVIANCA er tilgjengelig via forskjellige alternativer, inkludert en gratis hotline på 018000953434, et kontaktskjema eller fra en online chat på plattformen, samt via WhatsApp eller fra deres salgskontorer.

Fordeler med å bruke en AVIANCA-kupong

Blant fordelene ved å kunne bruke en rabattkupong når du bestiller på AVIANCA, er den viktigste at kundene kan spare penger når de betaler for reservasjonen.

Hvordan kan jeg returnere en billett kjøpt på AVIANCA?

For å avbestille en billettreservasjon i AVIANCA må kunden kommunisere direkte med kundeservice, dette må ta hensyn til at de kan generere et ekstra gebyr for avbestillingen.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i AVIANCA

Nye AVIANCA-kjøpere kan bruke kupongene som er tilgjengelige på tidspunktet for bestilling av reisen.

AVIANCA på sosiale nettverk

På de sosiale nettverkene kan AVIANCA-kunder se tilgjengelige kampanjer og tilgjengelige destinasjoner som kan vise de mest emblematiske turistlandskapene, komforten på reisen og gastronomien.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabatt tilbudt av AVIANCA for sine kjøpere.

Maksimal rabatt som tilbys av AVIANCA er 50% for utvalgte destinasjoner.

AVIANCA kupong for abonnement på nyhetsbrev.

Kunder som abonnerer på AVIANCAs nyhetsbrev vil motta i sine e-postmeldinger om alle eksklusive tilbud og rabatter, samt deres travleste destinasjoner.

Flyselskaper som ligner på AVIANCA

Kunder kan finne forskjellige butikker som tilbyr tjenester som AVIANCA blant hvilke de kan søke og se deres tilbud og kampanjer, samt deres rimelige priser, blant hvilke de kan besøke er Latamairlines.com, AA.COM, Jetsmart.com.

AVIANCA kuponger for Black Friday

Det største flyselskapet i Latin-Amerika AVIANCA har tilgjengelige de beste tilbudene og rimelige priser for sine kunder under Black Friday-salgsferien hvor de kan få utrolige rabatter på opptil 65% med ekstra kuponger fra 5% og oppover.

AVIANCA kuponger for 11.11

For å nyte rimelige priser for å gjøre reservasjoner AVIANCA kunder kan dra nytte av kampanjer som dette har for denne spesielle dagen av 11.11, hvor de vil være de beste rabatter på opptil 50% på direkteflyvninger og spesielle kuponger.

AVIANCA kuponger for Cyber Monday

I AVIANCA kunder kan dra nytte av tilbud og kampanjer i tillegg til sine rabatter tilgjengelig for denne spesielle Cyber Monday salgsdag hvor de kan dra nytte av å kunne spare ved å gjøre reservasjoner i tide for ferien med utrolige rabatter i løpet av denne dagen på opptil 70%, med salgskuponger på opptil 15%.

AVIANCA julekuponger

I desember har AVIANCA for sine kunder de beste prisene for å reise og dele med familien i juleferien, hvor du kan dra nytte av å kjøpe billettene dine med spesielle rabatter og kuponger for 10% rabatt på utvalgte destinasjoner.

AVIANCA mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har AVIANCA ingen mobilapplikasjon.

Berømte destinasjoner som AVIANCA flyr til

AVIANCA flyr til mer enn 65 destinasjoner med enkle forbindelser uten mellomlanding, blant annet Bogota, Cartagena, Cali, Medellin, Quito, Guayaquil, Miami, Toronto, San Jose de Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Washington, Cancun, London, Madrid, Buenos Aires, Santiago de Chile, Montevideo, Curacao og Sao Paulo.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
AVIANCA Rabattkoder

Spesielle kampanjer og kuponger på AVIANCA

For øyeblikket har AVIANCA tilgjengelige rabattkupongkampanjer som kan nå opp til 20% rabatt som lar kundene spare.

AVIANCA  Kupong

Andre lignende butikker