IBERIA Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseSpar opptil 20% promo på IBERIA.com bare studenter09 november
ForfremmelsePromo på IBERIA.com: 10% rabatt med gavekort15 november
ForfremmelseFå Spesialtilbud på hoteller i IBERIA Rabatter Koder og Tilbyr når Registrer deg Nå02 februar
ForfremmelseIBERIA Plus-Programmet: nå tjene Poeng og Belønninger03 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva IBERIA har å tilby

IBERIA. COM er et flyselskap som ble grunnlagt i Spania i 1927, i en tid da det å fly var en luksus som få hadde råd til, dette flyselskapet tilbyr sin første flyvning året etter med bare 10 passasjerer, i 1939 foretar det sin første internasjonale flyvning, denne gangen til Lisboa, flere år senere, i 1946, foretar det sin første flyvning over landegrenser og hav, denne gangen til Argentina, dette året reiser de første flyvertinnene, I 1954 foretok selskapet sin første tur fra Madrid til New York. År etter år har flyselskapet lagt til nye ruter og nye destinasjoner, i tillegg til et fraktfly som er egnet for transport av biler. Det er et engasjert selskap som gradvis har forandret seg ved å tilby nye fly, nye ruter og mer komfort, og som over tid har utviklet seg til å bli et av de mest stabile og moderne flyselskapene.

IBERIA tilbyr blant annet følgende tjenester til sine kunder: fly + hotell, fly + bil, hotell, destinasjonsguide, flysøk, gruppebestilling, buss og fly, tog og fly, destinasjoner, online innsjekking, forhåndsreservasjon av seter, ombordstigning, administrasjon av reservasjoner, flystatus, på flyplassen, priser, opplevelser og underholdning.

Hvordan sender IBERIA flybilletter?

IBERIA sender billettene dine via e-post når du kjøper billettene, du kan også finne dem på siden med billettkoden.

Hvilke rabatter tilbyr IBERIA?

IBERIA er tilgjengelig for å tilby rabatter tilgjengelig som:

20 % rabatt på flyreiser til Roma

10 % rabatt på flyreiser til Afrika

70 % rabatt på flash-tilbud

Betalingsmetoder på IBERIA

IBERIA godtar kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, UATP eller PayPal som betalingsmåter for reservasjoner.

Hvor lang tid tar det å levere billettene som er kjøpt på IBERIA?

Hos IBERIA tar det bare noen minutter å levere billettene mens betalingen verifiseres.

Rabattkuponger som for øyeblikket er tilgjengelige på IBERIA

Blant rabattene som for øyeblikket er tilgjengelige fra IBERIA er:

20 € tilbud på billetter til Ibiza ved bruk av koden TELLEVAMOS.

10 % ekstra rabatt for unge ved bruk av koden EnlaPágina.

 IBERIA kundeservice

Kundeservicen hos IBERIA er tilgjengelig på ulike måter, blant annet via Alexa, men også via en chat på WhatsApp på +34676676004, samt ved å ringe telefonnummeret 18007724642 eller, hvis du foretrekker det, via en online chat eller fra deres sosiale nettverk.

Fordeler med å bruke en IBERIA-kupong

For IBERIA-kunder er bruken av en rabattkupong en fordel som hovedsakelig oppstår i besparelsene de har på det tidspunktet de bruker den på kjøpet.

Hvordan kan jeg returnere en billett bestilt fra IBERIA?

I IBERIA for å bestille en billett kan du gjøre det ved å kontakte kundeservice som de kan behandle det opptil 24 timer før flyturen, må du ta hensyn til at det er noen billetter som må kansellere en ekstra avgift hvis det er en fleksibel billett dette vil ikke medføre ekstra avgifter.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere på IBERIA

På IBERIA kan nye kunder kjøpe en billett ved hjelp av alle spesialtilbud og rabatter samt kuponger og rabatter.

IBERIA på sosiale nettverk

På de sosiale nettverkene kan IBERIA-kunder finne alle nyheter om reisemål, landskap og gastronomi, samt kampanjer som kan brukes til å kjøpe billett på forhånd.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabatt tilbudt av IBERIA for sine kunder

Den maksimale rabatten som finnes på IBERIA er for øyeblikket 70% tilgjengelig gjennom flash-tilbud.

IBERIA-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Kunder som abonnerer på IBERIA-nyhetsbrevet vil bli holdt oppdatert med eksklusive nyhetsbrevvarsler om blant annet nye ruter, tilbud og rabatter.

Butikker som ligner på IBERIA

Blant de lignende butikkene som tilbyr lignende tjenester som IBERIA kan kundene besøke noen som Vueling.com, Aireuropa.com, KLM.com, Avianca.com, Latam.com blant andre.

IBERIA kuponger for Black Friday

Flyselskapet IBERIA har tilgjengelig for sine kunder å kjøpe billetter på forhånd de tilgjengelige rabattene i løpet av Black Friday-salgsferien som er tilgjengelig den siste fredagen i november, hvor det vil være flash-rabatter på opptil 75%, og rabattkuponger på opptil 10%.

IBERIA kuponger for 11.11

I november måned har IBERIA tilgjengelig for sine kunder rabattferien 11.11 dag der du kan finne kampanjer med spesielle rabatter på opptil 60% og rabattkuponger som kan være opptil 5%.

IBERIA-kuponger for Cyber Monday

IBERIA blant rabattene som er tilgjengelige i løpet av Cyber Monday-rabattferien, tilbyr sine kunder de største rabattene som er tilgjengelige i løpet av året, som kan lokaliseres i en begrenset periode med opptil 80% pluss kuponger for ytterligere rabatter på 20%, samt gode tilbud og rabatter for å kjøpe billetter og spare på reiser.

IBERIA julekuponger

For desember måned har IBERIA tilgjengelige julekuponger, for disse dagene av juleferien kan du finne de beste tilbudene som er tilgjengelige, og veldig gode rabatter på opptil 60% på utvalgte destinasjoner, for å handle og være med det beste selskapet som feirer juledagene, pluss få kuponger på opptil 15%.

IBERIA-mobilapp for iPhone og Android

IBERIA tilbyr sine kunder en mobilapplikasjon for iPhone og Android, der du kan foreta reservasjoner, samt finne de beste tilgjengelige rabattene og prisene, andre alternativer fra applikasjonen din er å sjekke inn, finne reservasjonsbilletten din, blant annet.

Kjente destinasjoner som IBERIA flyr til

IBERIAs berømte destinasjoner inkluderer:

Palma
Tenerife
Gran Canaria
Lanzarote
Fuerteventura
Madrid
Barcelona
Oviedo
Sevilla
Malaga
Ibiza
Mallorca
Menorca
Menorca
Napoli
Kreta
Bari
Lyon
Berlin
Amsterdam
Tel Aviv
Paris
London
Dublin
Manchester
Edinburgh
København

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
 IBERIA Rabattkoder

Kampanjer og spesielle kuponger på IBERIA

IBERIA har i løpet av året veldig gode kampanjer mellom tilbud, rabatter og kuponger som kundene kan glede seg over å kjøpe billetter og spare samtidig, noen rabatter kan nå opp til 80% og deres kuponger opp til 20%.

 IBERIA Kupong

Andre lignende butikker