KOREANAIR Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongPromo kode på KoreanAir.com opptil 15% rabatt06 november
kupongTa 5% kampanjekode velg flyreiser kl KoreanAir.com04 desember
kupongTa 20% kampanjekode for KoreanAir.com07 juni
kupongKampanjekode for KoreanAir.com: 10% rabatt29 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva KOREANAIR selger Norge

KOREANAIR er et grunnleggende medlemsflyselskap av SkyTeam, den globale flyselskapsalliansen som ble dannet i 2000; Denne alliansen består for tiden av 19 medlemsflyselskaper som flyr til 1 036 destinasjoner i mer enn 170 land rundt om i verden, med mer enn 15 445 daglige flyvninger, er de forpliktet til å tilby passasjerer en kvalitetsservice og førsteklasses fasiliteter.

KOREANAIR startet som et lite flyselskap i Asia med bare åtte fly. Siden den gang har de forsøkt å utvikle nye markeder og forbedre kundeservicen gjennom kontinuerlig endring og investering. De utvider for tiden sitt globale nettverk ved å etablere nye ruter og også opprettholde vekst, øke salget til utlandet.

Noen av destinasjonene som KOREANAIR tilbyr er: Seoul, Los Angeles, Tokyo, Paris, New York, Barcelona, ​​​​Istanbul, London, Madrid, Milano, Praha, Wien, blant andre.

Hvordan gjør jeg en reservasjon på KOREANAIR?

For å foreta kjøpet må du angi opprinnelsessted og destinasjon, angi datoen du ønsker å foreta flyreisen og om det blir tur/retur, etterfulgt av dette velger du antall personer som skal foreta turen, på den andre hånd er det viktig at du velger klassen du ønsker å reise i, blant dem er: økonomiklasse, prestisje og første klasse, når du gjør dette, vil den be om de reisendes data og dirigere deg til betalingsplattformen der du må velge den du foretrekker.

Hvilke rabatter tilbyr KOREANAIR Norge?

Dette flyselskapet har rabatter på sine mest populære flyreiser, men disse rabattene kan variere avhengig av reisesesongen, på nettsiden kan du finne en kampanjeseksjon og du vil vite gjeldende tilbud når du går inn. Rabattert setetilgjengelighet er begrenset, og høyere priser er kanskje ikke tilgjengelig på alle datoer. Andre restriksjoner kan gjelde.

Betalingsmetoder hos KOREANAIR Norge

Noen av de aksepterte betalingsmåtene er: Debet- eller kredittkort, VISA eller MasterCard; samt elektroniske betalinger med Union Pay og Ali Pay.
  

Hvor lang tid tar det før reservasjonen gjort på KOREANAIR kommer?

Når du genererer reservasjonen/kjøpet av billetten, kan du se detaljene for reiseruten din på e-post eller skrive den ut, siden agenten vil utstede billetten din for å presentere den ved ombordstigning.

Kuponger tilgjengelig på KOREANAIR Norge

Blant KOREANAIR-kupongene og kampanjetilbudene som er tilgjengelige i disse dager, lister vi følgende:

30 000 miles bonus hvis du bruker KOREANAIR Visa Skypass kredittkort
$ 200 kreditt på reisekjøp
Betal med VISA og motta et gavekort på $100
Gratis registrering fra din mobil eller nettapplikasjon
Interkontinentale flyreiser for bare $700

KOREANAIR Norge Kundeservice

Blant alternativene som KOREANAIR tilbyr for å kommunisere med kundeservice, har den flere telefonlinjer for forskjellige byer og land, blant annet for det amerikanske kontinentet 1 213 484 1900, for Europa 3 153453177, for Japan 0088212001, for Korea 8202165, i Hong Kong 85223662001, og for Kina 40065 88888, er et annet alternativ via e-post til customersvc@KOREANAIR

Fordeler med å bruke en KOREANAIR-kupong i Norge

Å bruke rabattkuponger er en fordel for hyppige reisende og eventyrelskere siden de kan kjøpe en billett til en lavere pris enn de trodde, og dermed ha fordelen av å foreta flere turer enn planlagt. Disse fordelene inkluderer bonustilbudet på 30 000 mil for å bli med i lojalitetsprogrammet.

Kan jeg kansellere eller endre flybilletten bestilt gjennom KOREANAIR?

For å kansellere en billett kjøpt gjennom nettsiden, må du gjøre det fra siden, du må gå inn i økten din, gå inn på Mine turer og klikke på "Avbryt reservasjon", for billetter kjøpt av reisebyråer må du kontakte byrået der den ble skaffet.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

For nye kunder er det nåværende PIN-tilbudet fra KOREANAIR tilgjengelig, og tilbyr en bonus på 30 000 mil for å registrere seg i lojalitetsprogrammet.

KOREANAIR Norge på sosiale medier

Du kan få tilbud og kampanjer på deres sosiale nettverk, samt informasjon av interesse om deres destinasjoner

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av KOREANAIR for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt tilbyr den 50 % rabatt for funksjonshemmede. For dette krever det dokumentet som bekrefter funksjonshemmingen.

Kupong fra KOREANAIR Norge for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere kan du motta informasjon om arrangementene og tjenestene den tilbyr, samt tilbudene og kampanjene den har. En KOREANAIR-kupong med rabatter på den første flyvningen kan ankomme etter at du har registrert deg for nyhetsbrevet.

Lignende flyselskaper til KOREANAIR

Det finnes et bredt utvalg av butikker som ligner på KORENAIR.COM der du kan verifisere og gjennomgå deres tilgjengelige kampanjer eller rabatter, samt deres destinasjoner og forbindelser, noen av disse sidene kan være Malaysiaairlines, Qatarairways, Emirates.
                                                          

KOREANAIR Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Black Friday-rabattene for KOREANAIR er tilstede i løpet av november måned, i løpet av disse høytidene kan du nyte deres ekstraordinære rabatter som du kan finne fra 65 % tilgjengelig på produktene deres.

Kupong for KOREANAIR Norge for 11.11

11/11-rabattene i KOREANAIR leveres som datoen indikerer i måned 11 med dato 11, i løpet av denne salgsferien finner du ikke bare rabatter som kan være opptil 55 % rabatt, du kan også finne utmerkede kampanjer tilgjengelig .

KOREANAIR Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

For KOREANAIR holdes Cyber ​​​​Monday-rabattene etter feiringen av Black Friday, som lar deg dra nytte av å reservere deg til drømmedestinasjonen din, det er derfor du kan få rabatter fra 40% til 70% % kun tilgjengelig denne dagen.
 

KOREANAIR Kuponger Norge til jul

Julerabattene til KOREANAIR feires i løpet av desember måned, en gledesmåned hvor det holdes familiefester, det er derfor det utarbeides fantastiske rabatter for disse datoene som kan være opptil 45 % tilgjengelig.

KOREANAIR mobilapplikasjon for iPhone og Android

I KOREANAIR kan du glede deg over å kunne laste ned mobilapplikasjonen som er tilgjengelig for iPhone og Android, hvor du kan gjøre reservasjoner på sekunder.

Hva er destinasjonene som KOREANAIR flyr til?

Blant de populære destinasjonene hvor KOREANAIR flyr, lister vi noen av de mest populære: Australia, Kambodsja, Canada, Chile, Kina, Hong Kong, Tsjekkia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Hellas, Indonesia, Israel, Italia, Japan, Malaysia, Maldivene, Mongolia, Nederland, Norge, Filippinene, Russland, Singapore, Spania, Taiwan, Thailand, De forente arabiske emirater, Storbritannia, USA, Usbekistan og Vietnam

 

 

Tilbyr KOREANAIR gratis reservasjoner?

Hos KOREANAIR er billettene dine helt gratis ettersom de sendes til e-postinnboksen din.

Kan jeg betale i KOREANAIR med PayPal?

I KOREANAIR kan du foreta betalingen av bestillingene dine gjennom PayPals digitale lommebok, så vel som via kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, UATP, andre alternativer tilsvarer KakaoPay, Payco, Samsung Pay, Apple Pay , Alipay , Kina Pay.

Hvor skal jeg skrive KOREANAIR rabattkupongen?

For å skrive en rabattkupong i KOREANAIR, er det første du må gjøre å velge billettreservasjonen, etter det fyller du ut litt informasjon for å foreta betalingen av din reservasjon her finner du en boks der du må inkludere kupongnummeret du ønsker å bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
KoreanAir Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger på KOREANAIR Norge

Flyr du med KOREANAIR kan du få ulike spesialtilbud. Disse KOREANAIR-kampanjene og kupongene inkluderer:

30 000 miles bonus hvis du bruker KOREANAIR Visa Skypass kredittkort
$ 200 kreditt på reisekjøp
Betal med VISA og motta et gavekort på $100
Gratis registrering fra din mobil eller nettapplikasjon
Interkontinentale flyreiser for bare $70

KoreanAir Kupong

Andre lignende butikker