Blue Tomato Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseBlueTomato.com promo: opp til 60% rabatt sko elementer06 august
kupongBlueTomato.com EUR15 promo kode bestill OVER EUR8005 august
kupongBlueTomato.com 15% rabatt kode salg elementer21 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva BLUE-TOMATO selger Norge

BLUE-TOMATO ble grunnlagt i 1988 av Gerfried Shuller, som dukket opp i en garasje og i 1994 åpnet den sin første butikk, og var en forhandler av blant annet snowboard, freeski, surf, skate og streetstyle-produkter. BLUE-TOMATO. COM tilbyr passende produkter for enhver anledning siden den har det beste utvalget og de beste merkene på markedet, inkludert Coal, Patagonia, Carhartt, Jones Snowboards, Burton, Vans, Volcom, Roxy, DC, Billabong, Quiksilver, Adidas, Nike, RIPNDIP , Kazane.

BLUE-TOMATO har rundt 55 butikker i land som Tyskland, Sveits, Finland, Østerrike og Nederland, og det beste er at nettsiden er tilgjengelig på 14 språk som lar den selge over hele verden, I tillegg til dette er vi tilstede i alle sosiale nettverk, i tillegg til å sponse forskjellige sportsorganisasjoner og arrangementer, som er grunnen til at BLUE-TOMATO regnes som en ledende butikk i Europa, ettersom den jobber for å skape muligheter hos hver av kundene sine. dem til å leve sine opplevelser i sin lidenskapsidrett.

Blant produktene som selges av BLUE-TOMATO finner du t-skjorter, skjorter, gensere, gensere, topper, bukser, jeans, jakker, cardigans, undertøy, fleecefôr, isolatorer, badetøy, bikinier, fottøy, joggesko, skatesko , vinter, sandaler, flip-flops, ryggsekker, vesker, håndvesker, reise, banditter, caps, solbriller, skjerf, løp, klokker, håndklær, ponchoer, masker, på samme måte som du finner spesielle klær for Snowboard, Freeski, skate, Surf. Blant andre produkter kan du finne når du besøker deres nettbutikk eller fysiske butikker.

Hvordan BLUE-TOMATO sender til Norge

I BLUE-TOMATO blir produktene dine levert gjennom budfirmaer som DPD, DHL, UPS og GLS, og disse har en estimert leveringstid på produktene sine i en periode på 1 til 5 virkedager, disse tidene Leveringstidene kan variere avhengig av destinasjonen og/eller landet produktet skal til.

Hvilke rabatter tilbyr BLUE-TOMATO Norge?

I BLUE-TOMATO kan du finne en salgskategori der du finner alle deres produkter med rabatter, som du kan få mellom 22 % rabatt og opptil 74 % rabatt tilgjengelig, slik at du kan ta et bredt utvalg av produkter til svært gode priser.

Betalingsmetoder hos BLUE-TOMATO Norge

Hos BLUE-TOMATO kan du betale for produktene dine når du har valgt produktene du ønsker å kjøpe, betalingsmåtene akseptert av BLUE-TOMATO er med kredittkort som Visa, MasterCard, Diners Club, American Express , Discover , også gjennom PayPal eller Amazon Pay.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra BLUE-TOMATO i Norge?

BLUE-TOMATO gjør sine forsendelser gjennom budfirmaet DHL, de har en estimert leveringstid mellom 1 og 8 virkedager, denne tiden kan også variere avhengig av destinasjonen produktet sendes til.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på BLUE-TOMATO Norge

Her er en liste over noen av BLUE-TOMATO kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

BLUE-TOMATO Kupong 10 € rabatt på første bestilling
Opptil 60 % rabatt med gjeldende kampanjetilbud fra BLUE-TOMATO
3 T-skjorter for kun €60 i dagens tilbud fra BLUE-TOMATO
BLUE-TOMATO-kupong for gratis frakt på bestillinger over €99
BLUE-TOMATO kampanjekode 10% rabatt
BLUE-TOMATO 15 % kupong for fullprisprodukter

BLUE-TOMATO Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe +4336872422333 fra mandag til lørdag fra 07:00 til 22:00 og på søndager fra 12:00 til 22:00, et annet alternativ er å sende en e-post e-post info@BLUE-TOMATO eller via nettprat, så vel som via deres Skype-chat.

Fordeler med å bruke en BLUE-TOMATO-kupong i Norge

Blant fordelene som vi kan nevne når du bruker rabattkupongene dine, er den mest gunstige at du betaler mindre når du kjøper, en annen fordel er at du hos BLUE-TOMATO finner produkter for dine behov når du driver med idrett med lidenskap som f.eks. surfing, ski, snowboard blant annet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra BLUE-TOMATO fra Norge?

For å foreta en retur har du en frist på 45 virkedager for dette må du gå inn på siden i returdelen hvorfra du må laste ned skjemaet som du må fylle ut og lime inn i pakken som skal returneres, og ta den med til din nærmeste frakttjeneste.

Eksklusiv BLUE-TOMATO kupong for nye kjøpere i Norge

Nye BLUE-TOMATO-kunder kan nyte en rabattkupong på €10.

BLUE-TOMATO Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av BLUE-TOMATO for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt på produktene deres kan du få 70 % rabatt.

BLUE-TOMATO Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev kan du glede deg over oppdateringene og nyhetene om produktene våre, samt tilbudene og rabattene som er tilgjengelige, samt en rabatt på 10 € i gave til ditt første kjøp.

Butikker som ligner på BLUE-TOMATO

Det finnes et bredt utvalg av butikker som ligner på BLUE-TOMATO hvor du kan finne forskjellige og varierte produktalternativer som du kan kombinere, eller hvor du også kan sammenligne priser, frakt og rabatter, noen av disse butikkene er FC-Moto .de , Cabaleas.com, Basspro.com

BLUE-TOMATO Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

BLUE-TOMATO produkter for Black Friday kan ha svært gode rabatter for denne dagen som kan være fra 65 % med rabattkuponger tilgjengelig opptil 15 %.

Kupong for BLUE-TOMATO Norge for 11.11

I løpet av november måned leverer BLUE-TOMATO en rekke ferier, hvorav en tilsvarer Singles' Day, hvor du kan nyte veldig gode kampanjer og rabatter som starter på 30%.
  

Kampanjekuponger fra BLUE-TOMATO Norge for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter for BLUE-TOMATO er en av de viktigste dagene for sine salgsferier siden den i løpet av denne datoen gir veldig gode rabatter for dine nettkjøp som kan være opptil 75%.
 

BLUE-TOMATO Norge Kuponger til jul

BLUE-TOMATO for desember måned har sine julerabatter tilgjengelig for sine sesongvarer. Blant rabattene du kan få er noen fra 40 % til 50 % på en rekke av produktene, samt spesialtilbud og salg.
   

BLUE-TOMATO mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket er det ingen nedlasting for mobilapplikasjon.

Kjente merker selges i butikken BLUE-TOMATO

Hos BLUE-TOMATO kan du finne de beste merkene som Coal, Nike, Vans, DC, Fila, Adidas, Etnies, Element, Columbia, Converse, Fox, G-Shock, Mammut, Timberland, Kazane, Volcom, Roxy, Patagonia, Carhartt, Picture, Libtech.

 

 

Tilbyr BLUE-TOMATO gratis frakt til Norge?

BLUE-TOMATO gir gratis forsendelser så lenge kjøpene dine er lik eller større enn €40

Kan jeg betale hos BLUE-TOMATO med PayPal?

Hos BLUE-TOMATO kan du foreta betalinger gjennom PayPals digitale plattform og PayPal Express, samt med Visa, MasterCard, Amazon Pay, Bankoverføring, etterkrav.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på BLÅTOMAT?

I BLUE-TOMATO er hovedsaken å velge hva du vil ta og deretter gå til handlekurven din hvor du skal foreta betalingen hvor du må inkludere i en boks kupongnummeret du vil bruke for å fullføre betalingen og kjøpet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
BlueTomato Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos BLUE-TOMATO Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra BLUE-TOMATO? Nedenfor er en liste over de siste:

BLUE-TOMATO Kupong 10 € rabatt på første bestilling
Opptil 60 % rabatt med gjeldende kampanjetilbud fra BLUE-TOMATO
3 T-skjorter for kun €60 i dagens tilbud fra BLUE-TOMATO
BLUE-TOMATO-kupong for gratis frakt på bestillinger over €99
BLUE-TOMATO kampanjekode 10% rabatt
BLUE-TOMATO 15 % kupong for fullprisprodukter

BlueTomato Kupong

Andre lignende butikker