Charles & Keith Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong25% rabatt kode for CHARLESKEITH.com06 Kan
ForfremmelseCHARELSKEITH.com promo: gratis frakt bestill over $9915 Kan
kupongCHARLESKEITH.com 10% rabattkode02 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva CHARLESKEITH selger Norge

CHARLESKEITH ble grunnlagt i 1996 som sitt første fysiske etablissement, og utvidet over tid til sin digitale plattform, går utover grensene for dagens mote, og gjenoppfinner kontinuerlig sine kolleksjoner med det formål å styrke kvinner ved å tilby elegant, tilpasset mote og design. brukernes og/eller klientenes preferanser, som støtter utviklingen av å uttrykke seg fritt i deres nåværende moderne trender og smaker. Flytte designene deres fritt gjennom Asia, Orienten, Europa og USA.

På CHARLESKEITH kan du få et bredt utvalg av kategorier, blant dem er Sko hvor du kan få hæler, flater, sandaler, støvler, tøfler, blant annet, i kategorien Lommebøker er det korte, lange, armbånd og kortholdere, som i tillegg til skuldervesker, håndvesker, crossbody-vesker, ryggsekker blant andre varianter, for solbriller er det flygere, sommerfugler, runde og rektangulære i kategorien smykker, øredobber, koner, ringer, halskjeder, for kategorien Tilbehør belter, stropper, nøkkelringer, og deksler for barnekategorien er sko og vesker, i tillegg til en kategori som heter Eksklusivt på nett hvor du vil se de eksklusive varene til CHARLESKEITH en annen av Rabatter her finner du varene i rabatter og Musa hvor du får arrangementene , samlinger og forlag.

Hvordan CHARLESKEITH sender til Norge

På CHARLESKEITH kan du velge fraktmetode på tidspunktet for betalingen, som vil definere leveringstiden som produktet ditt kan ta, som estimater avhengig av metoden du velger, som er standard frakt og rask frakt.

Hvilke rabatter tilbyr CHARLESKEITH Norge?

CHARLESKEITH tilbyr en salgsseksjon der du kan finne produkter etter kategorier, samt etter størrelse og farge, der du kan finne en rekke rabatter som gir opptil 60 %.

Betalingsmetoder hos CHARLESKEITH Norge

Blant betalingsalternativene som CHARLESKEITH aksepterer er Visa, MasterCard og American Express kredittkort, samt via PayPal-kontoen din.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra CHARLESKEITH til Norge?

På CHARLESKEITH kan du velge leveringsmetode på tidspunktet for betalingen, som vil definere leveringstiden som produktet ditt kan ta, ettersom estimerte tider kan du finne standard levering som varierer mellom 1 og 2 virkedager og hurtig forsendelse som gjøres samme dag som kjøpet så lenge den er gjort før kl. 14.00

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på CHARLESKEITH Norge

Her er en liste over noen av CHARLESKEITH kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

CHARLESKEITH 10 % kupong for fullprisprodukter
Opptil 50 % rabatt på tilbehør
CHARLESKEITH kupong for gratis frakt
CHARLESKEITH kampanjekode 15 % rabatt på varer i full pris
CHARLESKEITH kupong 15% rabatt for studenter
Opptil 70 % rabatt i rabattkategori

CHARLESKEITH Norge Kundeservice

På CHARLESKEITH finner du flere måter å kontakte kundeservice på, en av dem er ved å ringe telefonlinjen 6564882688 fra mandag til fredag ​​fra 8:30 til 23:30 og på lørdager og søndager fra 8:30 til 6 :00 pm: 00, du kan også sende en melding ved å fylle ut et skjema med en rekke data, inkludert e-posten din, og senere vil du motta et svar, eller hvis du foretrekker via en nettprat, eller hvis du foretrekker å sende en e-post til kunder@CHARLESKEITH .COM

Fordeler med å bruke en CHARLESKEITH-kupong i Norge

Å ha rabattkuponger for å foreta kjøp på CHARLESKEITH teller som en enestående fordel siden du kan ha med deg et bredt utvalg av artikler som bruker mindre enn du forestiller deg, og på en tilfredsstillende måte får de artiklene du liker best, for eksempel fottøy, vesker, tilbehør , og det beste av alt er at du kan ta den minste av huset. Bruk en kampanjekode fra CHARLESKEITH nå, og du kan få opptil 30 % rabatt.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra CHARLESKEITH fra Norge?

I CHARLESKEITH returneres produkter kjøpt i butikk i butikk, men for varer kjøpt på nett har du en frist på 30 virkedager til å returnere dem, for dette må du fylle ut skjemaet som ble gitt til deg på mottakstidspunktet pakken og inkludere den i produktene som skal returneres, må du ta hensyn til at disse må være i originalemballasjen med originale etiketter og vedlagte billetter, i tilfelle du ikke har mottatt skjemaet kan du kontakte oss på e-post til kunder @CHARLESKEITH , hvor du vil motta instruksjonene du skal følge, et annet alternativ de presenterer er fra kontoen din for å generere returen i bestillingene dine, hvor du vil motta en autorisasjon via e-post for å fortsette med returen.

CHARLESKEITH eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye meksikanske kunder av CHARLESKEITH-merket kan nyte en 15 % velkomstkupong. Denne kupongen for nye kjøpere av CHARLESKEITH kan bare brukes én gang, for den første bestillingen som er plassert på nett i den offisielle butikken.

CHARLESKEITH Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av CHARLESKEITH for kjøpere i Norge

På CHARLESKEITH finner du et bredt utvalg av rabatter på produktene og kategoriene, blant annet får du en maksimal rabatt på 60%.

CHARLESKEITH Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere kan du motta nyhetsbrev om nyheter og trender, i tillegg til å nyte medlemsprivilegier. CHARLESKEITH abonnementskupong for nyhetsbrev kan gi 5%-15% rabatt for første bestilling.

Butikker som ligner CHARLESKEITH

Det er et bredt utvalg av butikker du kan besøke som ligner på CHARLESKEITH hvor du kan få produkter som du kan lage noen kombinasjoner for antrekkene dine med, i disse butikkene kan du undersøke og sammenligne deres priser, rabatter eller forsendelser blant annet kan noen av disse sidene være Katespade.com, Uniqlo.com, Nordstrom.com
        

CHARLESKEITH Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For CHARLESKEITH er Black Friday-rabattene veldig viktige siden du for denne datoen vil finne spesialtilbud, samt enorme rabatter på opptil 75 % brukt på deres utvalgte produkter.

Kupong for CHARLESKEITH Norge for 11.11

Single Day-rabatten eller også kjent som 11.11-rabatter, er svært etterspurt i CHARLESKEITH for de gode kampanjene som den har i sine artikler, som lar deg bære variasjon, på samme måte som du kan finne rabatter på opptil 45 %

CHARLESKEITH Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

For CHARLESKEITH er rabattene gitt for Cyber ​​​​Monday-salgsferien svært slående, med den hensikt at kundene deres skal være fornøyde når de foretar sine kjøp, og det er derfor du kan få rabatter på opptil 70%, i tillegg til dette , finner du ekstra rabattkuponger på opptil 5 %.
 

CHARLESKEITH Norge Kuponger til jul

CHARLESKEITH har rabatter tilgjengelig til jul som kan være opptil 50% tilgjengelig, i tillegg til salg, dette slik at kundene dine kan nyte produktene for denne tiden av året, med nye varer hver dag.

CHARLESKEITH mobilapplikasjon for iPhone og Android

CHARLESKEITH har tilgjengelig for sine kunder nedlasting for mobilapplikasjoner som iPhone og Android, hvorfra du kan gjøre kjøpene dine raskt, trygt og pålitelig.

Kjente merker selges i CHARLESKEITH-butikken

Hos CHARLESKEITH tilsvarer alle produktene deres eget merke.

 

 

Tilbyr CHARLESKEITH gratis frakt til Norge?

CHARLESKEITH.COM tilbyr gratis frakt til alle land, men hvert land krever et minimumskjøp som kan variere fra $99 til $15, for frakt i USA, fra siden deres er det en detalj for hvert land.

Kan jeg betale i CHARLESKEITH med PayPal?

Hos CHARLESKEITH kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale plattform, samt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i CHARLESKEITH?

Å skrive en rabattkupong i CHARLESKEITH er veldig enkelt, for dette må du gå til vesken din for å gjennomføre betalingsprosessen, her finner du en boks øverst til høyre på siden der du må skrive kupongnummeret du ønsker å skrive i kjøpet ditt.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Charles & Keith Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger på CHARLESKEITH Norge

For å holde deg oppdatert med de siste rabattkupongene for CHARLESKEITH, publiserer teamet vårt alle tilgjengelige kuponger her umiddelbart. Her er de siste kampanjekodene fra CHARLESKEITH:

CHARLESKEITH 10 % kupong for fullprisprodukter
Opptil 50 % rabatt på tilbehør
CHARLESKEITH kupong for gratis frakt
CHARLESKEITH kampanjekode 15 % rabatt på varer i full pris
CHARLESKEITH kupong 15 % rabatt for studenter
Opptil 70 % rabatt på rabattkategori

Charles & Keith Kupong

Andre lignende butikker