Michael Kors Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongMichael Kors kupongkode for nye kjøpere: 10% rabatt08 februar
ForfremmelseSpar opptil 40% promo på MICHAELKORS.com valgte elementer12 juni
ForfremmelseFå 10% rabatt hos MICHAELKORS.com first order nyhetsbrev24 april
kupongMICHAELKORS.com kupongkode: ekstra 15% rabatt21 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva selger MICHAELKORS Norge

MICHAELKORS-merket ble født i 1981 av MICHAELKORS, en global designer anerkjent og prisbelønt for å skape elegant design for kvinner, menn, samt luksuriøse dufter og tilbehør. Samme år lanserte han sin første serie med sportsklær, i 1984 var da han laget sin første parade, som var en suksess, noe som førte til at han ble populær som designer av elegante, luksuriøse og glamorøse klær, samt trygge, komfortable kombinasjoner. en blanding av friskhet, og tilbyr stykker for enhver anledning.

MICHAELKORS er en del av en ideell stiftelse som tilbyr mennesker med alvorlige sykdommer næringsrike måltider, og det er grunnen til at det i 2013 tilbyr et verdensmatprogram for FN som hjelper til med å bekjempe sult over hele verden, det er derfor dette er det for året 2015 blir han utnevnt til FNs ambassadør mot sult, samarbeid som han utfører frem til i dag.
Dette prestisjetunge merket er basert i større byer rundt om i verden som New York, Beverly Hills, Chicago, London, Milano, Paris, München, Dubai, Seoul, Tokyo, Rio de Janeiro, blant andre byer.

Blant produktene som MICHAELKORS selger, kan du finne t-skjorter, gensere, bukser, jakker, kjoler, topper, gensere, samt vesker, ryggsekker, skuldervesker, vesker, vesker, konvolutter, kofferter, bagasjeposer, belter, sko, joggesko, støvler. , ankelstøvletter, sandaler, flater, hæler, tøfler, tilbehør som halskjeder, mansjetter, øredobber, skjerf, nyanser, ringer, samt briller og dufter og gull, sølv, gullrosa og flerfarget klokker.

Hvordan MICHAELKORS sender til Norge

Hos MICHAELKORS blir produktene dine levert på best mulig måte for kunden siden produktene kan leveres på døren i løpet av 2 til 7 virkedager eller ganske enkelt hentes i butikk.

Hvilke rabatter tilbyr MICHAELKORS Norge?

På MICHAELKORS finner du for øyeblikket rabatter på opptil 60 % tilgjengelig, samt en rabattkategori hvor du kan få alle produktene deres til en lavere pris.

Betalingsmetoder hos MICHAELKORS Norge

Blant betalingsalternativene som MICHAELKORS aksepterer er de som gjøres gjennom de viktigste debet- eller kredittkortene som Maestro, American Express, Visa, MasterCard, Discover, andre metoder er de som er utstedt gjennom PayPal, Apple Pay.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra MICHAELKORS til Norge?

MICHAELKORS tilbyr sine kunder flere fraktalternativer, som du kan velge mellom når du kansellerer produktene dine, en av dem er gratis frakt som tar mellom 3 og 5 virkedager å ankomme, standardfrakten som varierer mellom 2 eller 3 virkedager, ekspressfrakt som ankommer mellom 1 og 2 virkedager og levering neste dag.

Kuponger tilgjengelig på MICHAELKORS Norge

Her er en liste over noen av de tilgjengelige MICHAELKORS kampanjetilbud og kuponger:

MICHAELKORS 10 % kupong for nye kunder
Opptil 50 % rabatt på MICHAELKORS Lommebøker og vesker
Kampanjekode MICHAELKORS 15% for hele butikken
MICHAELKORS kupong for gratis frakt
Opptil 60 % rabatt på rabattkategori
Ekstra 20 % rabatt med en MICHAELKORS-kupong

MICHAELKORS Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på MICHAELKORS for øyeblikket er det kun tilgjengelig å gjøre det gjennom et skjema som du må fylle ut en rekke data og så snart som mulig vil du motta et svar, et annet alternativ er gjennom en nettprat, en annen måte er å sende en e-post til europe.customerservice@michelkors.com.

Fordeler med å bruke en MICHAELKORS-kupong i Norge

Å skaffe kuponger på MICHAELKORS og bruke dem har sine fordeler ettersom du kan få produktene til å se strålende og elegante ut med et muntert syn ved å kjøpe høyt rangerte og utvalgte plagg for menn eller kvinner fra vesker, sko, klær og tilbehør på ett sted ., betaler mindre enn du forestiller deg. Ved å bruke en rabattkupong fra MICHAELKORS kan du i gjennomsnitt spare opptil 20 % av den opprinnelige prisen.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra MICHAELKORS fra Norge?

For å foreta en retur på MICHAELKORS har du en periode på 30 virkedager etter kjøpet eller mottak av produktet ditt, for dette har du to alternativer, hvorav den ene er å trekke deg direkte fra butikken eller som et annet alternativ via post, for dette må du fylle ut returskjemaet som du finner i pakken din, du må inkludere produktene som skal returneres i originalemballasjen, produktene må ikke være i bruk, med originale etiketter, hvis du har mistet skjemaet kan kontakte kundeservice.

Eksklusiv MICHAELKORS-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder hos MICHAELKORS kan nyte alle rabattene og rabattene som MICHAELKORS har tilgjengelig. Nye MICHAELKORS-kunder kan nyte en 10 % rabattkupong som er gyldig for deres første nettbestilling.

MICHAELKORS Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av MICHAELKORS for kjøpere i Norge

Som den maksimale rabatten du kan finne for øyeblikket i alle kategoriene i MICHAELKORS får du maksimalt 50 % rabatt.

MICHAELKORS Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg på MICHAELKORS kan du være en av de første til å være oppdatert med nye ankomster, samt holde deg oppdatert på butikkbegivenheter. Ved å abonnere på MICHAELKORS-nyhetsbrevet vil du motta en 20% rabattkupong på e-post for den første bestillingen i den offisielle MICHAELKORS-butikken.

Butikker som ligner på MICHAELKORS

Det finnes en rekke butikker som ligner på MICHAELKORS, hvor du kan søke etter varer som ligner på produktene deres som du kan lage antrekk for antrekket ditt med, hvor du kan se i trend, i disse butikkene kan du også sjekke og sammenligne deres rabatter, forsendelser blant annet, noen av disse butikkene er Lacoste.pl, Tommyhilfiger.com, Ralphlauren.com
        

MICHAELKORS Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For MICHAELKORS feires Black Friday-rabatter dagen etter Thanksgiving-feiringen, det vil si den fjerde fredagen i november måned I løpet av denne datoen kan du finne gode rabatter på opptil 75 % tilgjengelig, i tillegg til en tilleggskode på 15 %.

Kupong for MICHAELKORS Norge for 11.11

I MICHAELKORS feires rabattene på singeldagen eller 11.11 disse i november måned den 11., under feiringen kan du også få gode rabatter som kan nå 65%, samt noen sjarmerende kampanjer som du ikke kan miste .
  

MICHAELKORS Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Hos MICHAELKORS er Cyber ​​​​Monday-rabatter veldig viktige. Feiringen finner sted på mandagen etter Black Friday-feiringen, og i løpet av denne salgsferien kan du nyte veldig gode rabatter på 85 %, spesielt for kjøp gjort på nettet.
 

MICHAELKORS Norge Kuponger til jul

På MICHAELKORS feires julerabatter i løpet av desember måned, måneden gavene gis i, og hvilken bedre måte å dra nytte av rabattene gitt i løpet av denne høytiden, rabatter som du kan finne fra 55 %.

MICHAELKORS mobilapplikasjon for iPhone og Android

MICHAELKORS har for øyeblikket ingen mobilapp tilgjengelig.

Kjente merker selges i MICHAELKORS Store

Alle produktene du finner i nettbutikken MICHAELKORS samsvarer med deres eget merke, design og produksjon.

 

 

Tilbyr MICHAEL KORS gratis frakt til Norge?

For øyeblikket finner MICHAELKORS reklame for gratis produktforsendelser.

Kan jeg betale hos MICHAELKORS med PayPal?

Hos MICHAELKORS kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale plattform, samt via Visa, MasterCard, American Express, Klarna kredittkort og gjennom MICHAELKORS gavekort.

Hvor skal jeg skrive MICHAELKORS rabattkupong?

For å kunne skrive rabattkupongen i MICHAELKORS, er det første du må gjøre å velge produktene dine, og deretter gå til handlekurven for å fortsette å betale for produktene dine, før dette må du begynne å inkludere fraktdata for senere å gjøre betaling.hvor du først får opp en boks øverst til høyre på siden hvor du må legge kupongen du ønsker å bruke og deretter avslutte med kjøpet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Michael Kors Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos MICHAELKORS Norge

Vil du være oppdatert med de siste rabattkupongene til MICHAELKORS nettbutikk? Her er en liste over de nyeste, hvorav de fleste fortsatt er gyldige:

MICHAELKORS 10 % kupong for nye kunder
Opptil 50 % rabatt på MICHAELKORS Lommebøker og vesker
Kampanjekode MICHAELKORS 15% for hele butikken
MICHAELKORS kupong for gratis frakt
Opptil 60 % rabatt på rabattkategori
Ekstra 20 % rabatt med en MICHAELKORS-kupong

Michael Kors Kupong

Andre lignende butikker