Cettire Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongCETTIRE rabattkode: spar 10% på hele bestillingen31 august
kupongCETTIRE.com 5% kampanjekode sitewide30 april
kupongKupongkode på CETTIRE.com: 10% rabatt hele nettstedet21 mars
ForfremmelseKos deg med promo på CETTIRE.com: opptil 60% salgsvarer25 april

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva CETTIRE Norge selger

CETTIRE.COM, har markert seg for å stille ut og selge eksklusive produkter for luksusmote, hvor du kan få en rekke produkter der du kan finne produkter fra rundt 500 internasjonalt anerkjente designere, CETTIRE tilbyr blant sine forskjellige produkter for menn, kvinner og barn , hvor du kan finne merker som Valentino, Balenciaga, Prada, Gucci, Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Fendi, Christian Louboutin, Alexander McQuen, Burberry, Chloe, Givenchy, Loewe, Max Mara, Jimmy Choo, Balmain, Versace og mange andre der du finner ikke bare variasjon, men også kvalitet for enhver smak, fra det elegante til det uformelle. I CETTIRE finner du produkter som klær, bukser, skjorter, gensere, andre produktalternativer tilsvarer fottøy som joggesko, loafers, snøresko og mer, også vesker til alle anledninger som ryggsekker, kofferter, håndvesker, som samt tilbehør som belter, hansker, hatter blant mange flere produkter du kan få, det beste av alt er at du i CETTIRE finner produkter for alle medlemmer av huset fra de største til de minste alt på ett sted.

Hvordan CETTIRE sender bestillinger til Norge

I CETTIRE.COM leveres produktene dine som en estimert leveringstid mellom 3 og 7 virkedager. Disse leveringstidene kan variere avhengig av destinasjonen dit du skal, og for levering av produktene krever det en kvittering for kvittering. levere sine produkter til postadresser, CETTIRE sender sine produkter med DHL, FedEx, Startrack Express.

Hvilke rabatter tilbyr CETTIRE Norge?

I CETTIRE.COM finner du blant kategoriene en som tilsvarer Salg, hvor du finner produktene den har tilgjengelig med salg, tilbud og rabatter som kan være opptil 60% avslag på hvor du kan få sesongprodukter.

Betalingsmåter i CETTIRE Norge

CETTIRE.COM tilbyr sine kunder forskjellige betalingsmetoder slik at de kan foreta sine kjøp på en tilfredsstillende måte, blant annet kan vi innrømme at CETTIRE innrømmer at de er gjort med kredittkort som Visa, MasterCard og American Express, en annen metode er gjennom fra Afterpay eller gjennom Klarna , men dette bare for USA og Australia.

Hvor lang tid tar det å levere produktene som er bestilt til CETTIRE i Norge?

I CETTIRE, når betalingen din er bekreftet, vil bestillingen bli sendt og det anslås at produktene dine kan komme mellom 3 og 7 virkedager til destinasjonen, det må tas i betraktning at leveringstiden kan variere avhengig av tollvilkårene av hvert land.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket hos CETTIRE Norge

Selv om det for øyeblikket ikke er noen kuponger tilgjengelig i motebutikken med luksusprodukter CETTIRE, har du en liste over de viktigste kampanjene nedenfor.

 • Opptil 60% rabatt på OUTLET CETIIRE.com produkter
 • Gratis frakt på bestillinger over $ 250
 • 5% rabattkode for nye kjøpere
 • 10% EKSTRA rabatt med en CETTIRE -kupong for rabatterte produkter

CETTIRE Norge kundeservice

For å kommunisere med kundeservice på CETTIRE, er et av alternativene det gir ved å sende en e -post til customerserice@CETTIRE.com eller ved å fylle ut et skjema fra siden.

Fordeler med å bruke en CETTIRE -kupong i Norge

Å få rabattkuponger og kjøpe på CETTIRE er hyggelige fordeler siden du kan bruke flere plagg for mindre enn du forventet, og det mest interessante er at du får fra alle typer klær, samt tilbehør og fottøy, det beste av alt er det som er for menn og kvinner som bruker mer for mindre.

Hvordan kan jeg returnere et produkt som er bestilt til CETTIRE fra Norge?

For å gjøre en retur i CETTIRE, er det første du må gjøre å kontakte kundeservice på customerserive@CETTIRE.com hvor du får instruksjonene du kan følge for prosessen. Du kan også gjøre det fra kontoen din, der du må opprette en retur der du bør ta hensyn til bestillingen du ønsker å returnere, denne prosessen må utføres innen en periode på ikke mer enn 14 virkedager etter mottak av pakken din, du må huske på at produktene må være ubrukte, med sine originale etiketter .

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte salget og rabattene som CETTIRE tilbyr fra siden.

CETTIRE Norge på sosiale medier

For øyeblikket har CETTIRE ikke rabattkuponger fra sine sosiale nettverk, du kan få informasjon av interesse angående produktene.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt tilbys av CETTIRE for kjøpere i Norge

CETTIRE har et bredt utvalg av rabatter på sine produkter der du kan finne en maksimal rabatt på 60%.

CETTIRE Norge -kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på Nyhetsbrev kan du få informasjonsbulletiner, så vel som nyheter om sine produkter, så vel som sine kampanjer og nye produkter, i tillegg til de tilgjengelige rabattene.

Lignende butikker til CETTIRE

Det er noen butikker du kan besøke siden de tilbyr lignende varer som de du kan se i CETTIRE, du kan også lage utseendekombinasjoner eller sammenligne priser disse butikkene du kan se er Selfridges.com, Farfetch.com, Matchesfashion.com og Ssense .com

CETTIRE Norge kuponger for BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY er et så stort rabattarrangement rundt om i verden at nesten alle kjøper noe. Av denne grunn er CETTIRE en butikk som ikke går glipp av dette arrangementet og kommer med kampanjetilbud og spesielle rabattkuponger for Black Friday. Disse rabattene gir deg opptil 60% rabatt sammenlignet med startprisen, fra de dagene det ikke er Black Friday.

Kupong for CETTIRE Norge for 11.11

Rabattene på Singles 'Day eller 11.11 er født i asiatiske land som feires i november måned den 11., denne salgsferien har gradvis økt i andre land og kontinenter, noe du ikke kan miste takket være deres gode kampanjer og rabatter tilgjengelig. Velg nå en CETTIRE 11.11 -kupong med opptil 10% rabatt eller et kampanjetilbud med opptil 60% rabatt.

CETTIRE Norge salgsfremmende kuponger for Cyber ​​Monday

CYBER MONDAY er faktisk en fortsettelse av BLACK FRIDAY med nesten de samme kampanjetilbudene, men med forskjellige KUPONER for butikken CETTIRE.com, men det hjelper deg med å spare opptil 60% totalt av startprisen på luksusproduktene du ønsker.

CETTIRE Norge kuponger til jul

Julen kan ikke komme uten reklamekampanjen CETTIRE.com, som starter en uke før denne magiske dagen. Kampanjetilbudene med 50% rabatt og rabattkoden CETTIRE med opptil 15% rabatt er de viktigste tingene å nevne for denne rabattkampanjen før jul.

CETTIRE mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har CETTIRE ikke en mobilapplikasjon for noen av selskapene.

Kjente merker solgt i CETTIRE -butikken

I CETTIRE finner du alt fra sko, klær, vesker, og du kan finne produkter fra verdensberømte designere der vi kan nevne Dolce & Gabbana, Gucci, Alexander McQueen, Aquazzura, Balenciaga, Bottega Veneta, Burberry, Chloé, Christian Louboutin, Dior, Fendi, Furla, Givenchy, Gucci, Jimmy Choo, Michael Kors, Moncler, Off White, Prada, Saint Laurent, Valentino blant andre alternativer du kan få når du besøker butikken deres.

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i CETTIRE?

I CETTIRE når du har valgt varene dine, må du klikke på handlekurven der du vil ha alle produktene du vil ta senere, du må klikke for å gå til kassen, før du finner en boks der du må inkludere kupongnummeret som du skal bruke.

Kan jeg betale i CETTIRE med PayPal?

CETTIRE godtar for øyeblikket ikke betalinger foretatt via PayPal -kontoen, det godtar bare betalinger som gjøres via kredittkort som Visa, MasterCard, American Express og AfterPay bare for Australia.

Tilbyr CETTIRE gratis frakt til Norge?

På CETTIRE kan du få gratis fraktprodukter over hele verden så lenge kjøpet overstiger USD 250, - hvis kjøpet er mindre, vil du bli belastet en forsendelsesgebyr.

Hva er de viktigste arrangementene med rabatter i CETTIRE -butikken?

I løpet av året kan du finne noen helligdager der du kan få eksklusive rabatter og hentydninger til dagen, blant dem kan vi nevne Black Friday -rabatter for CETTIRE denne dagen feires dagen etter at Thanksgiving -dagen stammer fra USA og er kjent som Black Friday i løpet av denne tiden kan du finne eksklusive rabatter som henviser til dagen. En annen dag som vi kan kommentere er rabatter på 11.11 (Singles 'Day) for CETTIRE denne dagen feires i november måned den 11. er fra asiatiske land og litt etter litt har det tatt av i feiringen, vi kan også snakke om Cyber ​​Monday -rabatter for CETTIRE denne datoen kommer fra USA og feires på mandagen etter Black Friday, og du kan finne eksklusive rabatter på kjøp gjort online og til slutt julerabatter for CETTIRE denne datoen feires i løpet av desember måned, og du kan finne d i løpet av feriedagen lave priser, eksklusivt salg og eksepsjonelle rabatter.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024

Kampanjer og spesialkuponger hos CETTIRE Norge

Det er visse tider på året hvor du kan få spesielle salgsferier som har noen rabatter, samt salg, kampanjer og veldig gode tilbud som du kan dra nytte av for å kjøpe, noe som gjør at du kan spare mer enn du forventer. Noen av disse datoene du kan glede deg over er Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

 • Opptil 60% rabatt på OUTLET CETIIRE.com produkter
 • Gratis frakt på bestillinger over $ 250
 • 5% rabattkode for nye kjøpere
 • 10% EKSTRA rabatt med en CETTIRE -kupong for rabatterte produkter

Andre lignende butikker