JimmyChoo Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongJimmyChoo.com tilbudskode: 20% rabatt04 juni
ForfremmelseKupong på JimmyChoo.com: gratis frakt02 Kan
ForfremmelseJimmyChoo.com gratis frakt promo26 april
ForfremmelseJimmyChoo.com rabatt: opptil 40% velg stiler06 februar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

 Hva Jimmy Choo selger

Jimmy Choo ble opprettet av skomakeren Jimmy Choo, et selskap som bærer hans eget navn, og som ble etablert på 90-tallet i London, i byen East End, som ble ansett som et luksusmerke som i sin tur betjente byens sosietet, inkludert prinsesse Diana.
Jimmy Choo var en av de første som tok med seg sko og håndvesker til Hollywood og oppnådde umiddelbar suksess, og klarte å etablere seg i USA ved å være til stede på den røde løperen og kle kjendiser som Natalie Portman, Halle Berry, Sandra Bullock blant andre, og tilbyr design og fasjonable stiler med sexy snitt, noe som gjør at du kan opprettholde et rykte på grunn av produktene som tilbyr har tilgjengelige høye hæler, håndvesker, luksuriøst tilbehør og dufter.

Jimmy Choo har klart å krysse grenser og har etablert seg i flere land med over 200 butikker.

Jimmy Choo tilbyr blant annet joggesko, sandaler, tøfler, flate sko, plateausko, brudesko, støvler, minicrossbodyvesker, skuldervesker, kveldsvesker, solbriller, håndvesker, skjerf, hatter, belter, badetøy, leppeglans, neglelakk, parfymer og skreddersydde produkter.

Hvordan sender Jimmy Choo bestillinger?

Jimmy Choo sender sine bestillinger gjennom logistikkselskapet UPS, et annet leveringsalternativ er direkte i butikk.

Hvilke rabatter tilbyr Jimmy Choo?

Blant rabattene som er tilgjengelige på Jimmy Choo er:

50% rabatt på salgsartikler

15% rabatt på utvalgte varer

Betalingsmåter på Jimmy Choo

Jimmy Choo godtar Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover, China Union Pay, samt PayPal, AfterPay, ShopRunner, Klarna.

Hvor lang tid tar det å levere de bestilte produktene til Jimmy Choo?

På Jimmy Choo tar produktene en estimert tid på 1 til 3 dager for levering til USA og 2 til 7 virkedager for resten av verden, har også levering samme dag eller direkte i butikk.

For tiden tilgjengelige rabattkuponger på Jimmy Choo

Blant kupongkodene som for øyeblikket er tilgjengelige på Jimmy Choo er:

20% avslag på kampanjen ved å bruke koden CW20SALE.

10% avslag på utvalgte produkter ved bruk av koden EXTRA10

10% rabatt tilgjengelig på dufter ved bruk av koden DIME

Jimmy Choo kundeservice

Kundeservice hos Jimmy Choo kan nås via nettprat, ved å sende en e-post til customercare.usa@Jimmy Choo samt ved å ringe 18778944126 for USA, 18552900718 for Canada, +5218559026503 for Mexico og 0080049294929 for resten av verden.

Fordeler med å bruke en Jimmy Choo-kupong

Fordelene med å bruke en rabattkupong på kjøp gjort på Jimmy Choo er tilfredsheten som kunden får ved å kunne spare ved å kjøpe produkter etter din smak og preferanse, som lar deg ta flere produkter, samt fortsette å handle.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til Jimmy Choo?

For å returnere et produkt i Jimmy Choo må produktene returneres ubrukt, med etikettene festet og i originalemballasjen, for denne prosessen har kunden 14 virkedager etter mottak av bestillingen din, på samme måte bør det bemerkes at dufter, glasurer og bestilte fakta ikke aksepteres for retur, retur gjennom UPS er gratis.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere på Jimmy Choo

Nye Jimmy Choo-kunder vil kunne handle og spare samtidig ved å dra nytte av alle kupongene som er tilgjengelige på kjøpstidspunktet.

Jimmy Choo på sosiale nettverk

Fra de sosiale nettverkene til Jimmy Choo kan kundene blant annet finne de forskjellige nyhetene som er tilgjengelige, for eksempel nye utgivelser, rabatter, tilbud og kuponger.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabatt tilbudt av Jimmy Choo for sine kunder

Maksimal rabatt som for øyeblikket tilbys av Jimmy Choo for sine kunder er 50%.

Jimmy Choo-kupong for abonnement på nyhetsbrev

For kunder som abonnerer på Jimmy Choo-nyhetsbrevet, vil de motta nyhetsbrev som varsler dem om tilbud, rabatter, kuponger og eksklusive nye utgivelser.

Butikker som ligner på Jimmy Choo

Det finnes en rekke lignende butikker som tilbyr lignende produkter som det Jimmy Choo har tilgjengelig der de kan se deres tilbud, deres modeller og deres forsendelser blant annet, som kan være Aquazzura.com, Christianlouboutin.com, Giusepperzanotti.com, Ferragamo.com.

Jimmy Choo Black Friday-kuponger

Merket Jimmy Choo har Black Friday-rabatter tilgjengelig den fjerde fredagen i november, hvor du i løpet av denne høytidssalgsdagen kan finne de beste rabattene som er tilgjengelige på utvalgte produkter som kan finne en rekke rabatter tilgjengelig som kan være opptil 75% avslag i tillegg til deres kuponger for rabatter på opptil 15% avslag.

 Jimmy Choo-kuponger for 11.11

For feiringen av 11.11 rabatter på Jimmy Choo kunder kan finne de beste kampanjene som er tilgjengelige blant produktene sine, samt noen rabatter som kan bli funnet på denne dagen opptil 50%, i tillegg til noen rabatter som kan gå fra 3% og oppover.

Jimmy Choo-kuponger for Cyber Monday

En av de viktigste salgsdagene for produktmerket Jimmy Choo tilsvarer Cyber Monday-rabattene for denne spesielle salgsdagen i butikken, kan du finne de beste rabattene som er tilgjengelige for online shopping som kan ligge opptil 77%, samt tilbud og kuponger tilgjengelige rabatter på opptil ytterligere 15%.

Jimmy Choo julekuponger

Produktene som er tilgjengelige på Jimmy Choo er valgt for å tilby julerabatter, hvor du kan få sesongprodukter til de beste rimelige prisene, samt deres spesielle julerabatter som kan være opptil 60% avslag, samt noen rabattkuponger på opptil 10% avslag.

Jimmy Choo mobilapplikasjon for IPhone og Android

Dessverre har Jimmy Choo ingen mobilapplikasjon tilgjengelig.

kjente merker som selges på Jimmy Choo

Jimmy Choo selger kun produkter av sitt eget eksklusive merke.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
JimmyChoo Rabattkoder

kampanjer og spesielle kuponger i Jimmy Choo

Jimmy Choo har spesielle kampanjer gjennom hele året der kundene kan finne de beste rimelige prisene, samt tilbud, rabatter og kuponger på utvalgte produkter som kundene kan spare når de handler.

JimmyChoo Kupong

Andre lignende butikker