The Clutcher Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongTHECLUTCHER.com rabattkode22 Kan
kupongKupongkode for THECLUTCHER.com gratis frakt03 Kan
ForfremmelseOpp til 40% av promo for THECLUTCHER.com velg elementer10 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva THECLUTCHER selger Norge

På THECLUTCHER tilbyr de en verden av fortreffelighet, mote og italiensk stil, med navnet sitt fra ordet "liten", så det dukket opp som ønsket å tilby kolleksjoner og møte kravene til mote, så vel som stil og eleganse, og dermed bære alle sine varer til en digital plattform slik at de er innen rekkevidde og tilgjengelig fra hvor enn du er, og plasserer alt på ett sted med kategorier som lar deg uttrykke alle nyhetene og skjønnhetene dine ved italiensk mote, hvor du kan få et bredt utvalg av varer fra de beste merker og de beste og eksklusive motedesignerne.

Blant designerne som tilbys av THECLUTCHER er Calvin Klein, Christian Louboutin, Burberry, Bllantyne, Adidas, Converse, Diesel, Dior, DKNY, Dolce & Gabbana, Fendi, Furla, Emporio Armani, Givenchy, Gucci, Kenzo, Kappa, Karl Lagerfeld , Kendall og Kylie, Levi's, Off White, New Balance, Nike, Michael Kors, Moshino, Paco Rabanne, Prada, Ralph Laurent, Saint Laurent, Sergio Rossi, Stella Mccartney, Tommy Hilfiger, Valentino, Versace, blant andre.

I THECLUTCHER kan du få alle varene dine etter kategorier der du kan se for menn, kvinner, gutter og jenter, blant annet klær hvor du kan velge mellom kjoler, skjørt, topper, skjorter, kåper, strandklær, bukser, jumpsuits, undertøy og mer fra tilbehørskategorien kan du finne solbriller, hatter, smykker, hansker, paraplyer, vesker, skjerf og mange andre ting, og i skokategorien er det støvletter, tøfler, mokkasiner, sandaler, ballett Blant andre alternativer som du kan se, kategoriene av håndvesker er håndvesker, skuldervesker, crossbody-vesker, bagasjevesker, ryggsekker og mange flere etter eget valg. Alt dette og mer gir THECLUTCHER et fremtredende moteunivers for deg og alt innen rekkevidde av et klikk.

Hvordan THECLUTCHER sender bestillinger til Norge

THECLUTCHER bruker DHL, TNT og UPS som budfirma, der det tilbyr ekspressfrakt for Europa mellom 1 og 5 virkedager og for resten av verden kan det ta opptil 7 virkedager, på samme måte som kunden vil motta en e-post med et ordrenummer der du kan spore varene dine.

Hvilke rabatter tilbyr THECLUTCHER Norge?

THECLUTCHER, har en salgsseksjon hvor du kan finne produktene dine etter kategorier, designer eller størrelse, blant annet kan du se et bredt utvalg av rabatter som 50%, i tillegg tilbyr den også rabattkuponger, og tilbyr kjøpsalternativer for sine kunder .

Betalingsmetoder hos THECLUTCHER Norge

Blant betalingsmetodene som THECLUTCHER aksepterer er kredittkort som Visa, MasterCard, også via PayPal-kontoen din, eller gjennom Sofort eller WireTransfer.
  
 

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra THECLUTCHER i Norge?

På THECLUTCHER kan tiden det tar for et produkt å ankomme variere avhengig av hvor destinasjonen er, blant estimatene som tilbys, kan du finne ekspressfrakt til Italia kan ta 2 virkedager, ekspressfrakt til Europa, Canada, USA og Japan varierer mellom 3 og 5 virkedager, for resten av verden forventes det mellom 3 og 7 virkedager og for Russland på grunn av tollforhold og restriksjoner kan det ta opptil 30 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på THECLUTCHER Norge

Her er en liste over noen av THECLUTCHER kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

10 % THECLUTCHER-kupong for nye kunder
Opptil 50 % rabatt på dusinvis av moteprodukter fra kjente designere
THECLUTCHER-kupong for gratis frakt
Opptil 35 % rabatt på THECLUTCHER-kupongen
10 % kampanjekode for bestillinger over $400

THECLUTCHER Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det på flere måter, en av dem er ved å sende en e-post til customercare@THECLUTCHER eller om du foretrekker det ved å ringe +390422580168 fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 18:00, en annen Et av alternativene du har er å sende en e-post fra siden din hvor du da vil motta et svar på e-posten din.

Fordeler med å bruke en THECLUTCHER-kupong i Norge

For å foreta en retur i THECLUTCHER må du kontakte kundeservice for å be om instruksjonene for returprosessen, i tillegg til en autorisasjon for retur av produktene, må dette gjøres innen 10 virkedager etter mottak av bestillingen din

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra THECLUTCHER fra Norge?

For å foreta en retur i THECLUTCHER må du kontakte kundeservice for å be om instruksjonene for returprosessen, i tillegg til en autorisasjon for retur av produktene, må dette gjøres innen 10 virkedager etter mottak av bestillingen din

Eksklusiv kupong THECLUTCHER for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan glede seg over 20 % rabattkupongen, i tillegg til rabattene den har tilgjengelig.

THECLUTCHER Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av THECLUTCHER for kjøpere i Norge

På THECLUTCHER finner du et bredt utvalg av rabatter i alle kategoriene, og oppnår en maksimal rabatt på 50 %.

THECLUTCHER Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere kan du få tilgang til informasjon om deres kampanjer, kuponger, samt eksklusive fordeler. Velkomstkupongen for de som abonnerer på nyhetsbrevet er 10 % rabatt for første bestilling på nett i denne butikken.

Butikker som ligner på THECLUTCHER

Det er et bredt utvalg av butikker som ligner veldig på THECLUTCHER der du kan få en rekke produkter som du kan lage kombinasjoner med, hvis du foretrekker det kan du også sammenligne deres priser og tilgjengelige rabatter, disse butikkene du kan besøke er noen som Atterley.com, Harrods.com, Cettire.com
        

THECLUTCHER Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

I THECLUTCHER Black Friday-rabatter er en av de mest kjente på grunn av rabattene de tilbyr til sine kunder, disse rabattene kan bli funnet opptil 75%, i tillegg til disse kan du benytte deg av deres ekstra 5%-kuponger , dette salget ferie holdes den fjerde fredagen i november.

Kupong for THECLUTCHER Norge for 11.11

For singeldagens salg ferie eller 11.11 THECLUTCHER har organisert å kombinere kampanjer, samt rabatter til glede for sine kunder, disse rabattene kan oppnås opptil 50%.

THECLUTCHER Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på THECLUTCHER finner sted på mandagen etter feiringen av Black Friday, og for dette forbereder de seg på å tilfredsstille kundene sine med øyeblikkets beste rabatter, slik at du kan ta produktene du liker best, disse rabatter kan oppnås med opptil 75 % tilgjengelig, pluss spesialtilbud.
 

THECLUTCHER Norge-kuponger til jul

Til jul har THECLUTCHER rabatter tilgjengelig på deres sesongprodukter som du kan få med rabatter på opptil 40 % slik at du kan ta dem med til familiefestene dine.

THECLUTCHER mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke THECLUTCHER en mobilapplikasjon tilgjengelig.

Kjente merker selges i THECLUTCHER-butikken

På THECLUTCHER finner du følgende kjente merker, Dániello, Grifoni, Slowear Incotex, Brian Dales, Iro, Colmar Originlas, Moschino, Off White, Via Roma 15, Roberto Collina, Sprayground, Simonetta Ravizza, Barbour, J Brand, Stella McCartney , Borsalino, Jimmy Choo, Philosophy Di Lorenzo Serafini, Max Mara Studio Daily, Lulu Guinness, Birkenstock, Malo, Circolo 1901, Karl Lagerfeld, Vesarce Colecction, Micahel Kors, Balmain, Olce & Gabbana, Dr. Martens, Acne Studios, Adidas, Balenciaga , Burberry, Calvin Klein, Canada Goose, Converse, Furla, Emporio Armani, Furla, Diesel, DKNY, Dsquared2, Kenzo, Lanvin, New Balance, Miason Margiela, Moncler, Paco Rabanne, Ralph Lauren, UGG, Tory Burch, The North Face , Vivienne Westwood, Zimmermann.

 

Kan jeg betale hos THECLUTCHER med PayPal?

Hos THECLUTCHER kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale plattform, andre alternativer for å foreta betalingen er med kredittkort som Visa, MasterCard eller bankoverføring eller Sofort

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i THECLUTCHER?

Når du har valgt produktene du vil ta med i THECLUTCHER for å skrive en rabattkode, må du gå til vesken din for å registrere betalingen, her finner du en boks oppe til høyre der du må inkludere kupongnummeret du ønsker å søke om.

Tilbyr THECLUTCHER gratis frakt til Norge?

For øyeblikket har ikke THECLUTCHER gratis frakt tilgjengelig.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024

Kampanjer og spesialkuponger hos THECLUTCHER Norge

Med jevne mellomrom, for THECLUTCHER-butikken har vi rabattkuponger tilgjengelig med forskjellige rabattverdier. Dette er de mest brukte THECLUTCHER kampanjekodene:

10 % THECLUTCHER-kupong for nye kunder
Opptil 50 % rabatt på dusinvis av moteprodukter fra kjente designere
THECLUTCHER-kupong for gratis frakt
Opptil 35 % rabatt på THECLUTCHER-kupongen
10 % kampanjekode for bestillinger over $400

Andre lignende butikker