DolceGabbana Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongDolce & Gabanna rabattkode: 25% på utvalgte modeller31 juli
kupongKampanjekode Hos Dolce Gabbana.com: 25% rabatt salgsvarer02 april
kupongDolceGabbana.com 10% disocunt kode første bestilling18 juni
kupongRabatt kode for DolceGabbana.com: ekstra 25% disocunt salgsvarer13 november

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Det Dolce & Gabbana selger

Dolce & Gabbana ble grunnlagt i 1980 av de to vennene Domenico Dolce og Stefano Gabbana, som sammen bestemte seg for å gå inn i design- og motebransjen og nå catwalken i Milano. Sammen skapte de luksuskolleksjoner med unike stiler og sofistikert mote som nådde ut til ulike land over hele verden, og tilbød kundene sine det beste i hvert enkelt plagg.

I dag er DOLCEGABBANA. COM blitt katalogisert som et internasjonalt anerkjent merke som tilbyr produkter for hele familien og hjemmet, samt skjønnhet, blant annet kan noen av produktene som tilbys av dette merket være kjoler, kåper, jakker, strikkevarer, skjorter, topper, t-skjorter, sweatshirts, skjørt, bukser, hjemmeklær, håndvesker, skuldervesker, skuldervesker, budvesker, ryggsekker, rumpetasker, dokumentholdere, sandaler, tøfler, støvler, ankelstøvler, belter, vesker, hatter, hansker, sokker, belter, slips, skjerf, solbriller, klokker, armbånd, halskjeder, øredobber, ringer, parfymer, innredningsartikler, blant annet.

Hvordan sender Dolce & Gabbana bestillinger?

Dolce & Gabbana sender sine pakker gjennom logistikkselskaper som DHL, UPS, FedEx, DHL Packet der tre forskjellige leveringsmetoder tilbys som standard, ekspress og rask levering.

Hvilke rabatter tilbyr Dolce & Gabbana?

Rabatter som for øyeblikket er tilgjengelige på Dolce & Gabbana er:

30% rabatt tilgjengelig på utvalgte varer

70% begrenset rabatt på utvalgte produkter

Betalingsmåter på Dolce & Gabbana

Blant betalingsmåtene som aksepteres på Dolce & Gabbana er store kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB, samt gjennom PayPal, Amazon Pay, WeChat, Klarna, kontant ved levering, betalingsmåter på Dolce & Gabbana kan variere avhengig av landet der kjøpet er gjort.

Hvor lang tid tar det å levere de bestilte produktene til Dolce & Gabbana?

I Dolce & Gabbana varierer leveringstidene avhengig av leveringsmetoden som er valgt ved betaling av produktene, blant dem er standard levering som tar mellom 3 til 6 virkedager, ekspresslevering som tilbyr 1 til 7 virkedager, og hurtig levering som fastsetter mellom 5 til 7 virkedager, disse tidene avhenger av kjøpslandet, samt leveringslandet.

Rabattkuponger som for øyeblikket er tilgjengelige på Dolce & Gabbana

Blant rabattkupongene som er tilgjengelige på Dolce & Gabbana er:

25% rabatt tilgjengelig på utvalgte produkter ved bruk av koden EXTRA25.

15% ekstra rabatt på utvalgte produkter ved bruk av koden DAD15

20 rabatt på ethvert kjøp over $ 150 ved hjelp av koden THECOLLECTIVE

10 % rabatt på alle bestillinger med koden DGSPECIALGIFT

Dolce & Gabbana Kundeservice

Kundeservicen som er tilgjengelig på Dolce & Gabbana er tilgjengelig ved å ringe telefonnummeret 13476329726, samt fra en online chat eller via et kontaktskjema.

Fordeler med å bruke en Dolce & Gabbana kupong

Blant de mange fordelene ved å bruke en rabattkupong på Dolce & Gabbana den viktigste er pengebesparelsen når du bruker den på kjøpstidspunktet.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til Dolce & Gabbana?

For å returnere i Dolce & Gabbana kunder har en tid på 15 dager etter mottak av pakken din, må kundene generere autorisasjonen gjennom en etikett generert på plattformen som må festes til esken for å returnere, kunden må ta hensyn til at produktene som skal returneres må være ubrukte og i originalemballasjen, retur er gratis så lenge produktene returneres med samme selskap som du mottok pakken.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere på Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbana kan nye kunder benytte seg av alle kampanjene som butikken har tilgjengelig på kjøpstidspunktet.

Dolce & Gabbana i sosiale nettverk

På sosiale nettverk kan Dolce & Gabbana-kunder finne alle tilgjengelige kampanjer, nye produktlanseringer og annet.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

 Maksimal rabatt tilbudt av Dolce & Gabbana for sine kjøpere

Den maksimale rabatten som Dolce & Gabbana tilbyr for kjøp av sine produkter er opptil 70% for noen produkter.

Dolce & Gabbana-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Hos Dolce & Gabbana vil folk som abonnerer på nyhetsbrevet bli holdt oppdatert med alle tilbud, rabatter og eksklusive kolleksjoner.

Butikker som ligner på Dolce & Gabbana

Blant de lignende butikkene som tilbyr lignende produkter som de som tilbys av Dolce & Gabbana kunder kan besøke blant dem Prada.com, Gucci.com, Balenciaga.com.

Dolce & Gabbana Black Friday-kuponger

Dolce & Gabbana-produktmerket tilbyr veldig gode rabatter tilgjengelig den siste fredagen i november måned kalt Black Friday-rabatter, i løpet av denne dagen kan du få veldig gode tilbud og rabatter på utvalgte produkter opp til 75%, i tillegg til deres rabattkuponger opp til 10%.

Dolce & Gabbana-kuponger for 11.11

Kampanjene som Dolce & Gabbana tilbyr sine kunder å kjøpe i løpet av dagen 11.11 rabatter, kjent som singeldagsrabatter, disse feires som navnet antyder 11. november, i løpet av denne dagen er det kampanjer tilgjengelig 2x1 der de kan kombinere produkter fra forskjellige kategorier, samt deres rabatter på opptil 55% og kuponger fra 3% og utover.

Dolce & Gabbana-kuponger for Cyber Monday

De største og nyeste rabattene finner du på Dolce & Gabbana under Cyber Monday-rabattene som finnes på mandagen etter Black Friday, og for denne dagen kan Cyber-kunder handle med årets beste rabatter som kan nå opptil 84% sammen med deres ekstra rabattkuponger som kan nå opptil 20% bare for denne Cyber-shoppingdagen.

Dolce & Gabbana julekuponger

I desember måned i Dolce & Gabbana leveres julerabatter som er forberedt på å nyte og feire juleferien, hvor du kan kjøpe utvalgte sesongprodukter med rabatter på opptil 70%, i tillegg til deres salg og spesialtilbud sammen med deres rabattkuponger på ytterligere 15%.

Dolce & Gabbana mobilapplikasjon for IPhone og Android

Dessverre har Dolce & Gabbana ingen mobilapplikasjon tilgjengelig.

Kjente merker som selges på Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana har kun egne merkevarer tilgjengelig.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
DolceGabbana.com Rabattkoder

Spesielle kampanjer og kuponger i Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana tilbyr sine kunder de beste rabattkampanjer og spesielle kuponger slik at de kan gjøre sine kjøp og spare, det er spesielle datoer der merket tilbyr mange flere kampanjer.

DolceGabbana.com Kupong

Andre lignende butikker