Puma Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongPUMA.com 25% promo kode sitewide orden OVER USD7516 Kan
ForfremmelsePUMA.com ekstra 20% rabatt kode25 april
ForfremmelseKupong på PUMA.com: gratis frakt bestill OVER USD5015 Kan
ForfremmelseKupong for PUMA.com: gratis frakt bestill OVER USD5007 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva PUMA selger Norge

PUMA ble opprettet i 1948 1. oktober i Tyskland av Rudolf Dassler, som startet fra bunnen av, tidligere år hadde Dassler et samarbeid med sin bror i en skofabrikk i foreldrenes hus som de skilte seg fra, noe som for Dassler ikke var et problem siden han oppnådde suksess med sitt første produserte produkt, støvelen kjent som Atom.

I 1967 ble PUMA anerkjent over hele verden takket være de mange medaljene oppnådd av idrettsutøverne, når det gjelder teknologien som brukes i produktene, over tid blir produktene også brukt i hverdagen, så vel som for olympiske stjerner inkludert Pele og Serena Williams , litt etter litt har han blitt anerkjent til det punktet å signere kontrakter med merker som Ferrari, eller være sponsor for FIFA, som for begge skaper fottøy, tilbehør og klær.
PUMA har i sin lange historie satt sitt navn høyt, og satt spor i forskjellige idretter og hverdagen til de som bruker det, som kan være menn, kvinner eller barn, til hjemmet, treningsstudioet, basketball, trening, blant annet

PUMA-merket selger produkter som klær, T-skjorter, gensere, BH-er, sportsantrekk, poloskjorter, topper, leggings, kjoler, skjørt, shorts, utendørsklær, bukser, undertøy, sko for sport som trening, treningsstudio , løping , fotball, basketball, sandaler, tilbehør, vesker, ryggsekker, hatter, sokker, solbriller, klokker, halsbånd, masker.

PUMA selger gitarforsterkere, desktop-programvare, lydgrensesnittpakker.

Hvordan PUMA sender til Norge

Hos PUMA blir produktene dine levert gjennom logistikkselskapene FedEx, USPS, som leveres raskt og sikkert, og for levering finner du ulike leveringstider som kan variere avhengig av destinasjonen de skal, samt velges på betalingstidspunkt varierer disse leveringsdagene fra 5 til 7 virkedager.

Hvilke rabatter tilbyr PUMA Norge?

For øyeblikket har PUMA ingen rabatt tilgjengelig fra sin nettside, men den tilbyr sine kunder en rabattkategori hvor du finner noen av produktene til lave priser.

Betalingsmetoder hos PUMA Norge

For enkelhets skyld for kundene tilbyr PUMA forskjellige betalingsmåter, blant annet kan vi nevne de som er laget med debet- eller kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, eller hvis du foretrekker det, kan du også gjøre det gjennom din digitale kontoer. PayPal, Apple Pay eller Afterpay. Et annet betalingsalternativ du presenterer er gjennom PUMA-gavekortet ditt.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra PUMA til Norge?

PUMA tilbyr sine kunder forskjellige fraktmetoder som du kan velge den som passer best for dine behov, som du velger når du kansellerer produktet. Blant alternativene er standardfrakten som tar mellom 5 og 7 virkedager, fremskyndet han frakt som varierer mellom 2 og 4 virkedager, levering neste dag for denne bestillingen må behandles før kl. 14.00 for å bli behandlet og sendt.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket hos PUMA Norge

Her er en liste over noen av PUMA-kampanjetilbudene og kupongene som er tilgjengelige:

$10 rabattkupong på den første bestillingen over $30
Få 10 % rabatt på hele kjøpet for aktivt og veteran militært personell, lærere og andre kvalifiserte medlemmer
$25 PUMA rabattkode for bestillinger over $75
PUMA-kupong for gratis frakt på bestillinger over $50
Opptil $30 rabatt på OULET PUMA

PUMA Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice PUMA tilbyr sine kunder flere måter å gjøre det på, en av dem er ved å ringe nummeret 18885657862 fra 7:00 til 12:00 EST, syv dager i uken, et annet alternativ er å sende en e-post til customerservice.us@PUMA eller via live chat fra 7:00 til 12:00, 7 dager i uken.

Fordeler med å bruke en PUMA-kupong i Norge

Å bruke rabattkuponger og bruke dem på PUMA har sine fordeler siden du kan bære ulike typer produkter for hele familien, på PUMA kan du bære sko, klær og tilbehør, samt en samling av forskjellige sporter, de beste tingen er at du bærer variasjon og betaler mindre enn du forestiller deg.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra PUMA fra Norge?

I PUMA for å returnere et produkt har du en periode på 45 virkedager etter å ha mottatt bestillingen din, for dette må du skrive ut en etikett som du må gjøre ved å logge på kontoen din, skrive inn nummeret på bestillingen din og velge produktene du ønsker retur, når du har fylt ut dataene dine, bekrefte og skriv ut etiketten som du må feste på pakken din for å sende med FedEx, hvis du ikke har en konto kan du gjøre det fra siden ved å gå inn i returøkten hvor du må følge trinnene for prosessen. En annen er ved å returnere produktene direkte til butikken med deres originale faktura, du må ta hensyn til at produktene skal være ubrukte og med originale etiketter.

Eksklusiv PUMA-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye PUMA-kunder får $10 rabatt når de bruker PUMA-kupongen for nye kjøpere.

PUMA Norge på sosiale medier

På sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av PUMA for kjøpere i Norge

Blant de forskjellige rabattene du kan få hos PUMA i sine kategorier, kan du få en maksimal rabatt på 40%.

Kupong fra PUMA Norge for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på nyhetsbrevet på PUMA kan du holde deg oppdatert med informasjon om nye samlinger og kampanjer.

Butikker som ligner på PUMA

Det finnes forskjellige butikker og/eller sider som ligner på PUMA hvor du kan sammenligne deres priser og rabatter, samt lage kombinasjoner med varene deres og skape det beste utseendet. Sidene du kan besøke er Underarmour.com, NIKE .com, ADIDAS.com

PUMA Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

PUMA er en av de beste internasjonale butikkene, og for denne Black Friday forbereder den seg på å gi kundene sine gode rabatter som du kan finne mellom 65 % og 75 %, i tillegg kan du bruke rabattkuponger fra 10 % for å dra nytte og gjøre din shopping.

Kupong for PUMA Norge for 11.11

På PUMA i løpet av Singles Day-ferien tilbyr det sine kunder utmerkede rabatter som de kan nyte når de foretar sine kjøp, med rabatter på opptil 55 %, samt veldig gode kampanjer.

PUMA Norway Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

Cyber ​​​​Monday feires mandagen etter Black Friday, og for denne dagen utarbeider PUMA fantastiske rabatter for sine kunder som du kan nyte fra 75 % til 85 %, for å dra nytte av dine nettkjøp.
 

PUMA Norge Kuponger til jul

Du kan dra nytte av rabattene på PUMA i desember måned, måneden julen feires, av denne grunn kan du ta produkter til gode priser med tilbud og rabatter inkludert, samt rabatter på opptil 55 % .

 PUMA mobilapplikasjon for iPhone og Android

PUMA lar sine kunder laste ned mobilapplikasjonen tilgjengelig for iPhone og Android, hvorfra de kan få opplæring, få tilgang til tilbud og arrangementer, musikk, blant andre tilgjengelige alternativer.

Kjente merker selges i PUMA-butikken

Hos PUMA kan du kun få produkter som sko, klær, tilbehør for menn, kvinner og barn eksklusivt fra sitt eget kjente internasjonalt anerkjente merke som PUMA.

 

Tilbyr PUMA gratis frakt til Norge?

I PUMA er det forskjellige fraktmetoder, blant dem kan du nyte gratis standardfrakt så lenge kjøpet ditt overstiger verdien på $35, hvis det er mindre, kan fraktkostnadene variere fra $8 til $25.

Kan jeg betale hos PUMA med PayPal?

Hos PUMA kan du foreta betalinger for kjøpene dine og betale gjennom PayPals digitale lommebok, samt med debet- eller kredittkort, PUMA.COM-gavekort eller gjennom Afterpay eller Apple Pay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen hos PUMA?

For å bruke rabattkupongen i PUMA trenger du bare å legge til produktene du vil ha i handlekurven din, fortsett å foreta betalingen, en gang der finner du et felt i den siste venstre delen av siden hvor du må legge inn kupongen nummer du ønsker å bruke og avslutt med betalingen og kjøpet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
PUMA  Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos PUMA Norge

For PUMA-merkede produkter kan du få svært gode priser i den offisielle butikken når du besøker kategorien dedikert til rabatter eller når du bruker en kampanjekode. Nedenfor er de siste kupongene fra PUMA:

$10 rabattkupong på den første bestillingen over $30
Få 10 % rabatt på hele kjøpet for aktivt og veteran militært personell, lærere og andre kvalifiserte medlemmer
$25 PUMA rabattkode for bestillinger over $75
PUMA-kupong for gratis frakt på bestillinger over $50
Opptil $30 rabatt på OULET PUMA

PUMA Kupong

Andre lignende butikker