Mondly Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseMondly.com kupong: 90% rabatt årlig abonnementsplan08 oktober
kupongPromo kode på Mondly.com opptil 20% rabatt07 oktober
kupongMondly.com 10% rabattkode30 juni
kupongMondly.com 20% rabattkode sitewide21 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva MONDLY selger Norge

MONDLY er et pedagogisk teknologiselskap som utvikler en plattform for å lære ulike freemium-språk, og som også har et applikasjonsnettsted hvor du finner gratis og betalte kurs, med mulighet for å velge mellom de 33 språkene plattformen tilbyr. plattform, inkludert: britisk engelsk, amerikansk engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, russisk, japansk, koreansk, kinesisk, tyrkisk, arabisk, persisk, portugisisk, nederlandsk, svensk, norsk, finsk, gresk, rumensk, kroatisk, polsk, Tsjekkisk, ungarsk, ukrainsk, blant andre. På samme måte tilbyr dette selskapet alle brukere virtuelle og utvidede virkelighetstimer.
Hovedkvarteret ligger i Brașov, Romania, og det ble grunnlagt av Alexandru Iliescu og Tudor Iliescu på slutten av 2013; Nettsiden har flere applikasjoner slik at du kan velge etter den som passer deg best, for eksempel er det mulighet for: MONDLY Språk, denne applikasjonen lar deg lære språket du ønsker gjennom chatbot og talegjenkjenningsteknologier. stemme, det er også MONDLY Kids som er språkopplæringsapplikasjonen for svært små barn.

På den annen side er det MONDLY VR, som er applikasjonen som lar deg lære språk i virtuell virkelighet, den er kompatibel med Daydream, Cardboard VR og Samsung Gear VR-enheter, endelig er det også MONDLY Alternativer for VR og MONDLY. COM fungerer. For å begynne å lære språket du ønsker, må du bare registrere deg på MONDLY-siden, velge modusen du vil ha, enten gratis eller betalt, deretter skrive inn navn, e-post og passord, og med dette vil du få tilgang til alle leksjonene som denne plattformen tilbyr for deg.

Hvordan MONDLY sender programvaren

For å motta bestillingen din fra MONDLY er det veldig enkelt: du må velge et brukernavn, et passord og en e-post som du kan koble til MONDLY-programvaren med

Hvilke rabatter tilbyr MONDLY Norge?

For øyeblikket tilbyr siden opptil 90 % rabatt for MONDLY Languages ​​​​Premium-appen, bare for 12-måneders planen, men vanligvis publiserer siden daglige tilbud på forskjellige applikasjoner

Betalingsmetoder hos MONDLY Norge

For å foreta dine betalinger og være en del av premium-tjenesten har siden flere måter slik at du kan betale online, den første er gjennom kredittkort som: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER AND DINERS CLUB, fra På samme måte du kan gjøre det gjennom kontoer eller elektroniske lommebøker som: PayPal, SKRILL, NETELLER, også ved bankoverføringer, WebMoney og Union Pay.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra MONDLY?

På MONDLY kan tjenesten ta tid avhengig av betalingsmetoden som ble utført, hvis du betalte med kort og/eller PayPal vil du motta e-posten din i løpet av få minutter, hvis betalingsmåten din er via bankoverføring kan du vil ta mellom 2 eller 3 virkedager før du mottar e-posten din, hvis det er med sjekk vil det ta opptil to uker å motta e-posten for nedlasting.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på MONDLY Norge

For MONDLY Norge er disse kupongene og kampanjetilbudene tilgjengelige for øyeblikket:

MONDLY Kampanjekode for livstidstilgang - 95 % rabatt
20 % MONDLY-kupong for månedlig abonnement
35% rabattkode for MONDLY årsabonnement
95 % rabatt for hele pakken på 41 språk
Livstidstilgang til alle MONDLY leksjoner og språk med 95 % rabatt

MONDLY Norge Kundeservice

MONDLY tilbyr å kontakte kundeservice et skjema som du må fylle ut med noen av dataene dine, inkludert e-posten din, samt din kommentar eller forslag, og så snart som mulig vil du motta et svar. Du kan også gjøre det på telefon via de internasjonale numrene på +31 880000008 og +16509635701 for USA og Canada.

Fordeler med å bruke en MONDLY-kupong i Norge

Å bruke rabattkuponger hos MONDLY tilsvarer en imponerende fordel for en person siden du kan tilegne deg flere språk som du kan lære for en kostnad du ikke hadde forventet, og dermed berike kunnskapen din. Ved å bruke en MONDLY-kupong kan du få opptil 95 % rabatt.

Hvordan kan jeg returnere eller kansellere et MONDLY-program?

For å kansellere abonnementet må du gjøre det skriftlig på e-post, hvor du vil motta nødvendig informasjon av denne grunn, når du mottar e-posten må du avinstallere kopiene av produktene.

Eksklusiv MONDLY-kupong for nye kjøpere i Norge

Foreløpig inkluderer MONDLYs beste tilbud livstidstilgang til hele den tilgjengelige språkpakken (for øyeblikket 41) og alle leksjoner, med 95 % rabatt.

MONDLY Norge i sosiale nettverk

MONDLY har svært nyttig informasjon på de sosiale nettverkssidene og de siste kampanjekodene publiseres med jevne mellomrom.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av MONDLY for kjøpere i Norge

MONDLY tilbyr for øyeblikket en maksimal rabatt på 95 % rabatt.

MONDLY Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere kan du motta nyhetsbrev om deres produkter og tjenester. I tillegg, ved å abonnere på nyhetsbrevet mottar du de siste tilbudene, for eksempel dagens tilbud på 95 % rabatt på livstidstilgang til MONDLY.

Programmer som ligner på MONDLY

Hvis du foretrekker det kan du besøke noen butikker som ligner på MONDLY hvor du kan sjekke deres priser eller tilgjengelige rabatter, noen av butikkene kan du besøke rosettastone.com, babbel.com, Coursera.org, preply.com
        

MONDLY Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For MONDLY er Black Friday en av de viktigste begivenhetene i løpet av siden i denne kan du få rabatter på opptil 40% med ekstra spesialtilbud for dette arrangementet, du kan også få ekstra kuponger på 10%, disse rabattene kan du nyte godt av i november.

Kupong for MONDLY Norge for 11.11

Single Day-rabattene eller 11.11 i MONDLY feires i november måned den 11., for denne dagen har MONDLY svært gode rabatter på 50 % tilgjengelig, samt kampanjer brukt på produktene sine.

MONDLY Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

For MONDLY tilsvarer Cyber ​​​​Monday-rabatter en veldig betydelig salgsferie i løpet av denne ferien. MONDLY utarbeider veldig gode rabatter med 75 % tilgjengelig, samt spesialtilbud og ekstra rabattkuponger på 10 % for denne begivenheten. kan nyte disse rabattene på mandagen etter Black Friday-ferien.
 

MONDLY Norge Kuponger til jul

Julerabatter på MONDLY feires i løpet av desember måned, i løpet av denne måneden kan du finne utmerkede salg, samt uslåelige rabatter på opptil 35 %.

MONDLY mobilapplikasjon for iPhone og Android

MONDLY tilbyr sine kunder en mobilapplikasjon som er tilgjengelig for Android og iPhone, hvorfra du kan gjennomføre leksjoner, øvelser og til og med samtaler.

Kjent programvare til salgs på nettstedet MONDLY

MONDLY er en butikk som tilbyr leksjoner på forskjellige språk.

 

 

Tilbyr MONDLY gratis frakt?

MÅNDLIG blir leksjonene dine levert online.

Kan jeg betale hos MONDLY med PayPal?

I MONDLY foreta betalingen av kjøpene dine gjennom PayPals digitale plattform på en enkel, trygg og pålitelig måte, andre betalingsmetoder samsvarer med Visa, MasterCard, American Express, Discover, Union Pay kredittkort, andre betalingsmåter. De er bankoverføring, WebMoney , Skrill Wallet, Neteller.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i MONDLY?

For å skrive en rabattkupong i MONDLY vil dette passet bli laget når du har valgt produktene du vil ta, hvor du må gå til handlekurven for å betale for kjøpet, her finner du en boks hvor du må inkludere antall kuponger du ønsker å bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
MONDLY Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos MONDLY Norge

Nedenfor presenterer vi kort de viktigste MONDLY-tilbudene som er tilgjengelige for våre besøkende. Deretter finner du alle de detaljerte tilbudene:

MONDLY Kampanjekode for livstidstilgang - 95 % rabatt
20 % MONDLY-kupong for månedlig abonnement
35% rabattkode for MONDLY årsabonnement
95 % rabatt for hele pakken på 41 språk
Livstidstilgang til alle MONDLY leksjoner og språk med 95 % rabatt

MONDLY Kupong

Andre lignende butikker