Corel Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKampanjekode for COREL.com: 15% rabatt08 september
kupongCOREL.com ekstra 20% kampanjekode29 april
kupongCOREL.com 10% rabattkode sitewide25 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva COREL selger Norge

COREL har vært i markedet i mer enn 30 år, som siden oppstarten viser en merittliste med innovasjon som tilbyr høy tillit takket være sine kreative og produktivitetsløsninger som favoriserer eventyrene dine med ubegrenset kreativitet fra de forskjellige plattformene som tilbys. la ideer flyte og utføre dem.

COREL-produktene innoverer og utvikler seg konstant dag for dag for å tilby de beste alternativene og løsningene, og dermed lar oss alltid holde kundene våre fornøyde, klare å integrere for å fortsette å utvikle seg perfekt siden det gir de nødvendige verktøyene for vekst og lønnsomhet, i tillegg til at våre kunder kan skape, vokse, designe, utdype og være produktive, så vel som kreative på daglig basis, og gjøre det de liker best.

COREL har forskjellige produkter eller programvaremerker som er CorelDRAW som tillater designløsningen, MindManager hjelper til med å lage mentale kart, Parallels tillater kjøring av Windows, WinZip laget for å komprimere filer, Gravit tilbyr raske designverktøy, Painter er realistisk maleprogramvare, PaintShop Pro tilbyr bilderedigering, Pinnacle gir profesjonell videoredigering, Roxio lager og redigerer medier for minner, VideoStudio foredler og redigerer videoene dine, og WordPerfect tilbyr løsningen for å fullføre prosjekter.
COREL og dets programmer er mer enn en hjelp til alle behovene til våre kunder.

Hvordan COREL sender programvaren

I COREL for levering av dine kjøp eller foretatte abonnementer, har du to forskjellige leveringsmetoder som kan variere avhengig av abonnementet du har valgt for kjøp av CD-programvare, dette sendes gjennom UPS og for nettbaserte programvarekjøp leveres dette til kontoen din opprettet på Corel-siden, gjennom en lenke eller en aktiveringskode.

Hvilke rabatter tilbyr COREL Norge?

På dette tidspunktet tilbyr COREL kun 15 % rabatt tilgjengelig for sin årlige plan.

Betalingsmetoder hos COREL Norge

På COREL kan du finne ulike alternativer for å betale for abonnementene dine eller utvalgte planer, blant disse alternativene er betalinger gjort med kredittkort som Visa, MasterCard, Eurocard, Discover og JCB, samt gjennom kredittkort. debet Switch, Visa Delta- og Visa-kjøp, i tillegg til PayPals digitale plattform.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra COREL?

Produktene som kundene dine abonnerer på hos COREL har to forskjellige måter å komme frem på, og dette er på grunn av valget du gjorde ved kjøpet, hvis det var gjennom en CD eller manual, kan det ta tid å ankomme i en periode på 3 virkedager, for abonnementer fra siden, vil lenken eller aktiveringskoden din komme i løpet av sekunder til kontoen din på Corel-siden etter å ha bekreftet og bekreftet betalingen din.

Kuponger tilgjengelig på COREL Norge

COREL viser for tiden en rekke rabattkuponger på 10 %, 20 % og opptil 25 %, tatt i betraktning skolestartsesongen.

Ekstra 15 % rabatt med COREL-kupong
COREL kampanjekode 10 % rabatt
COREL kampanjekode for årsplanen: 15 % rabatt
10 % rabattkode for siste versjon av CORELDRAW
10 % COREL-kupong for CORELCAD

COREL Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på COREL, presenterer den forskjellige alternativer slik at kunden velger den som passer best for deres behov, blant dem er gjennom en nettprat, sende en e-post fra fanen Assistance Query, eller hvis du foretrekker ved å ringe 18775826735 , er det andre internasjonale numre som du kan finne fra deres støtteside.

Fordeler med å bruke en COREL-kupong i Norge

Ved å bruke rabattkupongene som COREL har tilgjengelig, kan kundene oppnå forskjellige fordeler, og definerer som det viktigste at de kan spare penger når de betaler for produktene sine, noe som gjør at de kan få en ekstra fordel, for eksempel å skaffe seg et nytt abonnement .

Hvordan kan jeg returnere eller kansellere et COREL-program?

For å kansellere abonnementet på produktene kjøpt på COREL, må dette gjøres fra kontoen din på plattformen som skal avinstalleres, og for programvaren som kjøpes, må kundene kontakte kundeservice hvor de vil motta instruksjonene for retur innen en periode av 30 dager etter mottak, må de ta hensyn til at de må returnere manualene og andre, denne returen må kunne spores av Corel-teamet.

Eksklusiv COREL-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye COREL-kunder drar nytte av det nåværende tilbudet: 15 % rabattkode og 30 dagers pengene-tilbake-garanti hvis de ikke er fornøyde.

COREL Norge i sosiale nettverk

På sosiale nettverk kan du finne noen gode tilbud for tjenestene som tilbys av COREL. Da inviterer vi deg til selv å oppdage kampanjetilbud og rabattkuponger på følgende sosiale nettverk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av COREL for kjøpere i Norge

COREL har en maksimal rabatt på 15 % på sin årlige plan.

COREL Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på CORELs nyhetsbrev vil kundene motta oppdateringer om de siste trendene, taktikkene og tankeledelsen. I tillegg kan alle COREL-tjenester testes gratis i 30 dager.

Programmer som ligner på COREL

Det er utallige butikker på markedet som ligner på COREL som tilbyr noen produkter som tilbyr lignende planer og abonnementer som kundene deres kan se gjennom og verifisere innholdet deres, prisene deres eller tilgjengelige rabatter på, noen av disse butikkene er: Photoshop.com, Sketch.com, Krita.com og Vectornator.com
        

COREL Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Et av de viktigste merkene innen programvare som COREL har noen fantastiske rabatter tilgjengelig for Black Friday-salgsferien som kan være opptil 75 % med ekstra kuponger fra 5 %.

Kupong for COREL Norge for 11.11

På COREL, mellom salgsferiene i november, kan kundene dine finne Singles Day-rabatten som feires den 11. i måneden, og for denne dagen kan de få kampanjer på programvaren deres, samt rabatter som starter på 55 %.

COREL Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

En av de viktigste høytidene for COREL er salgsferien på Cyber ​​​​Monday, og for denne dagen kan du finne megarabatter på produktene deres som kan nå opptil 85%.
 

COREL Norge Kuponger til jul

For desember måned forbereder COREL noen dager som salgsferier, som gir svært gode tilbud og rabatter, samt rabatter som kan variere fra 60 %.

COREL mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke COREL en mobilapplikasjon tilgjengelig.

Programvare kjent for salg på nettstedet COREL

Merkene som selges på COREL der du kan finne forskjellige merker med forskjellig innhold, eies av Corel, blant dem er CorelDRAW, MindManager, Parallels, WinZip, Gravit, Painter, PaintShop Pro, Pinnacle, Roxio, VideoStudio og WordPerfect.

 

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i COREL?

I COREL kan du få tilgang til å skrive kupongnummeret du ønsker å bruke i kjøpet ditt, gjennom en boks som ligger nederst til venstre på siden hvor betalingen skal gjøres.

Tilbyr COREL gratis frakt?

COREL-produkter som leveres gjennom kontoen din via en lenke er gratis frakt.

Kan jeg betale hos COREL med PayPal?

Hos COREL kan kundene dine betale for abonnementet sitt gjennom PayPals digitale plattform på en sikker og pålitelig måte.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
COREL Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger hos COREL Norge

For å holde deg oppdatert med de siste kampanjekupongene fra COREL, her på denne siden gir vi deg de siste kupongene og tilbudene. Her er noen av dem:

Ekstra 15 % rabatt med COREL-kupong
COREL kampanjekode 10 % rabatt
COREL kampanjekode for årsplanen: 15 % rabatt
10 % rabattkode for siste versjon av CORELDRAW
10 % COREL-kupong for CORELCAD

COREL Kupong

Andre lignende butikker