CyberLink Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelsePower Director 365 bare 51.99 Eur09 Kan
ForfremmelseDirector Suite 365 bare 96.99 Eur02 Kan
kupongCyberLink Kupong med 20% rabatt for alle programvare28 desember
kupong20% CYBERLINK kupong for hele butikken!20 november

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Cyberlink-anmeldelse

Plattformen tilbyr profesjonell redigering, prosessering og gjengivelse av fotovideoer i presentasjonssystemet og ikke bare for et bredt spekter av målgrupper. Dermed vil du kunne finne en fullt utstyrt servicepakke enten til personlig bruk eller for selskaper. På applikasjonssiden kan du finne en bloggside som presenterer alle programmene du kan bruke, sammen med en tutorial som vil hjelpe deg å mestre applikasjonene bedre.
Hvis jeg nevnte applikasjonene, er det godt å vite at Cyberlink også har en mobilapplikasjon, tilgjengelig på både Android og iOS. Dermed vil du kunne dra nytte av de samme effektive og effektive programmene med en ekstra frihet og mobilitet, og få tilgang til redigeringstjenestene hvor som helst.

Nyttig informasjon om Cyberlink

Fra første bruk av applikasjonen vil du legge merke til den høye kvaliteten på multimedieprodukter som kan lages ved å bruke den. I tillegg er Cyberlink et produktsertifisert og anerkjent som det beste videoredigeringsprogrammet for 2018, ifølge PCMag, Techradar og PCWorld. Programvaren krever ikke en kompleks installasjon eller levering av CDer i fysisk format. Som en applikasjon med online-funksjonalitet, vil produktet være tilgjengelig for deg så snart betalingen er bekreftet. I tillegg gir kjøp av en normal pakke deg den samme tilgangen til programmene som er tilgjengelige i form av en mobilapplikasjon, uten behov for ytterligere investeringer. Til disse pakkene legges den tekniske supporttjenesten til.
Hvis du ikke er fornøyd med denne plattformen, tilbyr nettbutikken deg garanti for å returnere hele investeringen innen 30 dager etter kjøpet. Betaling for Cyberlink-tjenester kan gjøres online, med et kreditt- eller debetkort, PayPal eller ved bankoverføring.

Info om hvordan du bruker en Cyberlink-kupongkode

Hvis du har en Cyberlink-kupongkode, kan du bruke den som en del av betalingsprosessen, hvor du finner på venstresiden av kjøpsvinduet et spesielt rom for innføring av denne kupongen. Etter bekreftelse blir kupongverdien trukket fra verdien av produktet, og du finner ut det endelige beløpet som skal betales.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
29 september 2021

Andre lignende butikker