IObit Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongFår nå 20% rabatt på din IOBIT handlekurven09 april
kupongIObit kupong for utvalgte elementer: opp til 80% rabatt25 september

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

IObit gjennomgang

Denne tjenesten har optimaliseringsapplikasjoner for datamaskiner, PCer, nettbrett og telefoner, ved bruk av både Windows og iOS. I tillegg til optimaliseringsverktøyene, kan du få programmer som rengjør enheten, blir kvitt filer og elementer som unødvendig laster inn minne, bremser enheten og gjør bruksprosessen vanskeligere. Du kan også kjøpe noen av de beste sikkerhetssystemene, både for beskyttelse mot forskjellige virus, så vel som for fullstendig beskyttelse ved internettlesing og online betalinger. Den gode nyheten er at applikasjonen kan lastes ned gratis, slik at du kan få en ide om produktet passer for deg og enheten din. Gratisversjonen pålegger imidlertid flere begrensninger, og det er derfor det anbefales å kjøpe komplette pakker for å dra nytte av de beste løsningene.

Nyttig informasjon om IObit

Iobit krever ikke installasjon på et fysisk medium (for eksempel en CD eller en pinne), og det er derfor det ikke er behov for å levere visse produkter. Etter betalingsbekreftelsen vil de kjøpte produktene være tilgjengelige umiddelbart, og blir sendt til deg via e-post eller via klientkontoen i applikasjonen. Returnering av produktet kan gjøres innen 60 dager etter kjøpet, ved å fylle ut et refusjonsskjema, som vil inneholde produktkoden og årsaken til returen. Betaling for disse digitale produktene gjøres utelukkende online, idet de aksepterte betalingsmetodene er kreditt- eller debetkort Visa, MasterCard, American Express og Discover. Du kan også betale via PayPal-konto og bankoverføring.

Info om hvordan du bruker en IObit-kupongkode?

Du finner innenfor bestillingssiden hvor du kan velge betalingsmåte, den ekstra nedlastningsforsikringen og muligheten til å motta en fysisk kopi av produktet, en spesiell seksjon for å oppgi en Iobit-kupongkode. Etter valideringen får du beskjed om den endelige prisen på bestillingen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker