Vimeo Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongVIMEO kampanjekupong for årlig abonnement: få 10% ekstra rabatt06 juli
kupongPromo kode på VIMEO.com: ekstra 10% rabatt årlig abonnement14 juni
ForfremmelseTa 40% kampanje på VIMEO.com årlig plan06 juni
kupongVIMEO promo-kode For Årlige Produktabonnementer: 15% rabatt22 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Vimeo selger Norge

Den ble opprettet i 2004 for å utforske en rask, enkel og enkel måte å dele videoene dine med dine kjære, med en utmerket HD-rekkevidde. I Vimeo bygger de nødvendige verktøy for å lage videoene dine, på samme måte her samarbeider de med fantasien din siden de har stor variasjon i typer videoer fra familie til bedrift, her hjelper de deg med å produsere. Det er millioner av skapere på denne plattformen.

Vimeo er et sosialt nettverk basert i New York City, samtidig lar det deg lagre, men for dette må du være registrert og opprette en profil, den største bevegelsen kommer fra mobile enheter.

For å være en online videoplattform fra 2008 presenteres Vimeo Plus som lar brukerne laste opp opptil 5 GB, sammen med dette kan du lage et antall album uten begrensninger.

Hvordan får du Vimeo-planen din?

Det tilbys en rekke planer, alt fra individuelle til ubegrensede, som nevnt er Pluss for en kostnad på $ 7 USD per måned med en kapasitet på 25 GB per år, det andre alternativet er Pro Plan for en kostnad på $ 20 USD per måned med en ukentlig kapasitet på 20 GB der du kan ha opptil 3 samarbeidspartnere, det tredje alternativet er forretningsplanen for en kostnad på $50 USD og tilbyr opptil en kapasitet på 10 personer uten grense og til slutt Premium-planen med ubegrenset antall seere per En kostnad på $ 75 USD per måned, for å skaffe noen av disse planene må du være behørig registrert.

Hvilke rabatter tilbyr Vimeo Norge?

Vimeo tilbyr ulike typer rabatter for sine brukere i Norge. Det viktigste er å kunne bruke den gratis tjenesten Vimeo i 30 dager. Du kan da bruke Vimeo-kupongen som gir 15 % rabatt på Vimeo-abonnementer.

Betalingsmetoder hos Vimeo Norge

I Vimeo har du muligheten til å betale gjennom din behørig verifiserte PayPal-konto, gjennom kredittkort Visa, MasterCard, American Express, Discover.
  
 

Hvor lang tid tar Vimeo-abonnementet?

Etter at du har foretatt kjøpet og fortsetter med betalingen, er det neste du bør gjøre å opprette en konto hvor du kan konfigurere brukeren din, og etter at du vil motta en bekreftelses-e-post som Vimeo vil sende deg for å få tilgang til abonnementet ditt.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på Vimeo Norge

Følgende kuponger og kampanjetilbud fra Vimeo er for øyeblikket tilgjengelige for brukerne.

 • 25 % kupong for abonnement på PREMIUM-planen
 • Vimeo-kupong med 15 % rabatt på ProU-planen
 • 15 % kampanjekode for årsabonnementet.
 • Gratis 30-dagers prøveversjon for nye brukere
 • 15 % rabatt for Vimeo-medlemmer

Vimeo Norge Kundeservice

Hos Vimeo har de et supportteam hvor de tilbyr rask e-posthjelp fra mandag til fredag ​​hele dagen, samt en live chat, men dette er kun for Premium-medlemmer, samt begrenset støtte for medlemmer Business og Premium hver dag uken, ferier og helger. Det er nødvendig å ta hensyn til at du må kommunisere fra den tilknyttede e-postadressen. Det er også viktig å nevne at Vimeo ikke tilbyr telefontjeneste.

Fordeler med å bruke en Vimeo-kupong i Norge

En 30-dagers gratis prøveperiode og deretter en 15 % årlig abonnementskupong er noen av fordelene med å bruke en Vimeo-kupong.

Hvordan kan jeg kansellere mitt Vimeo-abonnement?

Hvis du ikke er fornøyd med noen av medlemskapene dine, kan du kansellere abonnementet på noen av deres planer, du må bare kontakte kundeservice for å følge instruksjonene, samt få tilbakebetalingen.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

For nye Vimeo-brukere tilbys en 30-dagers prøveversjon og Vimeo-kupong på 15 % på det årlige abonnementet for PREMIUM-planer.

Vimeo Norge på sosiale medier

Noen ganger kan du på sosiale nettverk få kuponger og kampanjekoder fra Vimeo, i tillegg til nyheter om produktene som selges av denne videoplattformen.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av Vimeo for kjøpere i Norge

For øyeblikket er den maksimale rabatten som tilbys av en Vimeo-kampanjekode 15 % for premiumplaner. I tillegg, hvis du er en ny kunde, kan du bruke et hvilket som helst Vimeo-abonnement i 30 dager uten kostnad.

Vimeo Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Hvis du velger å abonnere på Vimeo nå, får du en kupong som gir deg en 30 % gratis prøveversjon. I en måned kan du nyte alle fasilitetene til Vimeo uten å betale noe!

Plattformer som ligner på Vimeo

Det er lignende sider hvor du kan få lignende produkter, i tillegg til at du kan gjøre prissammenligninger. Disse sidene kan være cyberlink.com, depositphotos.com
                                                          
 

Vimeo Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Hvis det er Black Friday, kan du nyte årets største rabatter! 15% rabattkupong og gratis prøveversjon i 30 dager!

Kupong for Vimeo Norge for 11.11

Fra og med 11.11 fortsetter kampanjene på Vimeo: du får en 30-dagers gratis prøveperiode og 10 % og 15 % rabattkuponger på Vimeo-abonnementer.

Vimeo Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY er dagen med de største rabattene på Vimeo for i år! Kuponger på 10 %, 15 % og 20 % samt kampanjetilbudet der du kan bruke Vimeo-tjenester gratis i 30 dager!
 
 

Vimeo Kuponger Norge til jul

Til jul fortsetter spesialkampanjene ved slutten av Vimeo: 15 % kupong og gratis prøveversjon i 30 dager. På denne måten kan du nyte premiumplanen i en måned uten å betale noe!

Vimeo mobilapplikasjon for iPhone og Android

På Vimeo kan du få mobilapplikasjonen enkelt og greit for din iPhone fra App Store og for Android fra Google Play.

Kjente merker selges i Vimeo-butikken

Vimeo tilsvarer en plattform hvor du enkelt og enkelt kan redigere videoene dine, i tillegg til dette kan du dele dem, det er derfor Vimeo tilsvarer sitt eget verdenskjente merke.

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på Vimeo?

Det første du bør gjøre er å velge produktet du ønsker å kjøpe og så kansellere det, men før dette vil du få vist en boks hvor du må legge inn kodenummeret ditt, for å gå videre til sluttbetaling av produktet.

Kan jeg betale på Vimeo med PayPal?

Blant betalingsmetodene som Vimeo aksepterer, er de som er gjort via PayPal-kontoen din som er behørig verifisert, for dette må du angi en økt i Vimeo-kontoen din, velg deretter produktet du vil kjøpe, og det vil lede deg til betalingen. metoder hvor du må klikke på metoden for å velge, når det gjelder PayPal, vil den lede deg til siden for å fullføre betalingen og kjøpet.

Tilbyr Vimeo gratis planer?

Vimeo tilbyr sine brukere muligheten til å kunne få sine planer for en begrenset periode gratis, hvor du kan bli med og prøve produktet for å se om det tilpasser seg dine behov. Programmene på Vimeo sendes til din e-post gratis via en lenke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024

Spesielle kuponger og kampanjer på Vimeo Norge

Her er noen av de siste kupongene og kampanjetilbudene for Vimeo nedenfor:

 • 25 % kupong for abonnement på PREMIUM-planen
 • Vimeo-kupong med 15 % rabatt på ProU-planen
 • 15 % kampanjekode for årsabonnementet.
 • Gratis 30-dagers prøveversjon for nye brukere
 • 15 % rabatt for Vimeo-medlemmer

Andre lignende butikker