VIMEO Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseVimeo Plus fra $7 per måned08 februar
kupong15% VIMEO Rabatt Kupong for Årlig Abonnement05 Kan
kupong15% rabatt for Vimeo Pluss, PRO -, Forretnings -, Eller Premium Årlig Abonnement04 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

VIMEO gjennomgang

Vimeo er en online plattform som passer for deg som prioriterer videoinnhold av høy kvalitet. Innenfor denne plattformen kan korte og lange filmer, animasjoner, informative videoer, journalistiske og serieundersøkelser bli ødelagt. Plattformen er gratis å bruke for alle som vil se innholdet, men hvis du vil laste opp, må du opprette en grunnleggende konto, som lar deg laste opp maksimalt 500MB per uke. Det er flere typer pakker, avhengig av behov og størrelse på lasten, men de fleste har sikkerhetsalternativer, statistikk og kundesupport. De mer sjenerøse pakkene tilbyr også prioritert videokonvertering, i tillegg til ekstra redigerings- og distribusjonsverktøy.

Nyttig informasjon om VIMEO

Vimeo innebærer strengt kjøp av digitale tjenestepakker, og det er derfor det ikke er nødvendig å betale for tilleggstjenester, for eksempel transport. Alt du trenger å gjøre er å velge riktig pakke, og etter betalingsbekreftelsen vil den være tilgjengelig for innlogging. I tilfelle du ikke er fornøyd med de kjøpte tjenestene, har du en periode på 30 dager hvor du kan fylle ut en søknad for å returnere investeringen. Betaling kan utføres eksklusivt online, gjennom sikre betalingssystemer, ved hjelp av et kreditt- eller debetkort, utstedt av Visa, MasterCard, Maestro, American Express eller gjennom en PayPal-konto.

Info om hvordan du bruker en VIMEO kupongkode

Vimeo-kupongkoden kan legges inn veldig enkelt og raskt i en spesiell boks på kjøpssiden, før du velger betalingsmetode. Etter introduksjonen blir den automatisk validert, og diskonteringsverdien blir brukt for den totale transaksjonen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker