Reebok Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongReebok.com rabattkode: 50% velg Nanos elementer05 juli
kupongReebok.com rabatt kode: opp til 40% rabatt14 juni
kupongReebok.com 20% rabattkode nettsted23 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva REEBOK selger Norge

REEBOK er et selskap av britisk opprinnelse som ble født i Bolton i 1890, av Joseph William som begynte å produsere sportssko brukt til de olympiske leker, over tid ble skoene hans en del av livet til millioner av mennesker, som alltid har vært knyttet til til den urbane stilen. For år 82 revolusjonerte den markedet siden det var lanseringen av sportsskoen for kvinner, som takket være sin stil og komfort ble kjent som fritidsskoen.

REEBOK har gått fra generasjon til generasjon fra sønn og barnebarn dette frem til 2006 da det ble solgt til Adidas-selskapet, på samme måte fortsetter merket å kontinuerlig innovere modeller og kvalitet med nye stiler, kolleksjoner og versjoner for kundetilfredshet

REEBOK-merket selger, til glede for sine kunder, produkter for menn, kvinner og barn hvor du kan få varer for salg som løpesko, gåsko, fritidssko, sandaler, treningssko, klassiske sko, samt klær som t-skjorter, shorts, sports-BH, leggings, tights, sett, undertøy, sweatshirts, bukser, jakker, leggings, vindjakker, sokker, samt vesker, ryggsekker, hansker, luer.

Hvordan REEBOK sender til Norge

REEBOK leverer produktene sine gjennom budselskapene USPS, FedEx, som har en leveringstid på mellom 2 og 8 virkedager.

Hvilke rabatter tilbyr REEBOK Norge?

REEBOK tilbyr sine kunder forskjellige typer rabatter for å nyte kjøpene deres, blant annet kan være 15 % rabatt når du abonnerer på nyhetsbrevet, du vil også finne en rabattkategori hvor du kan finne 30 % rabatt på produktene deres , og en ekstra 50 % rabattkode.

Betalingsmetoder hos REEBOK Norge

Å betale for kjøpene dine på REEBOK er et veldig enkelt trinn, den første tingen er å velge produktene dine for å gå til handleposen for å utføre betalingsprosessen, for dette finner du forskjellige metoder, blant annet kredittkort som Visa , MasterCard, American Express, Discover, også gjennom PayPal digital lommebok, Apple Pay, Affirm, Klarna eller gavekort levert av REEBOK
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra REEBOK til Norge?

Kjøp hos REEBOK sendes via FedEx og det tar 4 til 7 virkedager å nå destinasjonen.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på REEBOK Norge

Her er en liste over noen av de tilgjengelige REEBOK-kampanjetilbudene og kupongene:

REEBOK 50% rabattkode hvis du kjøper to ting
REEBOK-kupong for gratis frakt på bestillinger på minst $75
REEBOK Kampanjekode 20 % rabatt på alt
Ekstra 15 % rabatt med REEBOK-kupong
Ekstra 40 % rabatt med en spesiell kampanjekode fra REEBOK for studenter
Opptil 60 % rabatt i kampanjen for sesongslutt

REEBOK Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på REEBOK kan du gjøre det ved å ringe 18668701743 fra søndag til lørdag fra 8:00 til 23:00 EST-tid, et annet alternativ er gjennom en nettprat fra siden deres eller via Facebook Messenger eller Twitter fra @ reebokushelp

Fordeler med å bruke en REEBOK-kupong i Norge

Det er mange fordeler du kan få når du bruker kupongene dine på REEBOK, en av dem er at du kan bære flere varer og betale mindre, en annen fordel er at du kan ha med deg sportsartikler for hele familien.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra REEBOK fra Norge?

For å foreta en retur hos REEBOK har du en frist på 30 virkedager etter mottak. For dette må du logge inn på kontoen din, gå gjennom bestillingshistorikken din og velge den du ønsker å returnere, forklare årsaken til returen din og følg instruksjonene som dette forteller deg for dette må du skrive ut etiketten som tilbys deg i tilfelle du ikke kan skanne QR-koden, du må inkludere varene i originalpakken og sende den gjennom FedEx, hvis kjøpet ble gjort som en gjest må du gjøre det gjennom ordresporingen, angi de forespurte dataene og følg instruksjonene som den angir.

Eksklusiv REEBOK-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte rabattene og tilbudene som REEBOK har tilgjengelig, samt gaverabatten ved registrering.

REEBOK Norge på sosiale nettverk

På sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av REEBOK for kjøpere i Norge

Blant det store utvalget av rabatter som REEBOK tilbyr, kan du få varer som har en maksimal rabatt på 75 %.

REEBOK Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å bli med på REEBOK som nyhetsbrev kan du få eksklusive tilbud, også 20% velkomstrabatt, blant andre alternativer du kan få.

Butikker som ligner på REEBOK

Det er andre butikker og/eller sider som ligner på REEBOK som du kan besøke og lage design i utseendet ditt, eller du kan ganske enkelt sammenligne deres priser, rabatter eller forsendelser, dette kan være noen av disse butikkene som Newbalance.com, NIKE .com, ADIDAS .com

 

REEBOK Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

REEBOK er et viktig merke som har et bredt utvalg av rabatter tilgjengelig fra butikkene for Black Friday-ferien, som du kan få opptil 80 % slik at de kan nyte å bruke produkter etter eget valg.

Kupong for REEBOK Norge for 11.11

I løpet av 11.11-rabatten hos REEBOK vil du finne nye kampanjer brukt på noen av deres produkter, samt veldig gode rabatter som kan være mellom 35% og 45%.
  
 

REEBOK Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter er spesielle for REEBOK siden det for denne ferien gis veldig gode rabatter for kjøp gjort online, rabatter som kan oppnås med opptil 75%, i tillegg til dette kan de nyte en rabattkupong fra 5%.

 

REEBOK Norge kuponger til jul

Disse julerabattene kan du nyte godt av i desember måned, og denne måneden lager REEBOK utrolige rabatter til sine kunder som kan ligge på mellom 50% og 60%, i tillegg finner du også veldig gode tilbud og salg.

REEBOK mobilapp for iPhone og Android

REEBOK har for øyeblikket ingen nedlasting av mobilapp.

Kjente merker selges i REEBOK-butikken

Hos REEBOK vil du finne produkter som utelukkende og eksklusivt tilsvarer ditt merke, stil, design og produksjon.

 

 

Tilbyr REEBOK gratis frakt til Norge?

REEBOK tilbyr sine kunder den gratis standardmetoden, men for dette må bestillingen din være større enn eller større enn $49.

Kan jeg betale hos REEBOK med PayPal?

Hos REEBOK kan du foreta betalinger for kjøpene dine via din digitale PayPal-konto, samt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, samt Klarna og Apple Pay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på REEBOK?

REEBOK gjør en boks tilgjengelig for sine kunder nederst til høyre på siden slik at kundene kan bruke rabattkupongene deres.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Reebok Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos REEBOK Norge

Hos REEBOK butikken kan du få ekstra rabatt hvis du bruker gjeldende rabattkuponger og kampanjetilbud. Nedenfor er et sammendrag av de siste kampanjekodene fra REEBOK:

REEBOK 50% rabattkode hvis du kjøper to ting
REEBOK-kupong for gratis frakt på bestillinger på minst $75
REEBOK Kampanjekode 20 % rabatt på alt
Ekstra 15 % rabatt med REEBOK-kupong
Ekstra 40 % rabatt med en spesiell kampanjekode fra REEBOK for studenter
Opptil 60 % rabatt i kampanjen for sesongslutt

Reebok Kupong

Andre lignende butikker