The Sports Edit Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseDen SportsEdit.com 10% forfremmelse første bestilling14 juli
kupongTheSportsEdit.com ekstra 10% kupongkode sitewide16 juli
kupongTheSportsEdit.com 10% rabattkode14 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva THESPORTSEDIT Norge selger

THESPORTSEDIT dukket opp i 2015 i London, som har blitt katalogisert som den ledende sportsshoppingdestinasjonen i London, den åpnet sin fysiske butikk, så vel som online på samme tid, siden etableringen har de opprettholdt målet om å inspirere sine tusenvis av brukere til å opprettholde et balansert liv slik at trening er nøkkelen til å føle seg bra.

THESPORTSEDIT tilbyr et utmerket utvalg av sportsklær med merker fra hele verden, så vi reiser verden rundt for å innovere produktene våre dag etter dag, som har stiler, kvalitet og holdbarhet.

Blant hovedmålene til THESPORTSEDIT er det viktigste kundenes evne til å styrke seg selv og nå sine mål, for dette finner du sports- og yogaklær som lar deg forbedre ytelsen og fysisk motstand.
Hos THESPORTSEDIT kan du få merker som Adidas, Alo Yoga, Nike, Under Armour, Reebok, Champion, Beyond Yoga, Onzie, Varley, Theragun, Veja, La Pochette, Yogi Bare PE Nation, Varley, blant andre.

THESPORTSEDIT selger produkter som leggings, tights, leggings, bukser, shorts, topper, t-skjorter, bluser, sweatshirts, jakker, sports-BH'er, sokker, undertøy, joggesko, joggesko, tilbehør, gymbag, vannflasker, yogamatter, masker , ernæringsprodukter som kollagen, protein, veganske kosttilskudd, vitaminer, kosttilskudd.

Hvordan THESPORTSEDIT sender bestillinger til Norge

Produktene som selges av THESPORTSEDIT leveres gjennom budfirmaer som Hermes, DHL International og DPD, som har en estimert leveringstid for Storbritannia fra 1 til 4 virkedager, for Europa fra 1 til 10 virkedager. , og for resten av verden fra 1 til 15 virkedager.

Hvilke rabatter tilbyr THESPORTSEDIT Norge?

THESPORTSEDIT tilbyr sine kunder et bredt utvalg av rabatter som du kan få ved å besøke salgskategorien der du kan finne tilgjengelige rabatter fra 15 % til 70 % tilgjengelig. Den gir også 10 % rabatt når du registrerer deg, som du kan bruke på din første bestilling.

Betalingsmetoder i THESPORTSEDIT Norge

Å betale for kjøp gjort i THESPORTSEDIT-butikken er et enkelt trinn der et bredt utvalg av metoder er gjort tilgjengelig for kundene, blant annet de som er gjort med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express , eller hvis du foretrekker det, kan du også lage betalingene dine fra PayPals digitale plattform, samt gjennom andre alternativer, er gjennom Klarna, Apple Pay og G Pay.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra THESPORTSEDIT i Norge?

I THESPORTSEDIT kan leveringstidene variere avhengig av destinasjonen de skal, bestillinger for Europa har en leveringstid på 3 til 12 virkedager, for Storbritannia fra 1 til 4 virkedager, for resten av verden fra 1 til 15 virkedager, leveres de gjennom Hermes, DHL, GFS.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket hos THESPORTSEDIT Norge

Her er en liste over noen av THESPORTSEDIT-kampanjetilbudene og kupongene som er tilgjengelige:

10 % rabattkupong for første bestilling.
10 % ekstra med en kampanjekode THESPORTSEDIT
THESPORTSEDIT-kupong for gratis frakt
THESPORTSEDIT kampanjekode abonnement på nyhetsbrev: 10 % rabatt
Opptil 60 % rabatt på utvalgte produkter fra gjeldende tilbud

THESPORTSEDIT Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe nummeret +442037930964 fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 18:00, eller gjennom et kontaktskjema som du kan fylle ut fra siden deres.

Fordeler med å bruke en THESPORTSEDIT-kupong i Norge

I THESPORTSEDIT er det mange fordeler du har når du kjøper, den viktigste er at du kan spare når du kjøper, noe som gir deg fordelen av å anskaffe flere produkter, en annen fordel det gir er at du finner alt du trenger for å opprettholde en sunn livsstil med kvalitetsmerkeprodukter.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra THESPORTSEDIT fra Norge?

I THESPORTSEDIT har du en periode på 90 dager til å returnere, for dette må du generere etiketten din fra portalen din hvor du må inkludere en rekke data inkludert årsaken, samt elementene etterfulgt av dette vil du finne instruksjonene for returprosessen.

Eksklusiv kupong THESPORTSEDIT for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte prisene den har tilgjengelig siden den for øyeblikket ikke har rabatter, samt rabattkuponger.

THESPORTSEDIT Norge på sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av THESPORTSEDIT for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt kan du få opptil 80 % rabatt på produktene deres.

THESPORTSEDIT Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere kan du motta informasjonsbulletiner om deres tilbud og tilgjengelige salg, samt motta 10 % rabatt på din første bestilling.

Butikker som ligner THESPORTSEDIT

Det er et bredt utvalg av butikker som ligner på THESPORTSEDIT hvor du kan søke etter lignende varer som du kan se prisene deres med, i tillegg til at stilene deres lager kombinasjoner i stilene dine, noen av disse butikkene kan være Adidas.com, Bonkers-shop. com, Nike .com, Puma.com

THESPORTSEDIT Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For THESPORTSEDIT er Black Friday-rabatter en av de viktigste høytidene, og av denne grunn gir denne dagen svært gode rabatter til glede for kundene, som kan være mellom 70% og 85%.

Kupong til THESPORTSEDIT Norge for 11.11

Hos THESPORTSEDIT i løpet av singeldagen tilbyr den sine kunder nye rabatter for å nyte kjøpene sine, samt veldig gode kampanjer som kan kombineres med rabattene deres.
  

THESPORTSEDIT Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

For THESPORTSEDIT er Cyber ​​​​Monday-salgsferien veldig overfylt takket være de fantastiske rabattene den tilbyr, som du kan få opptil 90% for kjøp gjort online.
 

THESPORTSEDIT Norge-kuponger til jul

I løpet av desember måned på THESPORTSEDIT kan du få julerabatter der du finner et bredt utvalg av rabatter tilgjengelig for å nyte kjøpene dine som er opptil 50%.
   

THESPORTSEDIT mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket er det ingen mobilapplikasjon.

Kjente merker selges i THESPORTSEDIT-butikken

Hos THESPORTSEDIT kan du få merker som Adidas, Alo Yoga, Nike, Under Armour, Reebok, Champion, Beyond Yoga, Onzie, Varley, Theragun, Veja, La Pochette, Yogi Bare.

 

 

Tilbyr THESPORTSEDIT gratis frakt til Norge?

THESPORTSEDIT tilbyr ikke gratis frakt.

Kan jeg betale hos THESPORTSEDIT med PayPal?

I SPORTS EDIT. Du kan foreta betalingene dine gjennom PayPals digitale plattform, samt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, andre alternativer er gjennom Klarna, Apple Pay og G Pay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i THESPORTSEDIT?

For å skrive en rabattkupong i THESPORTSEDIT. Denne har en boks tilgjengelig på høyre side av siden, dette trinnet vil bli gjort når du har valgt alle produktene du ønsker å bære.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
The Sports Edit Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger i THESPORTSEDIT Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra THESPORTSEDIT? Nedenfor er en liste over de siste:

10 % rabattkupong for første bestilling.
10 % ekstra med en kampanjekode THESPORTSEDIT
THESPORTSEDIT-kupong for gratis frakt
THESPORTSEDIT kampanjekode abonnement på nyhetsbrev: 10 % rabatt
Opptil 60 % rabatt på utvalgte produkter fra gjeldende tilbud

The Sports Edit Kupong

Andre lignende butikker