Camper Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongCAMPER.com gratis frakt kupongkode31 juli
kupongCAMPER.com 10% rabattkode26 august
ForfremmelseCAMPER.com promotion: ekstra 10% rabatt e-post registrer deg salg elementer15 juli
kupongCAMPER.com gratis frakt promo code sitewide13 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva CAMPER selger Norge

CAMPER ble grunnlagt i 1975 på Mallorca, Spania, av Lorenzo Fluxa. Det er katalogisert som en linje av moderne fottøy og dens begynnelse går tilbake til en familiebedrift med en rekke skomakere, som bidro til å skape unike design med en frisk stil , i dag i sin fjerde generasjon CAMPER har utviklet seg over hele verden i mer enn 40 land som fortsetter å sette sine spor takket være arbeidet og profesjonaliteten til arbeidsteamet sitt, uten å forlate håndverkerteamet.
Kommunikasjonen har i bunn og grunn vært basert på grafisk kommunikasjon som gjennom skoene uttrykker en munter ung ånd som har skjedd hvert tiår, i tillegg til det bemerkelsesverdige samarbeidet mellom designere og kunstnere som har vært til stor hjelp og fokus for kampanjene. sesong etter sesong jobber de med å gjenoppfinne seg selv i designene sine.

Hos CAMPER kan du finne fra avslappede stiler til kjolesko som spenner fra uformelle eller sportslige til elegante, og designer i stor skala deres moderne og fabelaktige stiler som du kan finne ved navnene deres, som tilfellet er med deres første sko. evig og velkjent Chameleon, som reflekterer enkelheten og rustisiteten til Middelhavet, kombinerer jordbruk, oppfinnsomhet og dagligliv, og blir en ikonisk og uformell sko, slik kan du finne andre modeller i sin ikoniske Beetle-linje, Para og Eter, Wabi og Peu, Runner, Twins or Balls.

CAMPER tilbyr sko og fottøy for alle kjønn, blant hvilke du kan finne en kategori for menn her kan du finne fritids- og formelle sko, sandaler, ankelstøvletter blant andre modeller, for kategorien Damer hvor du kan bruke fra joggesko, casual og formelle sko, flate og høyhælte sko, plattformer, ballerinaer, sandaler, blant andre alternativer og i kategorien Barn, kan du finne for gutter og jenter fra skolen, snørebånd, ballerinaer, blant annet, i alle kategorier kan du se sesonglinjene, egnet for hvert kjønn.

Hvordan CAMPER sender til Norge

Produktene kjøpt på CAMPER sendes vanligvis gjennom logistikkselskaper som DHL, UPS eller Mail, gjennom disse selskapene leveres varene raskt og trygt.

Hvilke rabatter tilbyr CAMPER Norge?

CAMPER tilbyr rabatter på et bredt utvalg av sine produkter, i tillegg til rabatten det gir til sine nye abonnenter.

Betalingsmetoder hos CAMPER Norge

På CAMPER kan betalingsmåter variere avhengig av landet du er i, men blant de viktigste metodene du kan finne er debet- og kredittkort som Maestro, Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover, Dinners Club , også som gjennom PayPal, Alipay, Klarna-kontoer, samt gjennom bankoverføringer og Ideal.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra CAMPER i Norge?

På CAMPER kan leveringstidene variere avhengig av metoden du velger, de vurderes også av fraktselskapenes tidsplan, blant de estimerte datoene er standardleveranser som kan ta fra 5 til 7 dager, han sendte raskt mellom 1 og 2 dager eller henting i butikk.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på CAMPER Norge

Her er en liste over noen av CAMPER kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

10 % rabatt med en CAMPER-kupong
Abonner på nyhetsbrevet for å motta 10% rabattkupong
Kampanjekode med 24% rabatt på utvalgte produkter
10 % CAMPER-kupong for bestillinger på minst $70
Opptil 40 % rabatt på dagens CAMPER kampanjetilbud

CAMPER Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe 8775620723 fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 21:00 og på lørdager og søndager fra 9:00 til 15:00, hvis du foretrekker det kan du gjøre det gjennom en skjemaet som du må fylle ut fra siden, inkludert en rekke data, inkludert telefonnummer og e-post, kan du også gjøre det gjennom en nettprat.

Fordeler med å bruke en CAMPER-kupong i Norge

Å bruke rabattkuponger og skaffe sko hos CAMPER er et privilegium for brukerne siden du kan bruke sko for alle medlemmene i huset, av beste kvalitet og i beste stil, enten fra kolleksjoner eller bare uformelle eller sporty, siden du kan velge det ideelle fottøyet for anledningen, det beste av alt er at det er til en lavere pris enn du forventet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra CAMPER fra Norge?

For å gjøre en retur på CAMPER kan du gjøre det ved å besøke en fysisk butikk direkte, men for å returnere en nettbestilling må du logge inn på kontoen din og gå til mine bestillinger, velge varene du ønsker å returnere og legge til årsaken til returen , når den er akseptert vil du motta en e-post med returskjemaet som skal legges ved pakken, produktene skal helst være i originalemballasjen, på samme måte må du bekrefte adresse og hentetid .

Eksklusiv CAMPER-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte alle rabattene den har tilgjengelig på siden sin, og en kupong med 10 % rabatt.

CAMPER Norge på sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av CAMPER for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt kan du få opptil 20 % brukt på et bredt utvalg av produktene deres.

CAMPER Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere kan du motta ytterligere 10 % rabatt for ethvert produkt, samt informasjonsbulletiner om dine produkter og nyheter, i tillegg til tilbud.

Butikker som ligner på CAMPER

Det er en rekke butikker som ligner på CAMPER hvor du kan få lignende produkter som du kan sammenligne deres priser eller rabatter med, også forsendelsene deres. Disse butikkene er noen som Savannahs.com, Giuseppezanotti.com, Sorel. com

CAMPER Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For CAMPER tilsvarer en av de viktigste dagene i salgsferien Black Friday-rabatten, siden CAMPER denne dagen tilbyr megarabatter på opptil 70 % direkte med rabattkuponger på opptil 10 %.

Kupong for CAMPER Norge for 11.11

For CAMPER er denne singeldagen med rabatter en veldig attraktiv dag siden det tilbys kampanjer med produktene deres, samt utrolige rabatter for å gjøre kjøpene dine med rabatter på opptil 45 %.
  

Kampanjekuponger fra CAMPER Norge for Cyber ​​​​Monday

En av de beste produktbutikkene som CAMPER tilbyr fantastiske rabatter for Cyber ​​​​Monday, hvorav noen kan være opptil 80 % rabatt, og du kan også nyte spesialtilbud bare for denne dagen.

CAMPER Norge Kuponger til jul

På CAMPER, blant dets utvalg av helligdager, er det julerabatter som finner sted i desember måned, datoen du kan få utrolige tilbud og rabatter, samt rabattene som er tilgjengelige for disse dagene, som når en femti prosent.
   

CAMPER mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke CAMPER en nedlasting for en mobilapplikasjon.

Kjente merker selges i CAMPER-butikken

Alle produktene du finner på CAMPER samsvarer med deres eget merke.

 

 

Tilbyr CAMPER gratis frakt til Norge?

CAMPER tilbyr gratis frakt for kjøp lik eller større enn $450, hvis den er mindre, kan frakten koste fra $9 til $14,90.

Kan jeg betale hos CAMPER med PayPal?

CAMPER lar kundene foreta sine betalinger gjennom PayPals digitale lommebok, så vel som gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Dineros Club.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i CAMPER?

I CAMPER, for å skrive kupongen, må kunden ha valgt produktene de ønsker å kjøpe, etter dette må de gå til handleposen sin hvor de før betaling finner et felt der de må legge inn kupongnummeret de ønsker å søke. Når den er tatt i bruk, må du fortsette med betalingen og dermed fullføre kjøpet.

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
CAMPER Rabattkoder

Kampanjer og spesialkuponger hos CAMPER Norge

Vil du være oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra CAMPER? Nedenfor er en liste over de siste:

10 % rabatt med en CAMPER-kupong
Abonner på nyhetsbrevet for å motta 10% rabattkupong
Kampanjekode med 24% rabatt på utvalgte produkter
10 % CAMPER-kupong for bestillinger på minst $70
Opptil 40 % rabatt på dagens CAMPER kampanjetilbud

CAMPER Kupong

Andre lignende butikker