Foot Locker Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelsePromo for footlocker.com: 25% rabatt e-post registrer deg for OVER USD5027 august
kupongTa 15% promo kode for footlocker.com sitewide01 september

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva FOOTLOCKER selger Norge

FOOTLOCKER er en butikk som har vært i markedet i litt over 30 år, som er verdensledende innen detaljhandel innen salg av fottøy og sportsklær, opprettholder et nært samarbeid med anerkjente og viktige merkevarer over hele verden, og tilbyr produkter for alle aldre, smaker og for hele familien hvor du kan finne klær, sko og tilbehør.

FOOTLOCKER har mer enn 2500 butikker over hele verden i 20 land, og er knyttet til sportsstil så vel som gatekultur, og skaper alltid den beste livsstilen for sine millioner av brukere.

På FOOTLOCKER kan du få noen kjente merker som Nike, UGG, New Balance, Reebok, Timberland, Converse, Puma Adidas, Champion, Vans, Asics, Fila, Kappa, Kendall+Kylie, Polo, Steve Madden, Malibu, Michael Kors , HGC Apparel, Crocs, Columbia, Clarks, Diadora, Jordan, Under Armour, The North Face, Tommy Hilfiger.
FOOTLOCKER selger produkter som klær, t-skjorter, jakker, gensere, bukser, topper, leggings, kjoler, leggings, badetøy, jumpsuits, shorts, jakker, samt tennissko, canvassko, fritidssko, sandaler, løping sko, veske, totes, ryggsekker, skuldervesker, håndvesker, du kan også se tilbehør som capser, vesker, solbriller, sokker.

Hvordan FOOTLOCKER sender til Norge

For levering i USA sender FOOTLOCKER sine produkter gjennom logistikkbudselskapet UPS, et selskap som du kan spore leveringen av produktet ditt til, og du vil også motta en e-post med bekreftelse på leveringen. For internasjonale leveranser må du gjøre kjøpet fra siden som tilsvarer ditt land.

Hvilke rabatter tilbyr FOOTLOCKER Norge?

FOOTLOCKER tilbyr ikke rabatter på produktene sine, men du kan nyte en rabattkategori på siden.

Betalingsmetoder hos FOOTLOCKER Norge

Du kan betale for produktene dine i FOOTLOCKER gjennom følgende aksepterte metoder, for eksempel via debet- og kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, eller hvis du foretrekker det via PayPal-kontoen din, Apple Pay, G Pay eller gjennom Klarna eller gjennom bankoverføringer som Sofort og Ideal.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra FOOTLOCKER i Norge?

FOOTLOCKER har en estimert tid før produktene når destinasjonen i løpet av en periode på 2 til 6 virkedager, som sendes gjennom selskapet UPS. Disse leveransene er gjort i USA for internasjonale leveranser må du gjøre kjøpet fra siden som tilsvarer ditt land.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på FOOTLOCKER Norge

Her er en liste over noen av de tilgjengelige FOOTLOCKER kampanjetilbudene og kupongene:

$20 FOOTLOCKER rabattkupong for sportssko
FOOTLOCKER kampanjekode $20 rabatt på bestillinger over $99
$15 rabattkupong på bestillinger på minst $100 fra FOOTLOCKER nettbutikk
$20 FOOTLOCKER kampanjekode for bestillinger over $100 fra nettbutikk
FOOTLOCKER Kupong 15 % rabatt for militært personell
20% rabattkode for de som er studenter

FOOTLOCKER Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på FOOTLOCKER kan du gjøre det ved å ringe nummeret 900943234, et annet alternativ er gjennom en nettprat, eller gjennom et skjema som du må fylle ut med en rekke data.

Fordeler med å bruke en FOOTLOCKER-kupong i Norge

Å skaffe produkter på FOOTLOCKER å bruke en rabattkupong er en fordel siden du kan finne plagg fra de beste merkene på markedet, ha tilfredsstillelsen av å kunne bruke mer for mindre, det beste av alt er at det er noe for helheten familie, mann, kvinne eller barn.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra FOOTLOCKER fra Norge?

For å returnere bestillingen sin på FOOTLOCKER, har kunder en periode på 28 virkedager etter mottak av produktet, som de må ta i betraktning at varene deres må være ubrukte med etikettene festet og i originalemballasjen. denne prosessen må du logge inn på kontoen din og generere returen og skrive ut etiketten som må festes til pakken, senere må kunden kontakte UPS, for å spesifisere henting eller ved hentestedet for pakken din, et annet alternativ gjør returen direkte i butikk.

Eksklusiv kupong FOOTLOCKER for nye kjøpere i Norge

Nye FOOTLOCKER-kunder som blir FLX-medlemmer får 1000 poeng ved registrering.

FOOTLOCKER Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av FOOTLOCKER for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt på FOOTLOCKER kan du nyte 50 % tilgjengelig.

FOOTLOCKER Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

For de som abonnerer på FOOTLOCKER-nyhetsbrevet, kan de motta informasjonsbulletiner med sine nyheter, så vel som sine siste trender og nye utgivelser, samt informasjon om salget deres.

Butikker som ligner på FOOTLOCKER

Det er noen butikker som tilbyr produkter som ligner på de som FOOTLOCKER har, som du kan besøke for å kjøpe produkter som du kan lage antrekket ditt med, eller ganske enkelt sammenligne prisene deres, frakt blant annet, noen av disse butikkene kan være Asos.com , NIKE.com, JdSports.com, PUMA.com

FOOTLOCKER Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

I FOOTLOCKER er Black Friday-rabatten en av de mest kjente dagene på grunn av dens tilgjengelige rabatter, som kan finnes opptil 75%, i tillegg til disse kan du benytte deg av deres ekstra 5%-kuponger, denne salgsferien tar det plass den fjerde fredagen i november.

Kupong for FOOTLOCKER Norge for 11.11

For salg ferie 11.11 i FOOTLOCKER kampanjer er forberedt, samt rabatter som du kan få opptil 50%.  

FOOTLOCKER Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på FOOTLOCKER er utarbeidet med de beste rabattene for øyeblikket, noe som lar deg ta produktene du elsker mest, siden du kan få disse rabattene med opptil 80 % tilgjengelig, i tillegg til spesialtilbud, bare for denne dagen.

FOOTLOCKER Norge Kuponger til jul

Til jul har FOOTLOCKER rabatter tilgjengelig på sine sesongprodukter som du kan få med rabatter på opptil 45 %.
   

FOOTLOCKER mobilapplikasjon for iPhone og Android

FOOTLOCKER har tilgjengelig mobilapplikasjonen for Android og iPhone hvorfra du kan gjøre kjøp raskt og trygt, også fra appen din kan du få tilbud og rabatter.

Kjente merker selges i FOOTLOCKER-butikken

Noen av de kjente merkene som FOOTLOCKER har i tankene er Nike, UGG, New Balance, Reebok, Timberland, Converse, Puma Adidas, Champion, Vans, Asics, Fila, Kappa, Kendall+Kylie, Polo, Steve Madden, Malibu, Michael Kors, HGC Apparel, Crocs, Columbia, Clarks, Diadora, Jordan, Under Armour, The North Face, Tommy Hilfiger.

 

 

Tilbyr FOOTLOCKER gratis frakt til Norge?

FOOTLOCKER tilbyr gratis frakt til sine FLX-medlemskunder, og for at de som er kunder skal være kvalifisert for gratis frakt, må de kjøpe over $125.

Kan jeg betale hos FOOTLOCKER med PayPal?

Hos FOOTLOCKER kan du betale for produktene dine gjennom den digitale lommeboken, som er en pålitelig og sikker betalingsmetode.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i FOOTLOCKER?

I FOOTLOCKER for å kunne skrive rabattkupongen må kunden gå til handlekurvsiden sin hvor produktene skal kjøpes, her må de klikke på Legg til kupong som vil vise boksen der kupongnummeret må være med for å bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024
footlocker Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos FOOTLOCKER Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra FOOTLOCKER? Nedenfor er en liste over de siste:

$20 FOOTLOCKER rabattkupong for sportssko
FOOTLOCKER kampanjekode $20 rabatt på bestillinger over $99
$15 rabattkupong på bestillinger på minst $100 fra FOOTLOCKER nettbutikk
$20 FOOTLOCKER kampanjekode for bestillinger over $100 fra nettbutikk
FOOTLOCKER Kupong 15 % rabatt for militært personell
20% rabattkode for de som er studenter

footlocker Kupong

Andre lignende butikker