Zaful Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongPromo kode på ZAFUL.com: ekstra 20% disocunt første bestilling i app25 september
ForfremmelseZAFUL.com gratis frakt kampanjen ordre OVER EUR4917 juli
kupongPromoter kode på ZAFUL.com: 15% rabatt ordre OVER EUR9508 juli
kupongBare for ZAFUL mobile App brukere: ekstra 20% rabatt08 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva ZAFUL selger Norge

ZAFUL er din one-stop nettbutikk for dagens dristige, spennende og edgy moteklær. Våre kolleksjoner er tilgjengelige og basert på redefinerende trender, fremragende design og eksepsjonell kvalitet for å møte behovene til alle ambisiøse motefolk.

Det er en av de mest spreke klesbutikkene på nett i 2020. Den har alt, men den skiller seg ut i bikinier, badedrakter, badetøy/strand generelt og sportsklær (yoga, treningsstudio). Alt spesifikt for kvinner med en elegant touch. Selv om du også finner kjoler, sko ...

Blant kategoriene er: Nyheter hvor du får nye og nylig ankomne varer, det er også Badedrakt-kategorien, samt Damekategorien som du finner topper, body, leggings og til og med pyjamas, og det mest interessante er at du kan finne dem ved å størrelse, farge og til og med for korte eller lange når det gjelder skjørt, følgende er kategorien Kjoler som det står i alle varianter, lang, kort, stram, løs skulderskudd, et komplett utvalg i alle stiler, uten Glem Herre, kan du finne Shorts, jeans, overall, T-skjorter blant andre artikler, etterfulgt av Sport senere denne Tilbehør som øredobber, belte, armbånd, kjede, ankelbånd og mange SALG; blant andre.

Hvordan ZAFUL sender bestillinger til Norge

En forsendelse tar mellom 3 og 10 virkedager å ankomme, for å vite leveringstiden i henhold til ditt land må du konsultere tabellen for å vite de forskjellige leveringstidene til internasjonale destinasjoner. Varebehandlingstid er tiden fra mottak av bestillingen din til fysisk forsendelse. Etter å ha mottatt bestillingen, utføres strenge kvalitetskontroller og tester for å sikre produktkvalitet før forsendelse for å møte dine behov. Dette kan innebære detaljerte interne kontroller: materialkvalitet, glidelåser, sømmer, trim og motiver, interiør, fôr, etc. Total behandlingstid varierer avhengig av kompleksiteten, designet og størrelsen på det spesifikke produktet eller varen. Større bestillinger vil naturlig nok ta lengre tid. Det tar normalt 3-7 virkedager å behandle bestillingen. De bør imidlertid være klar over at behandlingstiden også kan påvirkes av status for beholdningen av enkeltvarer, årstiden, nasjonale helligdager, blant annet. Hvis bestillingen din opplever problemer med lagertilgjengelighet, kan det ta 5–10 virkedager før bestillingen behandles og sendes.

Hvilke rabatter tilbyr ZAFUL Norge?

På torsdager har ZAFUL Flash-salg i 4 timer, hvor de gir utmerkede rabatter på mange av sine varer, også blant sine kategorier øverst har de en seksjon som heter SALG, der kan du finne alle de utvalgte varene med gode tilbud, bl.a. noen artikler er topper, kjoler, badedrakter, intime klær, tilbehør, blant annet.

Betalingsmetoder hos ZAFUL Norge

Blant betalingsmåtene som aksepteres i ZAFUL er elektronisk betaling via PayPal, som er den mest praktiske betalingsmåten på nett, på den annen side er det betaling gjennom OXXO, denne betalingsmåten er praktisk og trygg og du kan betale pengene på enhver OXXO-butikk; Du kan også gjøre det med kredittkort via PayPal, som du kan bruke: Visa, MasterCard, Discover, American Express, blant andre.

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra ZAFUL i Norge?

ZAFUL gjør tilgjengelig for sine brukere og/eller kunder to forsendelsesmetoder som du må velge på betalingstidspunktet, avhengig av hvilken type metode du velger, kan leveringstiden for produktene dine variere, men som en estimert tid kan du Finn standardfrakten som kan ta mellom 10 og 25 virkedager og ekspressfrakten som varierer fra 8 til 15 virkedager. Disse tidene kan variere avhengig av destinasjonen hvor den skal.

Kuponger tilgjengelig på ZAFUL Norge

ZAFUL har forskjellige rabattkupongalternativer fra 8 %, 10 % og 12 % som er klassifisert etter kategorier.

 • Opptil 60 % rabatt på kvalitetsklær
 • 22% kupong eksklusivt for alle bestillinger
 • Kampanjekupong med 19 % rabatt
 • Gratis frakt på alle bestillinger over $59
 • Opptil 90 % rabatt på tilbehør
 • Kupong med 15% rabatt for nye kunder
 • $3 rabattkupong på bestillinger over $20

ZAFUL Norge Kundeservice

ZAFUL tilbyr flere måter å kontakte kundeservice på, en av dem er å gjøre det ved å sende en e-post til e-posten på support@ZAFUL eller ved å ringe numrene +13608245022 kun for USA og Canada og +001360824360 for alle kunder men Tjenesten er kun på engelsk og fra mandag til søndag fra 10:00 til 19:00, et annet alternativ er gjennom Facebook Messenger eller en Live Chat, i tillegg til å sende en billett fra siden din for dette må du fylle ut noen data etterfulgt av sending og deretter vil du motta en erstatning.

Fordeler med å bruke en ZAFUL-kupong i Norge

Skaff rabattkuponger på ZAFUL, blant fordelene du kan oppnå er at du kan kjøpe flere produkter til en lavere kostnad, og dermed ha muligheten til å kjøpe flere varer, få fordelen av sparing og dermed føle personlig tilfredshet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra ZAFUL fra Norge?

For å gjøre returer på ZAFUL er det første du må gjøre å kontakte kundeservice hvor du må kommentere årsaken til returen din, samt nummeret på bestillingen din, denne prosessen må gjøres innen 30 virkedager etter mottak av pakken.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

ZAFUL tilbyr 15 % rabatt til nye kunder på deres første bestilling.

ZAFUL Norge på sosiale medier

ZAFUL tilbyr 15% rabattkuponger på sine sosiale nettverk ved å bruke en kode, som du kan bruke i alle badedrakter, i tillegg til å få $3 rabatt på din første bestilling når du laster ned applikasjonen i appen.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av ZAFUL for kjøpere i Norge

Blant utvalget av rabatter som ZAFUL tilbyr, kan du få en maksimal rabatt på 60%.

Kupong fra ZAFUL Norge for abonnement på nyhetsbrev

I ZAFUL når du registrerer deg kan du få varsler om deres nyheter og aktuelle trender i tillegg til å motta 15 % rabatt.

Lignende butikker til ZAFUL

Det er lignende butikker hvor du kan søke etter lignende varer der du kan lage utseende og/eller antrekk, eller hvis du foretrekker å sammenligne priser eller rabatter, er disse butikkene du kan besøke ASOS.com, Prettylittlething.com, SHEIN.com

Kuponger fra ZAFUL Norge for BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY er ZAFULs største rabattbegivenhet i året. Rabatter på opptil 90 % og kuponger på opptil 25 % for bestillinger plassert på denne viktige dagen. I tillegg er helgen som følger i disse dager også full av rabatter og kampanjekuponger for å få årets beste priser!

Kupong for ZAFUL Norge for 11.11

11.11 kommer hvert år 11. november og som du er vant til har ZAFUL utarbeidet rabattkuponger og veldig gode kampanjetilbud: kupong på 20 % og rabatter i outletkategorien på opptil 60 %

ZAFUL Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY kommer etter en helg der du hadde superrabatter på BLACK FRIDAY. Denne mandagen får du kampanjekuponger fra ZAFUL med 20 % rabatt og kampanjetilbud som kan gi deg opptil 90 % rabatt på klær og tilbehør!

ZAFUL Norge Kuponger til jul

En uke før jul starter en ny rabattbegivenhet på ZAFUL. Opptil 80 % rabatt på tusenvis av varer og kuponger på 15 %, 20 % og til og med 25 % rabatt for bestillinger med høyere verdi. I tillegg er frakt gratis for hver bestilling!

ZAFUL mobilapplikasjon for iPhone og Android

ZAFUL tilbyr sine kunder og/eller brukere å kunne laste ned mobilapplikasjonen for iPhone fra App Store og for Android gjennom Google Play, det beste med dette er at det gir en rabatt på $3 som du kan bruke på første orden.

Kjente merker selges i ZAFUL-butikken

I ZAFUL kan du eksklusivt få produkter av deres eget merke, siden de lager og designer sitt eget produkt på en økologisk måte, alle med varierte stiler for å tilfredsstille smaken til hver av kundene deres.

 

Hva er de viktigste arrangementene med rabatter i ZAFUL.COM-butikken?

På visse tider av året er det visse dager når du kan med spesielle rabatter og lave priser på produktene dine hvor du kan dra nytte av tilbudene og rabattene på prisene deres, blant dagene som vi kan nevne er Black Friday-rabattene for ZAFUL .COM dens opprinnelse kommer fra USA og finner sted dagen etter feiringen av Thanksgiving, denne dagen kan du finne eksklusive rabatter og rabatter på varene dine, en annen dag tilsvarer rabattene 11.11 (Singles Day) for ZAFUL.COM feiret i november den 11., dens opprinnelse tilsvarer asiatiske land, og denne feiringen har vært på vei oppover, og presenterer uforlignelige rabatter, på samme måte kan vi også nevne Cyber ​​​​Monday-rabattene for ZAFUL.COM dette feires mandagen etter feiringen av Black Friday og som navnet antyder tilsvarer den cyber Monday der du får eksklusive rabatter for nettkjøp, og til slutt er de l Julerabattene for ZAFUL.COM dette finner sted i løpet av desember måned, og du kan få gode rabatter i denne perioden.

Tilbyr ZAFUL.COM gratis frakt til Norge?

I ZAFUL.COM er varene som er valgt å sende gjennom fraktmetoden med fast pris, de som samsvarer med gratis frakt, men for standard og/eller akselerert frakt må du betale for transporttjenesten.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på ZAFUL.COM?

I ZAFUL.COM for å bruke rabattkoden din, er det første du må gjøre å velge varene du vil ta, og deretter gå til handlekurven din hvor det vises en boks hvor du må plassere kupongnummeret du skal bruke.

Hvordan kan jeg kansellere en bestilling fra denne butikken?

Du kan kansellere enhver bestilling du ikke fikk betalt eller ikke ble behandlet eller sendt, ved å velge ordrenummeret på siden dedikert til dem, i kundekontoen. Hvis du har begynt å betale, må du mest sannsynlig kontakte kundeservice. Hvis bestillingen ikke kan kanselleres, må du returnere.

Hvordan kan jeg returnere de bestilte produktene fra Zaful?

All retur må godkjennes på forhånd av butikken, og som et resultat vil du motta et RMA-skjema for å legge inn nødvendige data og kunne sende produktene. Returpolicyen godtar produktene innen 30 dager etter mottak.

Hvordan kan jeg betale i Zaful-butikken?

For øyeblikket kan du kun betale i denne butikken online, når du legger inn bestillingen, uten mulighet for betaling gjennom kontantrefusjonssystem. Dermed kan du bruke et bredt spekter av betalingsmetoder, fra kreditt- eller debetkort som tilhører Visa, MasterCard, Discover eller American Express, til PayPal, bankoverføring eller Western Union.

Hva er den største rabatten som tilbys av en Zaful-kupong eller et kampanjetilbud?

Det beste eksemplet for de beste tilbudene i butikken kan gis til juleperioden, når det på siden er produkter til og med under 12,99 lei, og de fleste bestillinger mottar gratis bonusgaver. Andre kampanjer inkluderer rabatter på 10 %, 20 % eller 30 % for å bruke et visst beløp i nettbutikken, samt kampanjekuponger med betydelige prosentvise rabatter.

Hvordan kan jeg spare penger når jeg kjøper fra denne butikken?

Kampanjesiden vil tilby produkter fra alle avdelinger, til priser opptil 65 % lavere nesten hele året. Du kan også kvitte deg med fraktgebyret hvis du når minimumsbeløpet som kreves. Samtidig finnes det flere typer rabattkuponger, spesielt tilgjengelig i høytiden. Og ved å abonnere på butikkens nyhetsbrev får du 15% rabatt som gjelder for første bestilling.

Hva kan jeg kjøpe fra Zaful?

Zaful er stedet hvor du kan forbedre eller fornye garderoben din, og er en nettbutikk for dameklær, fottøy og tilbehør. Her kan du finne elegante klær for spesielle anledninger eller hverdagslige motestykker, fra kjoler, topper, bukser, sko, vesker, smykker og tilbehør. Butikken har i hovedsak egne merkevarer, men har også flere vellykkede samarbeid med luksusmerker i moteverdenen.

Hva er kontaktinformasjonen til Zaful-butikken?

Du kan motta telefonassistanse 24/7 med engelsk support på telefonnummer ++ (001) -202-318-2613, samt på support@zaful.com. Andre tilgjengelige kontaktmetoder er gjennom Facebook Messenger, enten ved å fylle ut en billett som beskriver problemet eller ved en live chat, også tilgjengelig i non-stop system.

Kan jeg betale på ZAFUL.COM med PayPal?

Blant betalingsmåtene som aksepteres i ZAFUL.COM er de som er tillatt via PayPal-kontoen din, som gjøres enkelt og raskt. Når du har varene i handlekurven og fortsetter med å betale, må du klikke på Betal med PayPal, som vil ta deg til betalingssiden.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024

Spesialtilbud og kuponger hos ZAFUL Norge

Her er en liste over de mest populære kupongene og kampanjetilbudene som er tilgjengelige i disse dager. Noen av disse kampanjekodene er fortsatt tilgjengelige i dag, så du kan prøve dem akkurat nå.

 • Opptil 60 % rabatt på kvalitetsklær
 • 22% kupong eksklusivt for alle bestillinger
 • Kampanjekupong med 19 % rabatt
 • Gratis frakt på alle bestillinger over $59
 • Opptil 90 % rabatt på tilbehør
 • Kupong med 15% rabatt for nye kunder
 • $3 rabattkupong på bestillinger over $20

Andre lignende butikker