ASOS Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong20% rabatt på asos.com27 februar
Forfremmelse80% avslag asos.com16 februar
kupongEkstra salg av 20% på varer som allerede er på salg10 februar
kupong15% EKSTRA SALG PÅ ASOS24 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

ASOS gjennomgang

Butikken er den viktigste kilden for at den unge offentligheten kan kjøpe produkter fra luksusmerker, til fornuftige priser. Asos har et ungt målgruppe, som har tenkt gjennom stadige tilbud og kampanjer. Et godt eksempel i denne forbindelse er studentreduksjonen, som kan gi deg ytterligere 10% reduksjon. En hyggelig overraskelse i butikken er tilstedeværelsen av forskjellige kategorier enn de mote. Disse inkluderer produkter for kropps- og ansiktspleie og skjønnhet, samt innredningsavdelingen.

Nyttig informasjon om ASOS

Inni butikken kan du finne originale produkter Adidas, Abercrombie og Fitch, Boss, Calvin Klein, DKNY, Estee Lauder, Fila, Fossil, Guess, HUGO, Kappa, Lacoste, Police og mange flere. Du har garanti for å kjøpe originale produkter gjennom de offisielle partnerskapene med disse motehusene. Levering av produktene dine skjer mellom 3-7 virkedager, avhengig av hvilken leveringsmåte du har valgt. For retur, må du vite at de er gratis og kan gjøres innen 14 virkedager gjennom Local Post-tjenesten.

Godkjente betalingsmetoder er bare online, uten mulighet til å betale kontant eller kontant. Du kan betale med debet- eller kredittkort fra Visa, MasterCard, Maestro, Delta, American Express, samt PayPal, Google Pay eller Apple Pay.

Info om hvordan du bruker en ASOS-kupongkode

Alle Asos-kupongkoder kan kopieres og legges inn i et spesielt område beregnet på kjøpsprosessen. I de fleste tilfeller vil dette ekstra dialogvinduet vises når du velger betalingsmetode, og spør om du har en slik kupong. Som for andre Asos-spesifikke tilbud, vil disse bli funnet på kundekontoen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
08 Kan 2021

Andre lignende butikker