ManyCam Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
Forfremmelse25% av Versjon 7 av Manycam09 Kan
kupongKampanjen: ManyCam Standard, Ettromsleilighet, Premium med 35% rabatt04 april
kupongNyt 35% rabatt på alle ManyCam Programvare05 desember
kupong35% ManyCam Kupong for Standard Årlige > Lagre $1409 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Manycam gjennomgang

Applikasjonen tilbyr digitalt integrerte løsninger for Windows, Mac, Android og iOS, for de som vil utføre skjermopptak, for en rekke plattformer og formål. Fra dette perspektivet kan du dra nytte av pakker tilpasset dine behov og muligheter. Innenfor plattformen kan du finne tjenester for forretningsmodeller, utdanning, telehelse og til og med videospill. For å overbevise deg om kvaliteten på tjenestene, vil det ikke skade å se på listen over de mest kjente kundene. Disse inkluderer Google, Intel, Amazon, Samsung, Stanford University, Oracle og mange andre.

Nyttig informasjon om Manycam

Applikasjonen tilbyr flere kanaler som kan brukes samtidig, samt lydeffekter for mikrofonen. Du kan også få spesialeffekter for videodelen, generert av webkameraet. Du kan spille inn både i live og innspillingssystem, for å forberede en presentasjon. For å gi deg ekstra mobilitet og frihet i realiseringen av prosjektene dine, er Manycam også tilgjengelig i mobilapplikasjonsformat. Asftel, har du sjansen til å dra nytte av de samme kvalitetstjenestene, i en kompakt form, praktisk uansett hvor du går. Manycam er kompatibel med mange applikasjoner du måtte trenge for streaming, for eksempel Skype, Yahoo, Facebook, Adobe Connect, Omegle, TinyCha, Bidchat, House.in, YouTube, Google+, Tumblr, Chatroulette, Ustreamtv og mange flere. .
Du kan betale for disse tjenestene på nettet, enten gjennom et enkelt kjøp, eller gjennom et månedlig abonnementssystem, som automatisk blir trukket ut fra kortet som er satt inn. Du kan bruke Visa, MasterCard, American Express eller Paypal, samt visse metoder for bankoverføring.

Info om hvordan du bruker en Manycam kupongkode?

Alt du trenger å gjøre med en Manycam-kupongkode er å kopiere den fra destinasjonsstedet og legge den til kjøpssiden på det offisielle nettstedet. Når du velger betalingsmetode, vil du på høyre side kunne merke av i ruten "Jeg har en rabattkupong", der du kan angi kupongkode. Hvis koden er gyldig, beregnes den endelige prisen automatisk, og legger til rabattverdien. Nettstedet tilbyr muligheten til å samle en kupongkode med andre kampanjer, og når du aksepterer betalingen vil du bli informert om alle rabattene du mottar.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
29 september 2021

Andre lignende butikker