MONTBLANC Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongTa gratis gave rabattkode på MONTBLANC.com storewide rekkefølge OVER USD50031 mars
ForfremmelseNyt EUR20 rabatt på MONTBLANC.com bestill over EUR300 nyhetsbrev23 Kan
kupongTa 5% kupongkode på MONTBLANC.com12 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva MONTBLANC selger

MONTBLANC ble grunnlagt i 1906, og tilbyr disse grunnleggende produktene for livet. Alle produktene er laget med lidenskap og omsorg, designet med den høyeste og nyeste teknologien der håndverkerne gir sin entusiasme i hvert trinn, og produseres fra forskjellige deler av verden, inkludert skriveartikler i Hamburg, lærvarer i Firenze og klokker i Sveits, som alle symboliserer merkets stil. Produktene fra MONTBLANC er laget for å vare over tid og er designet med europeisk håndverk og tidløs design inspirert av det uformelle, klassiske og elegante.

MONTBLANC selger produkter som luksuspenner, fyllepenner, mekaniske blyanter, refiller, blekkpatroner, blekkpatroner, pennetilbehør, håndvesker, ryggsekker, vesker, lommebøker, kortholdere, etuier, deksler, nøkkelringer, kofferter, bagasjevesker, lærvarer, klokker, kronografer, parfymer, hodetelefoner, belter, mansjettknapper, armbånd, pengeklemmer, slipsklemmer, slipsenåler, solbriller.

Hvordan sender MONTBLANC bestillinger?

MONTBLANC sender sine bestillinger via logistikkselskapet UPS.

Hvilke rabatter tilbyr MONTBLANC?

Rabattene som tilbys av MONTBLANC er:

30% rabatt tilgjengelig på utvalgte varer

Betalingsmåter på MONTBLANC

Betalingsmåter som aksepteres for kjøp gjort på MONTBLANC kan gjøres via kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, samt via de digitale plattformene PayPal og Apple Pay, eller via Klarna.

Hvor lang tid tar det å levere produktene som er bestilt fra MONTBLANC?

Tiden det tar å levere produkter bestilt fra MONTBLANC kan variere fra 2 til 8 virkedager, disse tidene varierer avhengig av destinasjonen.

Rabattkuponger som for øyeblikket er tilgjengelige på MONTBLANC

Rabattkupongene som for øyeblikket er tilgjengelige på MONTBLANC:

$ 20 avslag på utvalgte varer ved hjelp av koden SUMMER2024.

5% rabatt på kampanjen ved bruk av koden BLANCUS

MONTBLANC kundeservice

MONTBLANC kundeservice er tilgjengelig via en telefonsamtale til 8009954810, samt fra en online chat eller ved å fylle ut et kontaktskjema.

Fordelene ved å bruke en MONTBLANC-kupong

Fordelen med å bruke en kupong på MONTBLANC er først og fremst at kundene gjerne sparer penger ved å kjøpe en vare fra butikken, spesielt hvis varen er personlig tilpasset.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til MONTBLANC?

For å returnere et bestilt produkt til MONTBLANC har kundene en estimert tid på 20 dager etter mottaksdatoen for bestillingen, for dette må kunden fylle ut et online returskjema og skrive ut etiketten som må festes til esken som skal returneres, og deretter legge igjen esken på et UPS-innsamlingssted, produktene må sendes i samme stand som de ble mottatt, produkter kjøpt på nettet kan ikke returneres i butikken, personaliserte produkter kan ikke returneres.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere på MONTBLANC

Nye MONTBLANC-kjøpere kan benytte seg av 15$ rabatt, denne kan bare brukes når du er registrert og kjøpet er over 300$.

 MONTBLANC på sosiale nettverk

MONTBLANC-kunder kan få all informasjon om MONTBLANC-produkter, nye lanseringer, samt eksklusive tilbud og rabatter og rabattkuponger på de sosiale nettverkene.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabatt tilbudt av MONTBLANC til sine kjøpere

Den maksimale rabatten som MONTBLANC tilbyr sine kjøpere er 30% på noen av produktene.

MONTBLANC-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Kunder som abonnerer på MONTBLANC-nyhetsbrevet kan få $ 15 for å registrere seg, men for dette må de gjøre et kjøp som er lik eller større enn $ 300.

Butikker som ligner på MONTBLANC

Blant de lignende butikkene som kan besøkes og hvor du kan finne produkter som ligner på MONTBLANC er blant annet Victorinox.com, Waterman.com, Vincerowatches.com, HugoBoss.com.

MONTBLANC Black Friday-kuponger

Rabattene og salgskupongene som MONTBLANC har tilgjengelig for Black Friday-salgsferien er unike og spesielle for å handle sine produkter, som finnes i opptil 65%, og kuponger fra 5%.

MONTBLANC 11.11 kuponger

For 11.11-salgsferien i november kan MONTBLANC-kunder finne de beste kampanjene blant sine produkter og kategorier, samt noen rabatter på utvalgte produkter opptil 50%, med en ekstra 3% rabattkupong i kassen.

MONTBLANC-kuponger for Cyber Monday

Den viktigste salgsferien for MONTBLANC-merket er Cyber Monday-salgsferien, der online-kunder kan finne de største og mest utrolige rabattene på opptil 77%, med ekstra kuponger presentert i løpet av denne dagen på opptil 10%.

MONTBLANC julekuponger

De beste gavene som kan gis i desember måned er produktene som MONTBLANC tilbyr, og hva er bedre enn å finne dem med rabattkupongene som er til stede i løpet av disse dagene, som kan bli funnet opptil 15% for juleferien, i tillegg til deres tilbud og rabatter tilgjengelig opptil 55%.

MONTBLANC mobilapplikasjon for IPhone og Android

MONTBLANC har for øyeblikket ingen mobilapplikasjon tilgjengelig.

Kjente merker som selges på MONTBLANC

MONTBLANC selger kun egne merkevarer.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
Montblanc.com Rabattkoder

Spesielle kampanjer og kuponger på MONTBLANC

Gjennom de spesielle kampanjene og kupongene som MONTBLANC har tilgjengelig for sine kunder, kan de gjøre sine kjøp og være i stand til å spare på tidspunktet for betaling av produktene sine.

Montblanc.com Kupong

Andre lignende butikker