KKDay Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKKDAY kupongkode: få 15% rabatt30 august
kupongKKDay.com 40% rabatt kode14 november
kupongPromo kode på KKDay.com : 5% rabatt første ordre-i-butikk29 november
ForfremmelseSpar opptil 50% kampanje på KKDay.com19 november

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva KKday selger Norge

KKday er en e-handelsplattform dedikert til området reise og turisme, og forbinder alle verdensreisende med utmerkede lokale turer og aktiviteter. Siden de er en gruppe reiseelskere som søker de mest autentiske og uforglemmelige opplevelsene. Derfor er det kjent hvor vanskelig det er å lage en tur i denne størrelsesorden, så de laget denne plattformen for å gjøre det lettere for deg å finne den aktiviteten som passer best for din neste tur.

Butikken tilbyr deg flyreiser som du kan besøke steder som: Japan, Kina, USA, Sør-Korea, Australia, blant andre; På hvert av disse stedene kan du gjennom KKday finne de beste gastronomiske, opphold og avslapningstilbud, de mest emblematiske stedene i hver by, samt underholdningsaktiviteter som: fallskjermhopping, surfing blant mange andre.

Hvordan gjøre en reservasjon på KKday

Du må angi stedet du vil dra, eller velge turen du vil ta, når du har kommet inn, velg antall personer som følger deg og dag for avreise og retur, når dette er gjort, trykk neste og det vil leder deg til betalingssiden, du velger den metoden som passer deg best og du håper å motta beviset på vellykket betaling.

Hvilke rabatter tilbyr KKday Norge?

Du må huske på at du kan nyte opptil 20 % rabatt på hele siden så lenge du betaler med Citi-kort, samt opptil 8 % rabatt på hele siden når du betaler med kortene DBS / POSB; På den annen side, hvis du abonnerer på det daglige KKday-nyhetsbrevet, vil du kunne få de siste kampanjene og eksklusive rabattene for dine neste reiser.

Betalingsmetoder hos KKday Norge

Noen av betalingsmetodene som brukes i KKday er: kreditt- eller debetkort, (VISA, MasterCard), på samme måte gjennom kontoer som: LINE PAY, Apple Pay (iOS-systemstøtte), Google Pay, du må være oppmerksom på at fordi Apple Pay og Google Pay er utenlandske transaksjoner, vil kortutstedende bank belaste deg med et transaksjonsgebyr i utenlandsk valuta, og for spesifiserte kostnader bør du kontakte kortutstedende bank direkte.
  
 

Hvor lang tid tar det å motta en reservasjonsbekreftelse fra KKday?

KKday vil motta en e-post med kupongen på samme måte som du også kan laste den ned fra nettsiden ved å logge på kontoen din i reservasjonsøkten klikk på mottak av reservasjonen din, aktivitetene har forskjellige bekreftelsestider.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på KKday Norge

KKday tilbyr for øyeblikket en rabattkupong på 12 %, men denne gangen kun for studenter, men for dette må du registrere deg hos Student Beans

 • 6% rabattkode for City Bank-brukere
 • Ytterligere 10 % kampanjekode for MayBank-kunder
 • 5% kupong for betaling med OCBC-kort
 • 10 % KKday-kupong for nye kunder
 • Ytterligere 6 % KKday-kampanje for eksisterende kunder
 • 5 % rabatt for alle reiseopplevelser

KKday Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på KKday kan du gjøre det fra søknaden din, du kan også gjøre det ved å sende en e-post til service@KKday eller hvis du foretrekker det kan du gjøre det fra siden din ved å logge på kontoen din og klikke på kontakt oss, et annet alternativ Det er gjennom deres sosiale nettverk.

Fordeler med å bruke en KKday-kupong i Norge

Fordelene med å få rabattkuponger i Kkady er enorme siden det er mange alternativer du har for å bruke dem og på den beste måten siden du kan gjøre dem i turistattraksjoner for familien, eller en drømmeferie for familien, og leve de beste opplevelsene uten bruke mye.

Hvordan kan jeg kansellere billetten min?

Det første du bør gjøre er å kontakte kundeservice hvor du vil motta retningslinjene du skal følge for din prosess, slik at kanselleringene kan gjøres effektive må du fremlegge relevante bevis avhengig av situasjonen, som tilfelle av legeerklæring, dødsfall sertifikat. Det er gratis avbestillinger som krever opptil 4 dager i forveien.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

For øyeblikket kan nye kunder bare få rabattene og kampanjene som de tilbyr på siden sin, så vel som fra appen eller ved å abonnere på deres Nyhetsbrev. KKday-kupongen for nye kunder er en rabatt på 5 % for neste turbestilling.

KKday Norge på sosiale medier

Ved å laste ned applikasjonen din i appen din kan du få 5 % rabatt på eksklusive tilbud ved å bruke koden APP5OFF

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av KKday for kjøpere i Norge

KKday har flere rabattalternativer som for øyeblikket tilbyr maksimalt 10 %, men disse alternativene kan bare nytes ved bruk av visse betalingsmetoder og kun for destinasjoner i Singapore, Malaysia og Filippinene.

KKday Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere kan du motta informasjonsbulletiner, samt nyttige reisetips, samt deres siste kampanjer og eksklusive rabatter. 5 % velkomstkampanjekode for nye kunder!

Reisebyråer som ligner på KKday

I KKday kan du finne forskjellige tjenester for å nyte turene dine på best mulig måte, men hvis det ikke er det du forventet eller du rett og slett foretrekker å se etter lignende alternativer, kan du besøke sidene HOTELS.com, KIWI.com, BOOKING.com, KLOOK.com, EXPEDIA.COM
                                                          

KKday Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

For Black Friday-arrangementet har KKday noen av de beste kampanjetilbudene til sine kunder: opptil 12 % rabatt ved hjelp av kampanjekoder og betydelige rabatter på alle reiseturer.

Kupong for KKday Norge for 11.11

11.11 er en stor rabattbegivenhet i Asia. Han kunne ikke unngå reisebyrået KKday, som i dag, 11. november, kommer med 10 % rabattkupong.

KKday Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday fortsetter med forrige fredags tilbud: en kupong på 12 % for kunder fra visse banker og betydelige rabatter på tusenvis av reiseturer.
 
 

KKday Kuponger Norge til jul

Til jul, bestill hos KKday for å få de beste prisene på reiseturer. Rabatter på 5%, 6% og 10% ved hjelp av en julekampanjekode KKday!

KKday mobilapplikasjon for iPhone og Android

KKday tilbyr sine brukere å kunne skaffe en mobilapplikasjon for iPhone fra App Store og for Android fra Google Play, herfra kan du oppdage alle gledene og eventyrene som KKday har.

Hvilke populære reisemål selges i nettbutikken KKday?

I KKday kan du få et bredt utvalg av populære reisemål hvor du kan besøke mange land rundt om i verden, blant dem kan vi nevne som de mest ettertraktede er Singapore, Seoul, Taipei, Filippinene, samt store underverker i USA, blant dem er Cirque Soleil i Las Vegas, en opplevelse i Alaska, det er mange alternativer du kan få bare ved å besøke plattformen.

 

Tilbyr KKday gratis reservasjoner?

Hos KKday kan du gjøre alle dine reservasjoner automatisk gratis raskt og enkelt, du trenger bare å få tilgang til plattformen deres og velge den pakken som passer best for deg.

Kan jeg betale på KKday med PayPal?

Blant betalingsmåtene du kan bruke i Kkady, er den som gjøres gjennom PayPal ikke tillatt, siden den for øyeblikket kun mottar betalinger via kredittkort, Apple Pay, Google Play, Line Pay, Alipay, AlipayHK, GrabPay, MoMo, Wallet, nevnes at for Apple Pay- og Google Pay-betalinger for utenlandske transaksjoner vil det bli belastet et transaksjonsgebyr i utenlandsk valuta.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på KKday?

I KKday, når du har valgt pakken du ønsker å kjøpe, må du gå til handlekurven for å foreta betalingen, før dette finner du en boks hvor du må legge til koden til kupongen din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024

Kampanjer og spesialkuponger på KKday Norge

KKday har daglige kampanjetilbud til sine kunder. Eksklusive kampanjekoder tilbys til kunder i visse banker for å betale online med kortet, for eksempel OCBC, MayBank, DBS og CityBank. Nedenfor er en liste over noen av KKday-kampanjekodene som er tilgjengelige for øyeblikket.

 • 6% rabattkode for City Bank-brukere
 • Ytterligere 10 % kampanjekode for MayBank-kunder
 • 5% kupong for betaling med OCBC-kort
 • 10 % KKday-kupong for nye kunder
 • Ytterligere 6 % KKday-kampanje for eksisterende kunder
 • 5 % rabatt for alle reiseopplevelser

Andre lignende butikker