KIWI Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKIWI.com Promo-Kode: 20 EUR rabatt for bestillinger over 200 EUR16 juli
Forfremmelse$5 AV din første bestilling01 februar
kupong€5 rabatt med denne KIWI kampanjekode05 juni
ForfremmelseLagre $5 På Din Første Bestilling hvis du er en Ny Bruker på KIWI.com10 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Kiwi.com anmeldelse

Plattformen er tilpasset og oversatt for mer enn 30 språk rundt om i verden, og tilbyr en rask og brukervennlig løsning for alle, der du kan unngå høye skatter fra reisebyråer, og du kan planlegge en reise rett fra komforten av ditt eget hjem. For å dra nytte av enklere tilgang til alle bestillinger og billetter har Kiwi dessuten en mobilapplikasjon, tilgjengelig for både iOS og Android. Søkemotoren lar deg legge inn de viktigste dataene, for eksempel avgangs- og destinasjonssted, type rute (tur-retur), flyklasse, antall og status for passasjerer, reisedatoer, samt tilleggstjenester, transport eller reise, for eksempel busser. eller tog. Etter å ha lagt inn dataene, viser applikasjonen deg all relevant søkeinformasjon og de beste tilbudene fra dusinvis av flyselskaper. Hvis du får problemer, må du vite at du drar nytte av kundesenterassistanse, på flere språk, i 24/7-systemet.

Nyttig informasjon om Kiwi

Å være en online tjeneste, slipper du bekymringen for å kjøpe, skrive ut og validere noen flybilletter i fysisk format, fordi du har alt til fingerspiss innenfor applikasjonen, gjennom kontoen din. Avbestilling av en bestilling kan ikke gjøres gjennom Kiwi, da det bare er en mellommann, og de faktiske bestillingene gjøres gjennom flyselskapet. Applikasjonen tilbyr generelt prisene knyttet til euro, men du kan velge ønsket valutakurs fra en liste med over 15 slike alternativer. Betaling kan kun gjøres online, ved å bruke et kredittkort som tilhører Visa, MasterCard, Maestro, American Express, JCB eller via PayPal-konto.

Info om hvordan du bruker en Kiwi-kupongkode?

Under reservasjons- og kjøpsprosessen vil du møte et personaliseringstrinn, som foruten å velge tilleggstjenester, tillater innføring av en kupongkode, som er gyldig for engangsbruk og som vil bli validert automatisk.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
29 september 2021

Andre lignende butikker