Kiwi Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKIWI.com promo kode: lagre 19 USD på bestillinger over 315 USD18 Kan
kupongKiwi.com promo-kode: lagre 20% hvis reservasjonen er 279% eller mer01 august
kupongKiwi.com Svart fredag kupong: lagre 10 USD30 november
ForfremmelseFå 15% rabatt hos Kiwi.com registrer deg for abonnement01 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva KIWI selger Norge

KIWI er en søkemotor grunnlagt i 2012 i Tsjekkia og har avdelinger i 9 land, her hjelper de deg med å finne en uforglemmelig destinasjon i henhold til budsjettet ditt, siden de har talent og lidenskap. I dag kombinerer de luft- og landtransport samt utleie av kjøretøy slik at du kan være jevnt på reisemålet ditt, de tilbyr deg også en ferie med illusjon og fantasi, og tilbyr kundene deres plattform på 17 språk for å gjøre det enklere og raskere søk etter dine behov og hjelper passasjerene med råd og planlegging i deres eventyr, for eksempel familiemoro, aktiviteter, turisme og kultur, natteliv, arrangementer, strand og romantikk.

Blant de mest populære destinasjonene er London, Amsterdam, Madrid, Los Angeles, New York, Miami, Paris, Dubai, Milano, Tokyo, München, Orlando, Ibiza, Venezia, Cancun, Las Vegas og mange andre som vil gjøre turene dine til glede og glede. Det er veldig enkelt siden du bare trenger å angi destinasjonen, klassen du vil reise i som økonomi, business, premium eller første klasse, hvor mange ledsagere, og så gir den deg alle alternativene du bare trenger å velge den ene som passer deg best, gjelder dette søket for alle alternativene som KIWI tilbyr, for eksempel bilutleie, rom og reiser.

Hvordan KIWI sender bestillinger til Norge

Det er veldig enkelt, du trenger bare å legge til de forespurte dataene som for eksempel tur-retur dato, antall personer mellom voksne og barn, opprinnelsesland og destinasjon, type klasse du vil reise i, etterfulgt av dette gir det deg alternativene velger du den du liker og bekrefter reservasjonen, så må du fylle inn en rekke data samt betalingen du velger, til slutt vil du motta en bekreftelsesmail og du har allerede reservasjonen klar.

Hvilke rabatter tilbyr KIWI Norge?

KIWI gir deg muligheten til å være registrert på sin plattform for å tilby deg via e-post muligheten til å motta varsler om de beste prisene og destinasjonene, disse nyhetsbrevene kan være daglige, ukentlige og/eller periodisk, rabattbeløpet kan være opptil 5 %.

Betalingsmetoder hos KIWI Norge

For å kansellere reservasjoner har du flere betalingsalternativer som Visa debet- og kredittkort, MasterCard, American Express, Diners Club Internacional, JCB, Discover, Maestro Mir, også via PayPal-konto kun for USA, Sofort for Europe, AliPay og Union Pay i Kina.

Hvor lang tid tar det å levere produktene bestilt fra KIWI i Norge?

Når du foretar en reservasjon må du bare følge trinnene som den angir ved å fylle ut en rekke data etter at betalingen er utført, den vil automatisk nå e-posten din, en e-post med billetten, fra kontoen din kan du også administrere billetten ved å laste ned den når den er generert.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på KIWI Norge

For øyeblikket har den ikke rabattkuponger fra siden. Her er en liste over de mest brukte KIWI-kupongene og tilbudene de siste ukene.

 • Rabattkode på € 20 når du abonnerer på nyhetsbrevet
 • 15 % rabattkupong for alle bestillinger
 • $5 rabatt på din neste billettreservasjon
 • 10 % rabatt på bestilling av hotell og leiligheter
 • Den beste prisen for internasjonale flyvninger med mellomlanding

KIWI Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på KIWI er en av måtene du kan gjøre det på ved å logge på kontoen din, dette er en måte å identifisere deg selv på og det vil hjelpe deg raskt å koble til.

Fordeler med å bruke en KIWI-kupong i Norge

Å få rabattkuponger har sine fordeler siden du kan reise mer og betale mindre, og dermed kombinere destinasjoner og nyte å kunne planlegge turene dine komfortabelt og enkelt til de beste prisene, og dermed oppnå besparelser.

Hvordan kan jeg kansellere billetten min?

I KIWI for å kansellere en reservasjon må du gjøre det minst 48 timer før avgang av reisen din, for dette må du logge inn på kontoen din, vise turene dine og klikke på "Refusjoner og kanselleringer" I det øvre segmentet der du må følge instruksjonene for følgende trinn for å fullføre prosessen.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan kun ha tilbudene og kampanjene som denne har fra siden sin.

KIWI Norge på sosiale medier

For tiden tilbyr Kiwi på sine sosiale nettverk bare informasjon av interesse og relevant for sine tjenester.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av KIWI for kjøpere i Norge

For øyeblikket på KIWI kan du kun få en rekke tilbud og kampanjer for alle destinasjoner, så vel som for de mest populære.

KIWI Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på KIWI som et nytt nyhetsbrev vil du motta informasjonsbulletiner, samt eksklusive tilbud og kampanjer som den har.

Butikker som ligner på KIWI

Det finnes lignende sider der du kan sammenligne når det gjelder destinasjoner, rabatter eller priser. Disse sidene du kan gjøre disse sammenligningene med er Kkday.com, Hotels.com eller Booking.com.

Kuponger KIWI Norge for BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY er til stede hvert år i reiselivsfeltet. Gjennom KIWI-kuponger for BLACK FIDAY i år får du dermed opptil 20 USD rabatt på enkelte flyreiser eller opptil 50 % rabatt på utvalgte hoteller.

Kupong for KIWI Norge for 11.11

11.11 er ikke en av de viktigste dagene med rabatter her på KIWI, men du kan dra nytte av de klassiske kampanjene som inkluderer en velkomstrabatt på 20 euro, en 5 % rabattkupong, kampanjer med opptil 50 % rabatt på hoteller og beste pris. av flybilletter.

KIWI Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday kom til KIWI med et godt tilbud: den beste flysøkemotoren, den beste prisen på flyreiser og superrabatter på hotell- og leilighetsovernatting.

KIWI Kuponger Norge til jul

I julen kan du ha gode tilbud! Både overnatting og flybilletter til fly i vinterferien, med mer! Åpne et KIWI-tilbud eller en kampanjekupong nå og nyt en flott ferie til en god pris!

Hvilke populære reisemål selges i Kiwi nettbutikk?

KIWI inviterer sine brukere til å oppdage verden og bli informert om sine reisetjenester gjennom mobilapplikasjonen for iPhone fra App Store og for Android gjennom Google Play hvor du kan finne priser, boardingkort og mye mer bare ved å laste den ned. fra appen din.

Kjente merker selges i KIWI-butikken

Blant de travleste og mest populære reisemålene du finner å reise på KIWI kan du finne destinasjoner for familieaktiviteter, strand, eventyr, romantikk og mange flere alternativer som vi kan nevne er Los Angeles, London, Cancun, Paris, Bogotá, Rio de Janeiro, Punta Cana, Buenos Aires, Barcelona, ​​​​Berlin, Orlando, Tokyo, Santo Domingo.

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på KIWI.com?

Når du har planlagt eventyret ditt på KIWI.com enten for en tur, en bil eller et rom, og fortsetter med å betale, vil du få opp "Bruk kampanjekode", her må du klikke og det vil vise en boks hvor du må legg inn nummerkampanjekoden som skal brukes.

Kan jeg betale på KIWI.com med PayPal?

Blant betalingsmetodene som aksepteres på KIWI.com, er det ikke innenfor betalingsmulighetene dine å gjøre dem gjennom PayPal, du kan kun kansellere med kredittkortene Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover, Diners Club Internacional.

Tilbyr KIWI.com gratis reservasjoner?

I KIWI.com har du fordelen av å kunne gjøre reservasjoner på en gratis, enkel og enkel måte siden du har noen muligheter der du kan avbestille når du bruker tjenesten.

Hva er de viktigste arrangementene med rabatter i KIWI.com -butikken?

Black Friday -rabatter for KIWI.com feiret dagen etter feiringen av Thanksgiving Day og kjent som Black Friday i løpet av denne dagen kan du få utmerkede rabatter der du kan planlegge en ferie eller en familietur på forhånd, en annen dag tilsvarer rabattene på 11.11 (Singles' Day) for KIWI.com denne dagen kommer fra det asiatiske kontinentet og hvor du kan få gode priser og rabatter, en annen svært fremtredende dag er Cyber ​​​​Monday Discounts for KIWI.com kjent som Monday cybernetic, i løpet av denne dagen du kan finne gode rabatter gjennom den digitale plattformen som lar deg administrere turene dine over tid, enten til fjellet, stranden, endelig er det julerabatter for KIWI.com som navnet indikerer i julen som feires i desember måned. og hvor du i løpet av disse dagene kan planlegge turene du kan gjøre til familie og/eller venner.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024

Kampanjer og spesialkuponger på KIWI Norge

KIWI har mange kampanjer og rabatterte produkter hver dag, enten det er spill eller programvare. Derfor er noen av de beste kupongene og kampanjetilbudene følgende:

 • 20 € rabattkode ved abonnement på nyhetsbrevet
 • 15 % rabattkupong for alle bestillinger
 • $5 rabatt på din neste billettreservasjon
 • 10 % rabatt på booking av hotell og leiligheter
 • Den beste prisen for internasjonale flyvninger med mellomlanding

Andre lignende butikker