MOBIRISE Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseFår nå gratis mobil nettsted med MOBIRISE Programvare06 november
ForfremmelseLagre nå opp til 92% for Alt-i-Ett Nettsted Byggmester Kit01 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Mobirise gjennomgang

Mobirise er en applikasjon som spesialiserer seg på å lage nettsteder, som er preget av enkelhet og brukervennlighet for enhver person, uavhengig av erfaringsnivået med bruk av datamaskiner. Dermed er applikasjonen bygget spesielt for bruk av personer uten teknisk kunnskap, som ikke kjenner alle elementene som er nødvendige for nettutvikling. Applikasjonen tillater opprettelse av nettsteder på en mer kreativ og visuell måte. Det minimalistiske grensesnittet er egnet for å lage nettsteder for alle typer virksomheter, og tilbyr mobilvennlige løsninger for de fleste enheter. Hvis du i tillegg velger å bruke programmet til kommersielle og ikke-kommersielle formål, vil du kunne laste ned det gratis. Gratisversjonen kommer selvfølgelig med flere typer begrensninger, så hvis du vil lage de mest effektive prosjektene, må du velge premiumversjon.

Nyttig informasjon om Mobirise

Du har muligheten til å velge å kjøpe produktet også i en fysisk versjon, på et CD-format, men de fleste kunder velger bare den digitale versjonen, da det ikke krever å vente i en viss periode for transport, og være tilgjengelig umiddelbart etter bestilling bekreftelse. Betaling skjer kun ved betaling via et debet- eller kredittkort, utstedt av Visa, MasterCard, American Express eller Discover, samt via PayPal-kontoen eller ved bankoverføring, til søknadskontoen. Du kan få pengene tilbake innen 30 dager etter kjøpet, ved å kontakte kundeforholdstjenesten og påberope grunnen til returen. Senere, hvis søknaden blir godkjent, vil du bli kontaktet for å velge metoden for å motta pengene.

Info om hvordan du bruker en Mobirise kupongkode?

For å validere en Mobirise-kupongkode, er alt du trenger å gjøre å kopiere koden og oppgi den i den spesielle delen av nettstedet, hvor reduksjonen blir brukt automatisk.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker