Movavi Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseTrygg multimedia programvare for gratis07 Kan
kupong50% rabatt-koden for Movavi Video Editor10 april

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Movavi gjennomgang

Applikasjonen gir mulighet for en rask konvertering av alle aspekter relatert til videoen, fra bevegelsesmuligheter, til lyd og bilder. Movavi kan bevare den opprinnelige kvaliteten på bildene, selv om det er HD eller Ultra HD. Den kan også støtte over 180 typer video-, lyd- eller bildeformater, slik at de kan konverteres, som du har dynamikk med. Innenfor denne applikasjonen har du også verktøy for å spille inn skjermen, som har den innebygde muligheten til å ta opp gjennom mikrofonen, men også webkameraet. En annen fordel er at du kan lage profesjonelle presentasjoner, CDer og digitalisere gamle familiebokser, og deretter distribuere dem i et komplett nettverk av sosiale medie-applikasjoner.

Nyttig informasjon om Movavi

Movavi har tenkt på kundene sine i å lage applikasjonen og har gjort alt for at den kan brukes av et stort publikum. Dermed støttes Windows XP, Vista, 7.8 og 10, sammen med oppdateringene. Krever Intel, AMD eller dual core prosessorer på minst 1,5 GHz. Når det gjelder skjermkortet, må det være litt mer effektivt, fordi vi snakker om videoredigering. Du trenger NVIDIA GeForce series 8, Intel HD Graphics 2000, AMD Radeon R600 eller nyere modeller. For å bruke applikasjonen effektivt må du ha en skjerm på minst 1280x768, mens grenen skal ha 512 MB for Windows XP og Vista og minst 2 GB for de andre versjonene.

Betaling kan utelukkende gjøres i det elektroniske systemet, ved å innføre et debet- eller kredittkort, utstedt av Visa, MasterCard, Maestro, American Express eller Paypal.

Info om hvordan du bruker en Movavi kupongkode

Movavi-kupongkoden må kopieres fra bestemmelsesstedet og kan legges inn på nettstedet til nettbutikken. Dette trinnet utføres i valg av betalingsmetode, der du har en spesiell plass for kupongen. Etter introduksjonen vil valideringen utføres automatisk hvis koden er gyldig og du får vist den endelige prisen som skal betales, med reduksjonen som er brukt.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker