PHOTOLEMUR Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelsePhotolemur 3 Familie Lisens + Bonuser = 70% rabatt02 februar
kupong20% PHOTOLEMUR for hele bestillingen10 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Photolemur gjennomgang

Den desidert største fordelen som dette digitale fotoredigeringsprogrammet tilbyr, er at justering av nøkkelelementene i bildene og korrigering av dem kan gjøres ved å trykke på en enkelt knapp. Dette skyldes en nøye investering og forbedring av en teknologi basert på kunstig intelligens, som nøye beregner og analyserer alle elementene den må gripe inn på. Photolemur er tilgjengelig for bruk på både stasjonære og Mac-systemer. I tillegg har du tilgjengeligheten og friheten til å bruke applikasjonen når som helst og hvor som helst, ved å laste ned mobilapplikasjonen, som kan bli funnet for Android og iOS. En annen fordel er at du kan se hva applikasjonen kan gjøre før du kjøper den, Photolemur tilbyr en gratis versjon av programmet. Gratisversjonen er imidlertid ganske begrenset, men det er egnet til å få en idé og overbevise deg om applikasjonen er riktig for deg.

Nyttig informasjon om Photolemur

Gitt den digitale tidsalderen vi går gjennom, krever installasjon av programmer ikke lange venter på CD-levering. Photolemur kan lastes ned på bare noen få minutter fra det offisielle nettstedet og installeres enda raskere, på et bredt spekter av enheter. Applikasjonen har en 90-dagers returrett fra det øyeblikket det digitale produktet kjøpes. I løpet av denne perioden kan du be om pengene tilbake, uten å påberope deg grunnen. Du kan betale bestillingen hvis du har et debet- eller kredittkort fra Visa, MasterCard, American Express eller Discover, samt ved bankoverføring, Qiwi Wallet, Union Pay, Skrill Wallet eller gjennom PayPal-kontoen din.

Info om hvordan du bruker en Photolemur kupongkode

Photolemur kupongkode kan legges til og valideres under kjøpsprosessen, før du velger betalingsmetode. Her finner du en boks som du kan krysse av for og hvor du kan angi koden, hvis rabattsverdi blir brukt automatisk på det totale beløpet for ordren.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker