Pimsleur Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongMye på pimsleur.com06 februar
kupongLagre nå med pimsleur.com08 februar
kupongFå $25 rabatt på PIMSLEUR bestillinger over $4010 april
kupong30% PIMSLEUR markedsføringskupongen for ditt abonnement03 april

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Pimsleur gjennomgang

Denne applikasjonen hjelper deg å lære hvilket språk du ønsker, lette prosessen og til og med gjøre det om til et spill, gjennom 30-minutters leksjoner, enten ved å lytte, diktere eller lese, samt ved å samhandle med applikasjonssystemet. Du kan også dra nytte av digitale flash-kort og spill som du kan lage sammenhenger av kultur og historie. En stor fordel som applikasjonen tilbyr deg, er at den kan fungere på hvilken som helst mobilenhet, som har en mobilforbindelse. Dermed har du friheten til å trene når som helst, på vei til skole eller jobb, eller når som helst du vil, hvor som helst du vil. For å kunne få et inntrykk av hvordan applikasjonen fungerer, kan du dra nytte av et antall 3 gratis leksjoner, før du kjøper pakken.

Nyttig informasjon om Pimsleur

Butikken tilbyr 3 leveringsmetoder: standard, med en leveringstid mellom 4-5 virkedager, ekspress 2-5 dager og raskere 1-2 dager. Returpolicyen garanterer at hele beløpet returneres hvis du returnerer produktene innen 30 dager etter kjøpet. Betaling kan skje enten ved å bruke et Visa-, MasterCard-, Discover- eller American Express-kreditt- eller debetkort, samt med PayPal eller ved betaling av refusjon.

Info om hvordan du bruker en Pimsleur kupongkode?

For å kunne bruke en Pimsleur-kuponkode, må den være gyldig uten å overskride utløpsdatoen, og du må oppgi den på kjøpssiden, hvor den vil bli validert og anvendt automatisk.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker