StellarInfo Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseData recovery programvare for på best pris online28 juni
ForfremmelseGratis data recovery programvare bare på stellarinfo.com08 februar
kupong10% STELLARINFO Promo-Kode for Alle Data Recovery Programvare22 januar
ForfremmelseLagre nå 50% for Stellar_Data Recovery Premium08 januar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Stellarinfo gjennomgang

Applikasjonen lar ikke bare gjenopprette permanent slettede filer fra en enhet, men tilbyr også konverteringer for utilgjengelige OST-filer, som transformerer dem til PST-komponenter, som kan importeres til Outlook. Hele SQL-databaser kan repareres for å hente tabeller, indekser, etc. Andre elementer som kan gjenopprettes er e-poster, kontakter, kalenderdata, bilder, videofiler, lydfiler. Dessuten er applikasjonen også tilgjengelig for filgjenoppretting på mobile plattformer, både for iPhone og Android. Kvaliteten på tjenestene som applikasjonen tilbyr, kan gjenkjennes gjennom selskapene som har valgt denne programvaren, inkludert: Google, Amazon, FedEx, Coca-Cola, Microsoft, Dell og mange flere.

Nyttig informasjon om Stellarinfo

Som med alle digitale produkter, som er tilgjengelige gjennom nedlastingsmetoder og ikke ved å installere det på et fysisk format, for eksempel en CD, trenger du ikke å betale tilleggsavgifter, for eksempel frakt. Etter at betalingen er validert, vil produktet være tilgjengelig for umiddelbar nedlasting, enten via applikasjonssiden eller via e-post. Du kan betale via sikre og effektive online betalingsmetoder, gjennom Visa, MasterCard, Maestro, American Express, iDeal, GiroPay, JCB, Diners Club, Nordea, bankoverføring og PayPal-konto. Dra nytte av spesialisert støtte for alle spørsmål i 24/5-systemet. Du har også en pengene tilbake-garanti innen 30 dager etter kjøpet.

Info om hvordan du bruker Stellar kupongkoder

Stellarinfo har et ekstra felt i kjøpsprosessen, der du kan legge inn kupongkoden, hvoretter den blir validert, og rabatten blir trukket fra den endelige kjøpesummen.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker