TripAdvisor Kuponger og kampanjekoder

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongKos deg med kampanjekode kl TripAdvisor.com: 9% rabatt02 desember
kupongKupongkode på TripAdvisor.com: 5% rabatt21 november
kupongRabatt kode for TripAdvisor.com opptil 30% rabatt25 september
kupongTa 5% promo kode for TripAdvisor.com02 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva TripAdvisor har å tilby

TripAdvisor er en online plattform opprettet av Matt Goldberg som hadde oppfinnsomheten til å presentere en enkel og enkel måte å samarbeide med mennesker i søk og planlegging av turer enten det er for ferie, familie, forretninger eller fornøyelser der de kan finne fra forskjellige alternativer for å bestille flybilletter, land, overnatting blant annet, hvorfra du kan få fra forskjellige priser som er tilpasset kundens behov.

Nettplattformen TripAdvisor er tilgjengelig på 22 forskjellige språk, noe som gjør det enkelt for alle brukere å finne blant annet overnatting, flybilletter, restauranter, cruise, leiebil, ferieboliger og ting å gjøre på reisen og/eller ferien.

Hvordan sender TripAdvisor de bestilte billettene?

Billettene som bestilles fra den elektroniske plattformen TripAdvisor sendes elektronisk til e-posten du registrerte deg med og/eller betalte for tjenesten din med.

Hvilke rabatter tilbyr TripAdvisor?

Blant rabattene som er tilgjengelige fra TripAdvisor er:

30 % rabatt på hotellreservasjoner.

10 % rabatt på aktiviteter, turer og attraksjoner.

Betalingsmåter på TripAdvisor

Betalingsmetoder akseptert på TripAdvisor inkluderer Visa, MasterCard, JCB, American Express, Discover, Diners Club og PayPal.

Hvor lang tid tar det å levere billetter bestilt fra TripAdvisor?

I TripAdvisor er leveringen av billetten i tjenesten der jeg foretar reservasjonen estimert til å ta maksimalt 30 minutter etter at betalingsbekreftelsen er gjort.

Rabattkuponger som for øyeblikket er tilgjengelige på TripAdvisor

Rabattkupongene som for øyeblikket er tilgjengelige på TripAdvisor er:

10% rabatt i kassen ved bruk av koden DEALSPOTR10

5% rabatt i kassen for noen av deres kategorier ved å bruke koden WETHRIFT5

8% eksklusiv rabatt ved bruk av koden CPC8

10 % ekstra rabatt på hotellbestillinger med koden EXTRA10

TripAdvisor kundeservice

Kundeservicen som er tilgjengelig på TripAdvisor er via en telefonsamtale til 17818005000.

Fordeler med å bruke en TripAdvisor kupong

Fordelene ved å bruke en rabattkupong i TripAdvisor er hovedsakelig besparelsene som kundene kan finne på tidspunktet for betaling av den valgte tjenesten, denne besparelsen lar deg kjøpe en annen tjeneste samt en ekstra dag til oppholdet.

Hvordan kan jeg avbestille en valgt tjeneste på TripAdvisor?

For å gjøre en avbestilling i en valgt tjeneste i TripAdvisor må kunden logge inn på kontoen din og gå til bestillingsfanen der du finner instruksjonene du skal følge for prosessen, det er noen gratis avbestillinger og andre med tilleggsavgifter, det samme kan variere i henhold til tjenesten og etableringen, dvs. flyselskapet, hotellet, blant andre, det anbefales å gjøre avbestillingen opptil en dag i forveien.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i TripAdvisor

Nye kjøpere av TripAdvisor kan glede seg over å bestille og dra nytte av alle kampanjene som er tilgjengelige på plattformen, som kan variere fra rabatter, tilbud og kuponger blant andre.

TripAdvisor på sosiale nettverk

På de sosiale nettverkene til TripAdvisor kan kundene finne alle nyheter som er tilgjengelige på reisemålene, og alle tjenester som tilbys, blant annet innen kultur og gastronomi, samt tilbud og rabatter.

X (Twitter)
Facebook

Instagram
YouTube

Maksimal rabatt som tilbys av TripAdvisor for sine kjøpere

Som maksimal rabatt tilgjengelig på TripAdvisor kan kjøpere finne 30% rabatt tilgjengelig.

TripAdvisor Kupong for abonnement på nyhetsbrev

For de som abonnerer på TripAdvisor-nyhetsbrevet, kan du abonnere og holde deg oppdatert med varsler om deres eksklusive tilbud og tilgjengelige kampanjer, samt nyheter om deres attraktive destinasjoner og steder.

Turistportaler som ligner på TripAdvisor

TripAdvisor-kunder kan besøke noen lignende butikker som tilbyr lignende tjenester, noen av disse kan være Booking.com, Expedia.com, Airbnb.com.

TripAdvisor Black Friday-kuponger

I TripAdvisor under Black Friday-rabattene kan kundene finne de beste tilbudene og rabattene som er tilgjengelige i løpet av denne dagen, som kan være opptil 70% som de kan gjøre tidlige bestillinger og spare, samt finne spesielle salgskuponger på opptil 10%.

TripAdvisor kuponger for 11.11

Blant rabattene som er tilgjengelige i TripAdvisor i løpet av november måned er rabattene på 11.11, for denne dagen er det tilgjengelige utmerkede kampanjer blant attraksjonene og overnattingsreservasjoner, dato der du kan finne rabatter på opptil 60% pluss en ekstra 10% rabattkupong på slutten av kjøpet.

TripAdvisor-kuponger for Cyber Monday

En av de viktigste salgsdagene for TripAdvisor er Cyber Monday salgsrabatter for denne datoen ligger de største rabattene i løpet av året, på denne dagen denne datoen kan du reservere billetter og overnatting på forhånd, hvorfra du kan bestille en velfortjent ferie og spare disse rabattene kan være opptil 80%, pluss ekstra kuponger fra 5% og utover.

TripAdvisor julekuponger

I desember måned feirer vi juleferien av den grunn i TripAdvisor finner du rimelige priser på alle tilgjengelige tjenester, hvorfra du kan finne utrolige tilbud og gode rabatter som kan være opptil 50% og kuponger tilgjengelig opptil 15%.

TripAdvisor mobilapplikasjon for iPhone og Android

TripAdvisor har en mobilapplikasjon for iPhone og Android som du kan bruke til å foreta reservasjoner uansett hvor du befinner deg.

De beste reisemålene på TripAdvisor

De beste reisemålene på TripAdvisor er:

Dubai
Bali
London
Roma
Paris
Cancun
Kreta
Marrakech
Den dominikanske republikk
Istanbul
Playa del Carmen
Barcelona
New Delhi
Hurghada
Madrid
Phuket
Hanoi
Kairo
Firenze
Lisboa
Edinburgh
Bangkok
New York
Doha
Rio de Janeiro

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
12 april 2024
TripAdvisor.com Rabattkoder

Spesielle kampanjer og kuponger på TripAdvisor

TripAdvisor har de beste kupongene og kampanjene tilgjengelig for sine kunder som de har fordelen av å spare penger når de reserverer, spesielt på spesielle datoer.

TripAdvisor.com Kupong

Andre lignende butikker