Expedia Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongTa USD25 kampanjekode pakker på EXPEDIA.com bestill OVER USD50030 november
ForfremmelseSpar opptil 30% kampanje på EXPEDIA.com hotell+ fly10 desember
kupongEXPEDIA.com ekstra 15% kupongkode01 august
kupongRabatt kode for EXPEDIA.com beløp: USD 30 24 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva EXPEDIA selger Norge

EXPEDIA har som mål å gi sine kunder stimulerende reiser til alle deler av verden, i tillegg til å gi en bedre service når de planlegger en reise fra å justere tidssoner, språk, deres halvkuler og veldig viktig deres kultur, bygge reiseruter for å kunne å tilby kvalitet og service på en positiv måte blant reisende og deres forbindelser. Dette er grunnen til at EXPEDIA i dag er oppført som en av de største plattformene over hele verden, takket være sin avanserte teknologi, sin innovasjon dag for dag for å tilby bedre tjenester, og det er grunnen til at promotering av flere reisende gir muligheten til å øke horisonten til våre kunder

Blant de kjente merkene som du kan få på EXPEDIA når du går ombord på nasjonale og internasjonale flyvninger er noen som LATAM, Delta, American Airlines, Copa, United, Iberia, Avianca, blant andre.

Blant produktene som EXPEDIA selger finner du tjenester som Flight slik at det henger sammen mellom byer og/eller land, biler som tilbyr utleie i byen du trenger, pakker, ting du kan gjøre som gir deg råd for hva du ønsker å gjøre på dine turer som festivaler, sport eller konserter, og også cruisetjenesten, alle disse lar deg oppdage, bli kjent med og nyte nye opplevelser og nye steder å besøke.
 

Hvordan gjør jeg en reservasjon på EXPEDIA?

På EXPEDIA etter bekreftelse av betalingen vil du motta en e-post der du vil få reiseplanen med all data og informasjon som er nødvendig for innsjekkingen din.

Hvilke rabatter tilbyr EXPEDIA Norge?

For øyeblikket tilbyr EXPEDIA en rabatt for sine kunder på 55 % rabatt tilgjengelig for å ta fly fra og være i stand til å utforske de beste turene i verden.

Betalingsmetoder på EXPEDIA Norge

Blant betalingsmåtene som EXPEDIA tilbyr sine brukere, er en av dem gjennom debet- eller kredittkort som Visa, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, American Express eller gjennom Click to Pay, så vel som også via PayPal digitalt. lommebok.
  

Hvor lang tid tar det før reservasjonen som er gjort på EXPEDIA ankommer?

På EXPEDIA etter bekreftelse av betalingen vil du motta en e-post der du vil få reiseplanen med all data og informasjon som er nødvendig for innsjekkingen din.

Kuponger tilgjengelig på EXPEDIA Norge

Noen EXPEDIA kampanjetilbud og rabattkuponger er tilgjengelig for øyeblikket:

EXPEDIA-kupong med 10 % rabatt for å bestille hotell
EXPEDIA medlemskampanjekode: 10 % rabatt på hoteller, bilreservasjoner og feriepakker
20 % rabatt ved forhåndsbestilling
Opptil 48 % rabatt på luksushoteller
EXPEDIA kupong 5 % rabatt ved bestilling av bil
Ytterligere 8% med en EXPEDIA rabattkode

EXPEDIA Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på EXPEDIA kan du gjøre det fra deres nettside, fylle ut et skjema der du må inkludere en rekke data der du vil motta svar senere.

Fordeler med å bruke en EXPEDIA-kupong i Norge

Å skaffe kuponger på EXPEDIA har sine fordeler siden du kan dra nytte av å gjøre reservasjoner for disse drømmeferiene ved å bruke kupongene dine, ha merverdien av å betale mindre enn du forventet, og det beste er at du kommer til å nyte det bedre enn du forestiller deg.

Kan jeg kansellere eller endre reservasjonen min på EXPEDIA?

For å kansellere en reservasjon på EXPEDIA kan du gjøre det online fra din reiserutekonto, hvor du må søke etter reservasjonen din, velge lenken den tilbyr for å endre og/eller kansellere, for dette må du følge instruksjonene som den viser, det er noen reservasjoner i at deres kanselleringer er gratis, andre som reflekterer tilleggskostnader for endring og/eller kansellering, et annet alternativ de tilbyr er å kontakte kundeservice.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan for øyeblikket nyte tilbudene og rabattene som EXPEDIA har tilgjengelig, siden den for øyeblikket ikke har kuponger.

EXPEDIA Norge i sosiale nettverk

Her tilbyr vi deg en liste over de mest populære sosiale nettverkene hvor du kan finne informasjon om EXPEDIA

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av EXPEDIA for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt kan du for øyeblikket få 50 % rabatt blant tjenestene.

EXPEDIA Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å registrere deg på EXPEDIA vil du kunne motta varsler om deres tilgjengelige tilbud og kampanjer, samt deres reiseideer der du kan oppdage, utforske og fremfor alt lagre.

Online reservasjonsportaler som ligner på EXPEDIA

Det er lignende sider der du kan sammenligne priser og/eller kampanjer. Disse sidene du kan besøke er noen som Kkday.com, Booking.com, Hotels.com, Priceline.com
                                                          

EXPEDIA Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

For EXPEDIA kan du få Black Friday-rabatter den fjerde fredagen i november måned, og for denne dagen leveres fantastiske rabatter slik at kundene dine kan kjøpe billettene deres, disse rabattene kan oppnås med opptil 75 %.

Kupong for EXPEDIA Norge for 11.11

Denne dagen er veldig spesiell for EXPEDIA, siden de i løpet av singeldagen tilbyr veldig gode kampanjer i sine tjenester, slik at kundene deres gjør sine kjøp takket være disse kampanjene og deres tilgjengelige rabatter på opptil 55 %.

EXPEDIA Norge kampanjekuponger for Cyber ​​​​Monday

På EXPEDIA kan du nyte Cyber ​​​​Monday-rabattene på mandagen etter Black Friday-feiringen, og i løpet av denne datoen vil du finne enorme og flotte rabatter som du kan glede deg over ved å gjøre kjøpene dine med fantastiske rabatter på opptil 70%.
 

EXPEDIA Norge Kuponger til jul

Du kan finne julerabatter på EXPEDIA i desember måned, måneden du kan få fra salg og tilbud, i tillegg til tilgjengelige rabatter som kan være opptil 45 %.

EXPEDIA mobilapp for iPhone og Android

EXPEDIA tilbyr sine brukere nedlasting av mobilapplikasjonen for iPhone og Android, hvorfra du kan få tilgang til reiserutene dine, endre reservasjoner og til og med motta reiseoppdateringer.

Hva er de populære reisemålene som markedsføres av EXPEDIA?

De mest populære reisemålene innenfor EXPEDIA er: Cancun, Cartagena, Panama, Montevideo, Tulum, Miami, Paris, London, Wien, Madrid, Barcelona, ​​​​Buenos Aires, Santiago de Chile, Puerto Rico, Den dominikanske republikk, Costa Rica, San Andrés, Lima, Rio de Janeiro, Sao Paolo, Fortaleza, Florianopolis, Lisboa, Roma, Milano, Berlin, Budapest og mange flere.

 

 

Tilbyr EXPEDIA gratis reservasjoner?

I EXPEDIA er forsendelsen din gratis siden tjenestene sendes via en e-post til din e-post.

Kan jeg betale på EXPEDIA med PayPal?

Blant betalingsmåtene som EXPEDIA tilbyr sine brukere, er en av dem gjennom PayPals digitale lommebok, du kan også gjøre det gjennom debet- eller kredittkort som Visa, MasterCard, JCB, Discover, Diners Club, American Express eller gjennom Click to Pay .

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på EXPEDIA?

I EXPEDIA, når du har reservert tjenesten din, finner du i nedre høyre del en erklæring hvor det står at om du vil bruke en rabattkupong eller kampanjekode, må du klikke og senere vil en boks reflekteres som inkluderer kupongnummeret som skal brukes, for deretter å fortsette med prosessen med betaling eller reservasjon av tjenesten din.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
EXPEDIA Rabattkoder

Spesielle kuponger og kampanjer på EXPEDIA Norge

EXPEDIA kampanjetilbud og kuponger endres med jevne mellomrom. Her, i de nederste radene, har du en liste over de siste kampanjekodene som gir deg en ekstra rabatt på EXPEDIA-portalen for å dra nytte av den beste prisen på transport med tog, buss, fly eller ferge:

EXPEDIA-kupong med 10 % rabatt for å bestille hotell
EXPEDIA medlemskampanjekode: 10 % rabatt på hoteller, bilreservasjoner og feriepakker
20 % rabatt ved forhåndsbestilling
Opptil 48 % rabatt på luksushoteller
EXPEDIA kupong 5 % rabatt ved bestilling av bil
Ytterligere 8% med en EXPEDIA rabattkode

EXPEDIA Kupong

Andre lignende butikker