Agoda Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongBeste AGODA kampanjekode for i dag: 5% rabatt på alle bestillinger10 august
ForfremmelsePromo på AGODA.com: 12% rabatt Visa pay12 desember
kupongKupongkode på AGODA.com : opptil 75% rabatt + ekstra 5% hotellovernattinger05 desember
kupongAGODA kampanjekode: ekstra 5% rabatt for din neste tur31 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

1.>> Hva selger AGODA Norge

AGODA ble opprettet i 2005 som fungerer som en online plattform for bestilling av reiser, losji, utleie og ulike overføringer, siden 2007 er den en del av Booking Holdings Inc-gruppen, som er verdensledende innen reservasjoner. AGODA har sitt hovedkontor i Singapore, samt rundt 53 kontorer i forskjellige byer rundt om i verden.

AGODA tilbyr sine kunder tilgjengeligheten til å kunne velge etter deres smak og foretrekke reservasjonen for forskjellige alternativer, samt justere til deres tilgjengelige penger, i overnattingstjenesten siden den tilbyr et stort utvalg av nettsteder som f.eks. hoteller, private villaer, hus, leiligheter, feriesteder, vertshus, villaresorts, hytter, som kan velges etter kvalitetskategori fra én til fem stjerner. I flytjeneste kan kundene dine også velge den reisen som passer best for deres tid, enten med mellomlandinger eller med reiseflyselskapet de velger.
 

Hvordan gjør jeg en reservasjon på AGODA?

På AGODA vil kundene dine motta reservasjonene av den forespurte tjenesten via en e-postbekreftelse i e-posten, i tilfelle fly vil de motta sin elektroniske reisebillett, for hotellreservasjonen vil de motta en billett med bekreftelse på bestillingen. .

Hvilke rabatter tilbyr AGODA Norge?

AGODA har en fane tilgjengelig som du kan få som dagens tilbud der du kan få en rekke rabatter tilgjengelig hver for forskjellige destinasjoner, blant annet 79 %, 80 %, 83 %, 56 %, 82 %, 73 % , 77 %, 49 %, 67 % 87 %, 68 %, 27 %, 84 %, 87 %.

Betalingsmetoder hos AGODA Norge

På AGODA kan du foreta betalingen av dine reservasjoner for alle tjenestene deres som hotell eller fly gjennom de viktigste kredittkortene som Visa eller MasterCard.
  

Hvor lang tid tar det før en reservasjon gjort på AGODA ankommer?

For å motta din billett eller elektroniske billett, samt bekreftelse på en overnatting på AGODA, vil det ta tiden som brukes til å bekrefte betalingen din.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på AGODA Norge

Noen AGODA kampanjetilbud og rabattkuponger er tilgjengelig for øyeblikket:

AGODA-kupong 7 % rabatt på bestillinger over $250
6 % AGODA-kampanjekoder for bestillinger over $120
AGODA rabattkode: 5 % rabatt på neste bestilling
10 % AGODA kampanjekoder for utvalgte hoteller
$18 AGODA $250 bestillingskupong

AGODA Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på AGODA kan de gjøre det direkte fra en nettprat som er tilgjengelig 24/7.

Fordeler med å bruke en AGODA-kupong i Norge

AGODA har en stor tilgjengelighet av rabattkuponger tilgjengelig som, når de brukes, gir en svært viktig fordel til sine kunder, som tilsvarer pengebesparelsene de kan ha når de bruker rabattkupongene sine.

Kan jeg kansellere eller endre AGODA-reservasjonen min?

For å kansellere en reservasjon på AGODA må dette gjøres fra nettsiden eller fra appen, AGODA-kunder må ta hensyn til ved avbestillingstidspunktet at de må betale et gebyr som bestemmes av etablissementet.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye AGODA-kunder kan nyte deres for øyeblikket tilgjengelige 10%-kupong.

AGODA Norge i sosiale nettverk

Her tilbyr vi deg en liste over de mest populære sosiale nettverkene hvor du kan finne informasjon om AGODA

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av AGODA for kjøpere i Norge

På AGODA kan kundene dine nyte en rekke tilgjengelige rabatter, blant dem kan du finne maksimalt opptil 87 %.

AGODA Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Det er uendelig mange butikker som ligner på AGODA siden de tilbyr lignende tjenester som du kan se gjennom og sammenligne tilbudene deres med, eller tilgjengelige rabatter, disse butikkene du kan besøke er Hotels.com, Kayak.com, Booking.com , blant andre.

Online reservasjonsportaler som ligner på AGODA

Hvis du foretrekker det, kan du besøke et bredt utvalg av lignende butikker som ligner på AGODA, hvor du kan se deres tilgjengelige kampanjer eller rabatter, samt deres tilgjengelige destinasjons- og tilkoblingstjenester, noen av disse sidene kan være Booking.com, Expedia .com, Trip.com
                                                          

AGODA Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

AGODA tilbyr fantastiske rabatter for dagen med Black Friday-rabatter som du kan nyte for forskjellige turer og tilgjengelige destinasjoner, disse rabattene kan nå opptil 80%, i tillegg kan du nyte rabattkuponger fra 5%.

Kupong for AGODA Norge for 11.11

På dagen kjent som salgsferien 11.11 på AGODA, finner kundene dine veldig gode kampanjer på overnatting eller tilgjengelige reiser, samt utrolige rabatter som de kan velge avhengig av destinasjonen, som kan variere fra 50 %.

AGODA Norway Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

En av de viktigste salgsferiene for AGODA og dets kunder er Cyber ​​​​Monday-rabatten, og for denne spesielle datoen kan de få enorme og eksklusive rabatter som kan være opptil 90 %, med ekstra rabattkuponger fra 3 %.
 

AGODA Norge Julekuponger

Julerabatter leveres i desember måned, og for disse datoene har AGODA utmerkede tilbud og rabatter, samt utrolige rabatter fra 45%.

AGODA mobilapp for iPhone og Android

Hos AGODA kan kundene dine glede seg over mobilapplikasjonen som er tilgjengelig for iPhone og Android, hvorfra de kan gjøre reservasjoner raskt og trygt.

Hva er de populære reisemålene som markedsføres av AGODA?

10 av de mest populære reisemålene anbefalt av AGODA i år er: Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesia, Filippinene, Australia, Vietnam, Sør-Korea, Sveits, Spania, Italia, Tyrkia, Maldivene, India, Hellas og USA.

 

 

Tilbyr AGODA gratis reservasjoner?

AGODA sender billettene dine via en e-post til kundens e-post, av denne grunn er forsendelsen gratis.

Kan jeg betale hos AGODA med PayPal?

Hos AGODA er det ikke akseptert å foreta betalinger via PayPal-plattformen.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på AGODA?

Hos AGODA kan kundene dine bruke tilgjengelige rabattkuponger som de kan skrive når de betaler for tjenestene sine, denne boksen er plassert nederst på siden.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
AGODA Rabattkoder

Spesielle kuponger og kampanjer hos AGODA Norge

AGODA kampanjetilbud og kuponger endres med jevne mellomrom. Her, i de nederste radene, har du en liste over de siste kampanjekodene som gir deg en ekstra rabatt på AGODA-portalen for å dra nytte av den beste prisen på transport med tog, buss, fly eller ferge:

AGODA-kupong 7 % rabatt på bestillinger over $250
6 % AGODA-kampanjekoder for bestillinger over $120
AGODA rabattkode: 5 % rabatt på neste bestilling
10 % AGODA kampanjekoder for utvalgte hoteller
$18 AGODA $250 bestillingskupong

AGODA Kupong

Andre lignende butikker