FlixBus Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseFlixBus kampanjekupong for første bestilling via mobilapp09 november
ForfremmelsePromo på FLIXBUS.com: 20% rabatt første ordre e-post registrere deg07 desember
kupongFLIXBUS.com tilbudskode: 50% rabatt25 november
kupongFLIXBUS.com kampanjekode13 november

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva FLIXBUS selger Norge

FLIXBUS har blitt betraktet som et transportselskap som har endret måten å reise på siden 2013, etablert i München, Tyskland av tre unge gründere som ønsket å innovere reisemåten, og dermed la brukerne oppdage alt Europa, siden det tilbyr konstant vekst i rutene, der du reiser komfortabelt og trygt, der du kan velge å reise med letthet og oppdage de mer enn 2500 byene i de 34 europeiske landene, som er det største nettverket i hele Europa

FLIXBUS tar deg dit du vil, enten det er en ferie for å hvile eller for et eventyr, eller hvis du foretrekker en ferie, det være seg gjennom Nederland, Frankrike, Italia, Tyskland, Portugal, Ungarn eller Kroatia og mange flere land. Hovedmålet er alltid å tilby en hyggelig og økonomisk komforttjeneste til sine kunder, slik at de kan nyte en unik og interessant tur, siden du kan få tilgang til plugger, komfortable seter, se filmer og, best av alt, Wifi for alltid å være tilkoblet. Den har også snacks og drikke, samt et GPS-sporingssystem for bussene.

FLIXBUS bidrar også til å ta vare på miljøet siden det er et grønt og intelligent transportmiddel og det mest økologiske som finnes i Europa, det har også teknologiske nyvinninger siden det har en APP hvor du kan gjøre reservasjonssystemet og utslipp av dine billetter eller billetter. FLIXBUS, opererer og samarbeider med små regionale SMB-er som kombinerer innovasjon, energi og oppstartskraft og etablerer et internasjonalt merke, alt dette takket være ruteplanlegging og dynamisk arbeid, som alltid tilbyr de beste tilbudene, og er nummer én i Europa.

FLIXBUS lar deg nyte naturen mens den tar deg til de mest populære destinasjonene som byene Porto, Lisboa, Madrid, Paris, Barcelona, ​​​​Firenze, Pisa, Budapest, Wien, Santiago de Compostela, du kan også oppdage destinasjoner for ski, eller for de mest emblematiske fornøyelsesparkene samt de beste strendene eller de beste utestedene, eller hvis du foretrekker å vite om kunst, arkitektur, mat eller eksotiske steder som dyreparker, må du bare velge reisemål og FLIXBUS .COM tar deg dit du vil.

Hvordan sendes FLIXBUS-billetten?

I FLIXBUS vil du motta din billett eller billett automatisk på e-posten din, etter å ha bekreftet betalingen din, for dette kan du sjekke innboksen din eller du kan ha mottatt den i søppel- eller spam-mappen til Dette vil du motta en pdf, gjør du ikke trenger å skrive det ut, du kan også ha det med QR-koden fra mobilapplikasjonen din.

Hvilke rabatter tilbyr FLIXBUS Norge?

I FLIXBUS er rabattene forskjellige for hvert av landene det opererer i, blant annet kan vi nevne noen av rabattene, det er rabatter for studenter, rabatter for mindreårige, for personer med redusert mobilitet og for seniorer, for hver av disse alternativene må du presentere en validerende akkreditering.

Betalingsmetoder hos FLIXBUS Norge

Hos FLIXBUS tilbyr de sine kunder forskjellige betalingsmetoder, blant dem kan du gjøre det gjennom Visa eller MasterCard kredittkort, American Express, JCB, Discover, Bancontact / Mister Cash, Diners Club, Carte Bancaire eller også gjennom fra PayPal eller Google Betal kontoer, eller om du foretrekker det via Postfinance.
  

Hvor lang tid tar det før billetten kjøpt på FLIXBUS kommer?

Når du bekrefter betalingen av billetten eller billetten vil du motta i e-posten din innen en tid på ikke lenger enn 15 minutter eller gjennom appen fra din mobilapplikasjon vil du få QR-koden.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på FLIXBUS Norge

Selv om FLIXBUS-kampanjekuponger ikke er tilgjengelige for øyeblikket, er her noen av de siste tilgjengelige tilbudene:

Legg til sykkelen din for kun € 10
Abonner på nyhetsbrevet for å motta de siste tilbudene og kupongene fra FLIXBUS
Nyt gratis wifi når du reiser med FLIXBUS
Last ned mobilapplikasjonen FLIXBUS gratis
Reis til Europa for bare € 5 for en bussbillett

FLIXBUS Norge Kundeservice

I FLIXBUS kan du kontakte kundeservice via nummeret +34919010632, eller hvis du foretrekker det kan du gjøre det ved å fylle ut et skjema fra siden deres, der du må oppgi informasjon, inkludert e-post og telefonnummer, hvor du vil være Hvis du senere mottar et svar, kan du også gjøre det via en nettprat.

Fordeler med å bruke en FLIXBUS-kupong i Norge

Å skaffe rabattkuponger for å bruke dem i FLIXBUS er et press til brukerne for å vite de beste destinasjonene i Europas byer siden du kan reise og nyte å bruke mindre enn du forventet, og det beste er den personlige tilfredsstillelsen av å gjøre den turen du drømte så mye om, det beste er at du kan gjøre det som en familie.

Kan jeg returnere billetten jeg kjøpte på FLIXBUS?

For å gjøre en avbestilling kan du gjøre det inntil 15 minutter før planlagt avgang, dette må gjøres gjennom sidene til FLIXBUS eller direkte hos byråene eller på salgsstedene til Flix-selskapene.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye FLIXBUS-kunder kan nyte alle fordelene som er tilgjengelige fra billettsalget deres til de travleste destinasjonene. Kjøp en bussbillett med FLIXBUS i dag, og du kan reise for bare 5 euro!

FLIXBUS Norge på sosiale medier

For øyeblikket har den ikke rabattkuponger fra sosiale nettverk, du kan finne informasjon om brukerne og deres destinasjoner.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av FLIXBUS for kjøpere i Norge

For øyeblikket tilbyr FLIXBUS kun sine brukere rabatter for deres reservasjoner. Prisene for en busstur starter på bare 5 euro.

FLIXBUS Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på nyhetsbrevet deres vil du motta informasjon om deres supersparetilbud, kuponger, utlodninger, samt tips for turene dine. Prisene for en busstur starter på bare 5 euro.

Transporttjenester som ligner på FLIXBUS

Hvis det du leter etter ikke er det du forventet, kan du besøke lignende sider hvor du kan gjøre prissammenligninger, disse kan være KLM, Vueling eller Booking.
                                                          

FLIXBUS Norge Kuponger for BLACK FRIDAY

Fra Black Friday hvis du velger å reise med FLIXBUS har du de laveste prisene. Kjøp en bussbillett i dag med FLIXBUS for kun 5 euro

Kupong for FLIXBUS Norge for 11.11

Fra og med 11. november fortsetter FLIXBUS-kampanjen: bussbillettpriser for kun 5 euro per seksjon

Kampanjekuponger fra FLIXBUS Norge for Cyber ​​​​Monday

Fra Cyber ​​​​Monday har du et flott tilbud på FLIXBUS: rabattkupong som gir deg billetter for kun 4 euro per reise.
 

FLIXBUS Kuponger Norge til jul

Hvis du ønsker å reise i vinterferien kan du dra nytte av en superrabatt fra FLIXBUS. Priser fra kun 5 euro for bussturer!

FLIXBUS mobilapplikasjon for iPhone og Android

I FLIXBUS kan du laste ned mobilapplikasjonen for iPhone fra App Store og for Android fra Google Play, noe som gjør det enklere for brukerne siden du kan reservere, du får også eksklusive rabatter, på samme måte kan du også ha billett fra appen din.

Hvilke hyppige ruter selges i nettbutikken FLIXBUS?

I FLIXBUS kan du få noen ruter som selges oftere på billettene dine, blant disse kan vi nevne som Barcelona, ​​​​Madrid, Salamanca, Santander, Santiago de Compostela, Lisboa, Firenze, Paris blant andre.

 

 

Tilbyr FLIXBUS gratis reservasjoner?

I FLIXBUS kan du gjøre dine reservasjoner gratis i et enkelt enkelt og enkelt trinn, du trenger bare å velge rute eller reisemål, samt tur-returdato blant annet.

Kan jeg betale på FLIXBUS med PayPal?

Blant betalingsmåtene som er akseptert i FLIXBUS, kan du gjøre det via din behørig verifiserte PayPal-konto, raskt og enkelt, du må bare begynne med å reservere billetten og deretter gå videre til betaling.

Hvor skal jeg skrive FLIXBUS rabattkupongen?

Når du har valgt reisebillettene dine må du gå videre til å betale for dem, men før disse finner du en boks hvor du må inkludere kupongnummeret du skal bruke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
FlixBus Rabattkoder

Spesialkuponger og kampanjer på FLIXBUS Norge

FLIXBUS busstransporttjeneste har månedlige kampanjer og rabatttilbud. De nyeste vises nedenfor:

Legg til sykkelen din for kun € 11
Abonner på nyhetsbrevet for å motta de siste tilbudene og kupongene fra FLIXBUS
Nyt gratis wifi når du reiser med FLIXBUS
Last ned mobilapplikasjonen FLIXBUS gratis
Reis til Europa for bare € 5 for en bussbillett

FlixBus Kupong

Andre lignende butikker