RentalCars Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseLeie en bil - ingen gebyrer for avbestilling29 januar
ForfremmelseIngen gebyrer for avbestilling på rentalcars.com08 mars
Forfremmelse25% RABATT: SUPER SALG på RentalCars.com når du bestiller en bil nå02 februar
ForfremmelseRENTALCARS.com Tilbyr: Opp til 30% rabatt10 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Rentalcars.com anmeldelse

Applikasjonen tilbyr sine kunder en spesiell søkemotor, på hovedsiden av nettstedet, som lar dem tilpasse bestillinger og reservasjoner i henhold til flere nyttige filtre. Disse inkluderer henteplassering, hentedato og leveringsdato, sammen med timen, samt førerens alder, for eventuelle reduksjoner som blir brukt. I tillegg har Rentalcars også en mobilapplikasjon, som gir deg fleksibilitet til å foreta reservasjoner når som helst, som du kan tilpasse etter din beliggenhet, behov og budsjett. En annen god nyhet er at de fleste av bilutleie-tjenester som Rentalcars samarbeider med har en ekte bilpark, egnet for enhver bilkategori, forskjellige motorer og antall steder. Et element som kan representere en ulempe, er at personer mellom 18-30 år må betale en ekstra avgift, samt personer med mindre kjøreopplevelse.

Nyttig informasjon om Rentalcars

Rentalcars fungerer veldig godt som kommunikasjonsformidler mellom deg og bilutleie-tjenestene på hvert sted. Så alt du trenger å gjøre er å velge de nødvendige dataene for reservasjonen og presentere IDen på hentestedet. Også på nettstedet kan du finne en rekke anmeldelser, fra fornøyde kunder, for å gi deg en ide om leiebilopplevelsen. Andre nødvendige dokumenter som du må ha ved henting av bilen, er e-bilaget for beviset på betaling av tjenesten, kredittkortet for å kunne låse sikkerhetsdepositumet, førerkortet og et identitetskort . Betaling kan skje enten med kreditt- eller debetkort, utstedt av Visa, MasterCard, Maestro eller American Express.

Info om hvordan du bruker en Rentalcars kupongkode

Hver Rentalcars-kupongkode har en spesiell plass beregnet for innsetting, innenfor bestillingssiden. Her blir rabatten brukt automatisk hvis kupongen er gyldig.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker