RentalCars Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseRentalCars beste kampanjetilbud for leiebil på flyplassen: opptil 30% rabatt06 juli
kupongKupongkode på RentalCars.com opptil 15% rabatt05 november
ForfremmelseForfremmelse på RentalCars.com: opptil 30% rabatt 28 oktober
ForfremmelseOpptil 30% rabatt ved leie av bobil RentalCars.com15 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Rentalcars selger Norge

Rentalcars ble grunnlagt i 2004, og behandlet på den tiden rundt tusen daglige reservasjoner, i dag åtte millioner årlige reservasjoner i mer enn 160 land og 60 tusen forskjellige destinasjoner, for bedre søk tilbyr den nettstedet tilgjengelig på 40 språk, dette er hvordan målet med denne plattformen er å tilby deg en avantgarde-opplevelse når det gjelder leiebil, formålet er å etablere seg som en mellommann når man administrerer reservasjonen og tilbyr eksklusive priser til sine kunder siden de vet hvor viktig det er å betale for Derfor jobber kvalitetsservice med selskaper over hele verden, fra multinasjonale selskaper til små selskaper, og det beste av alt er at de følger deg gjennom hele prosessen, og dermed unngår enhver bekymring for kunden og deres tjeneste.

Men det er derfor det fungerer mer enn en nettplattform siden de går fra søket på siden og viser forskjellige tilbud, etterfulgt av reservasjoner og alt nødvendig for bekreftelse, noe som fører til fjerning av kjøretøyet slik at hver person som bruker det er fornøyd og kan nyte utover. Det er viktig å understreke at den er tilgjengelig 24 timer i døgnet og 7 dager i uken, og garanterer dermed de beste opplevelsene til sine millioner av kunder.

Hvordan bestiller du bil på Rentalcars

I Rentalcars for å foreta reservasjonen må du oppgi visse data, disse inkluderer personlige data så vel som kredittkortet ditt, også en bekreftelseskupong som kan være elektronisk som beviser at reservasjonen din er kansellert.

Hvilke rabatter tilbyr Rentalcars Norge?

Tilbudene og kampanjene kan variere i henhold til tilgjengeligheten i hvert land, samt varigheten av det samme for å holde deg informert om kampanjene, du kan registrere deg og de eksklusive tilbudene vil bli sendt til deg via e-post.

Betalingsmetoder hos Rentalcars Norge

For å gjøre en reservasjon trenger du bare et debet- eller kredittkort med nok saldo til å dekke innskuddet.

Hvor lang tid tar det før reservasjonskupongen min ankommer?

Det er veldig enkelt og raskt å få tilgang til reservasjonen siden du bare trenger å søke på siden, velge kjøretøyet du foretrekker, og umiddelbart er den klar til å bekrefte og betale reservasjonen og innen en periode på 24 til 48 timer før datoen of Pick up vil ha i posten bekreftelseskupongen for å hente kjøretøyet.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på Rentalcars Norge

Rentalcars tilbyr ikke kuponger for øyeblikket. Men nedenfor er en liste over kampanjer og kuponger som har vært tilgjengelige tidligere.

 • 15 % Rentalcars-kupong fra BLACK FRIDAY
 • Opptil 20 % rabatt hvis du bestiller i dag
 • 10% rabattkode for alle bestillinger
 • 15 % rabattkupong for visse destinasjoner
 • 20 % rabatt for bilreservasjoner i USA og Europa

Rentalcars Norge kundeservice

Rentalcars tilbyr flere måter å kontakte kundeservice på, en av dem er gjennom en nettprat, en annen måte er ved det internasjonale nummeret +44 161 8338151 som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. det ved å sende en e-post til reservas@Rentalcars, samt fra siden din ved å fylle ut et skjema.

Fordeler med å bruke en Rentalcars-kupong i Norge

Å få rabatter til bruk i RRentalcars har sine fordeler siden du kan tjene en god service til den beste markedsprisen, og dermed kunne nyte de beste rutene og de beste destinasjonene.

Hvordan kan jeg kansellere min Rentalcars-tjeneste?

I Rentalcars må kanselleringen gjøres 48 timer i forveien når kjøretøyet er leid, dette kan gjøres gjennom nettsiden hvor du må logge inn på kontoen din, deretter "Administrer reservasjoner" og klikk på "Avbryt min reservasjon "På denne måten de vil oppheve blokkeringen av beløpet, i tilfelle de ikke gjør det på den angitte datoen vil dette være en "No Show" dette vil ikke være berettiget til refusjon.

Får nye kunder eksklusive kuponger?

For øyeblikket tilbyr ikke Rentalcars kuponger. Det er imidlertid verdt å nevne at Rentalcars har de beste prisene og leiebilalternativene, med en gjennomsnittlig rabatt på 15 % sammenlignet med prisene til sine direkte konkurrenter.

Rentalcars Norge på sosiale medier

Dette bilutleiebyrået har ikke kuponger på sine sosiale nettverk. Men i disse sosiale nettverkene kan du finne de siste nyhetene og kampanjetilbudene.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av Rentalcars

Rentalcars tilbyr forskjellige rabattprosenter som brukes, og hver enkelt kan variere avhengig av lønnsomhetslandet, for øyeblikket kan du få opptil 20 % som en maksimal rabatt.

Kupong fra Rentalcars Norge for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på nyhetsbrevet deres kan du motta informasjon om spesialkampanjene deres, tilbudene deres i siste liten, så vel som deres variasjon i kjøretøykategori og til og med flere gratis sjåfører og mye mer.

Bilreservasjonssystemer som ligner på Rentalcars

Hvis du ikke er fornøyd med alternativene som Rentalcars tilbyr deg, finnes det lignende sider hvor du kan søke etter lignende alternativer, i tillegg til at du kan foreta prissammenligninger, blant annet kan vi nevne booking.com, europcar.com hvis alamo.com

Rentalcars Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY på Rentalcars kommer en serie kampanjetilbud for bilutleie på utvalgte verdenskjente destinasjoner. Bruk en kupong eller kampanjetilbud nå og du vil få opptil 20 % rabatt sammenlignet med prisene til konkurrentene.

Kupong for Rentalcars Norge for 11.11

11.11 er en vanlig dag på Rentalcars uten kuponger eller tilbud dedikert til 11. november. Men som du er vant til, har dette bilutleiebyrået de beste prisene, og mentalt sett er det det viktigste i verden.

Kampanjekuponger fra Rentalcars Norge for Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY kommer med de samme kampanjene som du allerede er vant til: opptil 20 % rabatt på leiebil, tilbyr en høyere klasse biler enn reservert og også gratis kansellering for en serie biler. Garantert best pris!

Rentalcars Kuponger Norge til jul

Enten du ønsker å reise til jul eller i vinterferien, bruk Rentalcars for å få 15 % lavere priser enn om du valgte å bestille hos andre bilutleiefirmaer.

Rentalcars mobilapplikasjon for iPhone og Android

På Rentalcars kan du planlegge bilreservasjonen din ved å laste ned mobilapplikasjonen som er tilgjengelig for iPhone fra App Store og for Android fra Google Play.

Kjente merker som leies på Rentalcars

På Rentalcars når du leier et kjøretøy har du muligheten til å velge mellom merkene det tilbyr, blant annet Toyota, Renault, Dacia, Suzuki, Chevrolet, Hyundai, Jeep, Nissan, Mazda, Audi, Kia.

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på RENTALCARS.COM?

RENTALCARS.COM tilbyr ikke muligheten til å bruke rabattkuponger.

Kan jeg betale på RENTALCARS.COM med PayPal?

Hos RENTALCARS.COM aksepterer de kun Visa og MasterCard kredittkort som betalingsmiddel.

Tilbyr RENTALCARS.COM gratis frakt til Norge?

Hos RENTALCARS.COM tilbyr noen selskaper det samarbeider med bilutleie med gratis levering og henting av kjøretøy, siden denne tjenesten i noen tilfeller innebærer betaling av en ekstra provisjon som må betales til utleieselskapet.

Hva er de viktigste arrangementene med rabatter i RENTALCARS.COM-butikken?

På visse tider av året er det noen helligdager der du kan dra nytte av å gjøre noen kjøp, siden du kan få gode rabatter og lave priser, blant annet kan vi nevne Black Friday-rabatter for RENTALCARS.COM fra USA som feires dagen. etter Thanksgiving Day hvor du kan finne gode rabatter som du kan dra nytte av, en annen som vi kan nevne tilsvarer rabattene 11.11 (Singles' Day) for RENTALCARS.COM feiret i november måned på dagen 11 er en dag at du kan få rabatter og lave priser, vi kan også nevne Cyber ​​​​Monday-rabatter for RENTALCARS.COM som ble holdt påfølgende mandag, og som navnet indikerer kan du finne eksklusive rabatter for kjøp gjort av nettplattformen, og til slutt er det RENTALCARS .COM julerabatter holdt i desember måned, i løpet av disse dagene kan du få priser lav og rabatter.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024

Spesielle kuponger og kampanjer hos Rentalcars Norge

Her er en liste over de mest populære kupongene og kampanjetilbudene som er tilgjengelige i disse dager. Noen av disse kampanjekodene er fortsatt tilgjengelige i dag, så du kan prøve dem akkurat nå.

 • 15 % Rentalcars-kupong fra BLACK FRIDAY
 • Opptil 20 % rabatt hvis du bestiller i dag
 • 10% rabattkode for alle bestillinger
 • 15 % rabattkupong for enkelte destinasjoner
 • 20 % rabatt for bilreservasjoner i USA og Europa

Andre lignende butikker