UNICE Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseTa opp TIL USD55 promo på UNICE.com bestill i app21 oktober
kupongUNICE.com 10% kampanjekode 31 august
kupongTa rabatt kode hos UNICE.com: opp TIL USD50 velg elementer04 juli
kupongFå nå $4 rabatt på alle UNICE.com kjøp04 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Unice selger

Unice jobber for å skape selvtillit for sine tusenvis av kunder over hele verden, og tilbyr forskjellige alternativer som tilpasser seg stilen til hver person som bruker den, enten det er for å kunne være i god stil om dagen eller natten, uformell eller elegant.

Produktene som er tilgjengelige på Unice er produsert med høyeste kvalitet som oppfyller kundenes behov ved å tilby parykker og extensions av garantert naturlig hår laget med innovasjon og teknologi sydd for hånd for å gi komfort og pusteevne.

Blant produktene som er tilgjengelige på Unice er lange og korte parykker, bølgete og rette, krøllete, bob-stil, parykker med pannebånd, i forskjellige farger, hårstrenger, haleforlengelser, tilbehør som hette, klips, fuktighetsgivende kremer, øyevipper, pannebånd, rettekam.

Hvordan sender Unice bestillinger?

Unice sender bestillinger via UPS fra sitt lager i USA og via DHL, TNT, FedEx og UPS fra sitt lager i Kina.

Hvilke rabatter tilbyr Unice?

Rabattene som tilbys av Unice er:

70% rabatt på utvalgte klareringsprodukter.

50% rabatt på klareringssalg.

Produkter fra 15% avslag og oppover.

Tilbud på to parykker for $ 100.

Få den andre enheten til 40% avslag.

Betalingsmåter på Unice

Betalingsmåter akseptert på Unice er gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB, samt PayPal, After Pay, Clear Pay, Zip, Sezzle og Klarna.

Hvor lang tid det tar å levere produktene som er bestilt fra Unice

Tiden det tar for produkter bestilt fra Unice å bli levert varierer avhengig av destinasjonen det sendes fra. For bestillinger sendt fra det amerikanske lageret kan det ta mellom 1 og 5 virkedager, for bestillinger sendt fra det kinesiske lageret kan det ta opptil 7 virkedager.

Rabattkuponger for øyeblikket tilgjengelig på Unice

Rabattkupongene som for øyeblikket er tilgjengelige på Unice er:

$ 50 av bestillinger over $ 350 ved hjelp av koden SCHOOL.

10 av bestillinger over $ 99 ved hjelp av koden SCHOOL.

Unice Kundeservice

Kundeservicen som er tilgjengelig på Unice kan gjøres ved å sende en e-post til soporte@Unice ved å ringe 16267846221, fra en online chat eller ved å sende en WhatsApp-melding til 16267824231.

Fordeler med å bruke en Unice-kupong

For Unice parykelskere er fordelen med å bruke en Unice rabattkupong at de kan spare penger i kassen, med en annen fordel er muligheten til å ta et annet produkt med seg.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Unice?

For å returnere et produkt bestilt på Unice må kundene logge inn på kontoen din, velge bestillingen og klikke på retur og følge instruksjonene som dette vil gi deg for å fullføre prosessen.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere på Unice

Nye kjøpere av Unice kan bruke alle kupongkampanjer som er tilgjengelige på kjøpstidspunktet, samt 100% rabatt for nye kjøpere.

Unice på sosiale medier

I Unice kan kunder finne på sosiale nettverk alle kampanjer som er tilgjengelige i deres tilbud og rabatter tilgjengelig, samt deres ryddesalg og kuponger, samt alle tilgjengelige produkter.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabatt som tilbys av Unice for sine kjøpere

Som den maksimale rabatten som er tilgjengelig for Unice-kjøpere, kan de nyte 70% rabatt tilgjengelig.

Unice-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Kunder som abonnerer på Unice nyhetsbrev kan holdes oppdatert med varsler om kampanjer og eksklusive tilbud tilgjengelig.

Butikker som ligner på Unice

Butikker som ligner på Unice er Nadula.com, Luvmehair.com, som kan besøkes og hvor lignende produkter er tilgjengelige.

Unice Black Friday-kuponger

De beste produktrabattene tilbys av Unice under Black Friday-rabatten, når du kan finne de beste tilbudene og rabattene som er tilgjengelige for kundene, som kan fås opptil 70% med tilleggskuponger på 5%.

Unice kuponger for 11.11

Rabattkupongene som Unice har for 11.11-salgsferien finner du fra 5% på forhånd tilgjengelig med tilbud og rabatter som kan være opptil 50%.

Unice-kuponger for Cyber Monday

For å feire Cyber Monday-rabatten på Unice kunder kan glede seg over de beste tilbudene og rabattene som er tilgjengelige opptil 77% avslag med ytterligere 15% avslag på salgskuponger.

Unice julekuponger

For å nyte juleferien på Unice kan du finne de beste tilbudene og rabattene som er tilgjengelige for kundene dine, som kan være så lave som 15% med ekstra rabattkuponger fra 3% og oppover.

Unice-mobilapplikasjon for iPhone og Android

Unice har for sine kunder tilgjengelig mobilapplikasjon for iPhone og Android hvor kundene kan gjøre sine kjøp og motta $55 i rabatt.

Kjente merkevarer som selges på Unice

Unice selger kun sine egne merkevarer.

 

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
UNICE.com Rabattkoder

spesielle kampanjer og kuponger på Unice

Gjennom de spesielle kampanjene og rabattene som er tilgjengelige på Unice, kan kundene holde seg oppdatert med de siste nyhetene for å gjøre sine kjøp og spare penger.

UNICE.com Kupong

Andre lignende butikker