UNICE Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongFå nå $4 rabatt på alle UNICE.com kjøp04 mars
kupongEKSTRA 5% rabatt koden for ELEMENTER bestillinger over $20008 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

UNICE gjennomgang

Butikken drar ikke bare fordel av de mest attraktive produktene når det gjelder parykker og extensions, men de går også gjennom en streng utvalgsprosess for å sikre at de bruker det vakreste og sunneste håret. Du kan velge mellom over 30 modeller med parykker, i en rekke design, farger, frisyrer og lengder. Herfra kan du også kjøpe de beste produktene for pleie og vedlikehold. I tillegg, hvis du ikke aner hva som passer deg eller hva du trenger, vil butikken gi deg et utvalg "utseende" som du kan henvende deg til. I denne delen kan du også følge kundevurderinger, både for å bestemme det mest passende valget, så vel som å se kundeopplevelsen og kvaliteten på produktene.

Nyttig informasjon om UNICE

Butikken leverer internasjonalt, gjennom spesialiserte budfirmaer, som DHL, UPS og TNT, med en gjennomsnittlig leveringstid på 5-7 virkedager, gjennom gratis leveringsmetode. Avhengig av bestilte produkter har du en periode mellom 7 og 30 dager, og starter med det øyeblikket du mottok produktene for å returnere dem. Du har tilgjengeligheten til å be om pengene dine eller be om endring / erstatning av produktene. Betaling kan utføres eksklusivt i det elektroniske systemet, gjennom Visa, MasterCard, Discover, American Express og PayPal.

Info om hvordan du bruker en UNICE kupongkode

Både nettstedet til nettbutikken og mobilapplikasjonen vil tillate deg å oppgi en kupongkode i form av en kode med tall og / eller tall ved å kopiere den og legge den til i et ekstra vindu på utsjekkingssiden, før du bekrefter rekkefølgen. . Etter bekreftelse av kupongen, hvis den er gyldig, vil den tilsvarende reduksjonen bli brukt automatisk.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
01 februar 2023

Andre lignende butikker