Farfetch Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseBOOKING tilbud: opptil 15% ekstra rabatt02 august
kupongFarfetch kampanjekode for fullt priset elementer: lagre 15%08 juni
kupongBeste Farfetch kampanjekode for februar: 15% rabatt29 februar
kupongBare for studenter: Farfeth kode med 10% ekstra rabatt17 oktober

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Farfetch Norge selger

Farfetch er en luksus digital plattform, hvor du kan finne alle slags plagg og tilbehør fra forskjellige merker av kjente designere, hvorav vi kan nevne Burberry, Fendi, Gucci, Givenchy, Prada, Saint Laurent, Versace, Cartier, DKNY, Louis Vuitton Channel, Christian Dior, blant annet, tilbyr denne plattformen klær og tilbehør for kvinner, menn og barn. .
Denne plattformen har mer enn 2900 merker tilgjengelig på sin markedsplass, fra de mest tradisjonelle firmaene til nye designere, brukere som bestemmer seg for å velge Farfetch har et stort utvalg kategorier å velge mellom. Innen hver kategori som kvinner, menn og barn kan du finne tilstøtende kategorier som: Salg, Nyheter, Designere, Klær, Sko, Vesker, Tilbehør, Smykker og Klokker.

Guide til shopping i Farfetch Norge -butikken

For å kjøpe en vare må du gjøre følgende: Velg en kategori eller designer i nettleseren øverst på siden, velg deretter elementet og klikk Legg til i pose; Når du er ferdig med å legge til stykker, går du til å behandle bestillingen i sammendragskolonnen, etterfulgt av dette, skriver du inn kontoen din, hvis du ikke har en konto kan du opprette den eller du kan betale som gjest; for å skrive ferdig din adresse og betalingsinformasjon og velge en forsendelsesmetode for å fullføre bestillingen; Du må bare vente på at kvitteringen kommer i e -posten din, og det er det.

Hvilke rabatter tilbyr Farfetch Norge?

Farfetch foreslår at du abonnerer på plattformen deres for å ha prioritert tilgang til alt salg og nyheter, og de gir deg også 10% rabatt på din første bestilling; for tiden har de opptil 50% rabatt på alle plaggene og tilbehørene.

Betalingsmåter hos Farfetch Norge

Farfetch godtar uendelige betalingsmetoder siden denne plattformen er tilgjengelig i flere land, noen betalingsmetoder er: VISA, MasterCard, American Express, Delta, Visa Electron, PayPal og andre metoder som er tilgjengelige avhengig av landet der du kjøper produktet ditt .

Hvor lang tid tar det å levere produktene som er bestilt fra Farfetch i Norge?

I FARFETCH.COM tar produktene dine for å nå destinasjonen i løpet av 2 til 7 virkedager. Denne tiden kan variere avhengig av landet produktet skal gå til og hvilken type forsendelse du velger når du betaler kjøpet, i på samme måte som du også har levering samme dag, i Farfetch blir produktene dine sendt via DHL, UPS eller FedEx.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket hos Farfetch Norge

Farfetch Norge har i dag en rekke rabatterte luksusprodukter til sine kunder, både i form av tilbud og i form av salgsfremmende kuponger. Blant dem nevner vi det viktigste:

10% rabattkupong for nye kunder
Opptil 80% rabatt i kategorien OUTLET
Kampanjekode 30% rabatt på produkter som allerede er i andre kampanjetilbud
Farfetch 15% rabattkode for produkter som ikke finnes i andre kampanjer

Farfetch Norge kundeservice

For å kontakte kundeservice på FARFETCH.COM, tilbyr den forskjellige måter å gjøre dem på. En av dem er å ringe nummeret 16467913768, et annet alternativ er å fylle ut et kontaktskjema fra siden eller ved å sende en e -post til cutomerservice@farfetch.com

Fordeler med å bruke en Farfetch -kupong i Norge

Å bruke rabattkuponger på FARFETCH.COM har sine fordeler, det viktigste vi kan nevne er at du kan spare penger på betalingstidspunktet ved å kjøpe, noe som gir deg en ny fordel, for eksempel å kunne bære et annet produkt med det. penger du sparer ved å bruke rabattkupongen.

Hvordan kan jeg returnere et produkt som er bestilt til Farfetch fra Norge?

For å returnere en bestilling i FARFETCH.COM må dette gjøres fra kontoen din, så du må logge inn og administrere den fra å returnere varen her du må velge produktene som skal returneres, og følg instruksjonene for samlingen din, du må huske på Vær oppmerksom på at varene må være ubrukt og med etikettene festet, og at produktene må returneres i original esken, noen produkter som ansiktsmasker er ikke kvalifisert for retur. For å utføre denne prosessen har kunden en periode på 14 virksomheter dager etter mottak av produktet ditt, kan du kontakte kundeservice i tvilstilfeller. Hvis jeg kjøper som gjest, kan du administrere returen fra nettsiden.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Nye Farfech -kunder får rabatter rett ut av esken! Abonner nå på nyhetsbrevet eller velg en Farfetch -kupong for en ny kunde, og få ytterligere 10% rabatt på verdien av det første kjøpet.

Farfetch Norge på sosiale medier

For øyeblikket har FARFETCH.COM ingen rabattkuponger tilgjengelig fra sine sosiale nettverk.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av Farfetch for kjøpere i Norge

Blant det store utvalget av rabatter som FARFETCH.COM har tilgjengelig fra salgskategorien, kan du få endeløse rabatter på de utvalgte produktene, hvor du kan finne opptil 80% maksimal rabatt på produktene.

Farfetch Norge kupong for nyhetsbrevabonnement

For folk som abonnerer på FARFETCH.COM -nyhetsbrevet, får de 10% rabatt på sitt første kjøp, på samme måte når du abonnerer, kan du være oppdatert med nyhetsbrev om salg, kampanjer og alle tilgjengelige nyheter.

Farfetch-lignende butikker

Hos Farfetch får du klær, fottøy, tilbehør for kvinner, menn og barn, men det finnes andre lignende butikker hvor du kan sammenligne priser, tilbud og du kan til og med lage et skreddersydd utseende, disse butikkene er Hbx.com, Yoox.com , Selfridges. Com

Farfetch Norge kuponger for BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY er en veldig viktig begivenhet for netthandel og mer. Som alle andre kjente butikker kommer Farfetch i år også med kampanjetilbud dedikert til dette arrangementet, blant annet nevner vi: opptil 80% rabatt på klær, sko og tilbehør pluss ytterligere 15% Farfetch Black Friday -kupong!

Kupong for Farfetch Norge for 11.11

Selv om 11.11, Singles Day, generelt er for elektronikkbutikker, kommer det i år også til denne luksusbutikken: kjøp nå med kuponger på Aliexpress 11.11, og sammen med kampanjetilbudene har du opptil 77% rabatt!

Kampanjekuponger fra Farfetch Norge for Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday er dagen etter Black Friday! Så her på Farfetch har du en helg full av rabatter etterfulgt av denne mandagen, hvor du har opptil 70% rabatt basert på kampanjetilbud. I tillegg kan du bruke en Farfetch Cyber ​​Monday -kupong med ytterligere 20% rabatt på produkter som ikke er tilgjengelige i kampanjetilbud.

Farfetch Norge kuponger til jul

Julen er dagen da flest gaver blir laget i løpet av året! Av denne grunn har Farfetch utarbeidet Farfetch -kuponger med opptil 30% rabatt på få dager! I tillegg til Farfetch -kampanjetilbudene til jul, får du superrabatter på gaver som du vil gi andre eller som du vil ha for deg selv!

Farfetch mobilapp for iPhone og Android

Farfetch tilbyr sin applikasjon for iPhone gjennom App Store og for Android via Google Play, noe som gir kundene en raskere og enklere måte å kjøpe.

Kjente merker solgt i Farfetch -butikken

På Farfetch kan du bære varer fra klær, sko, vesker og tilbehør for kvinner, menn og barn av de mest kjente og anerkjente designerne av størrelsen, som Alexander McQueen, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Balmain, Isabel Marant, Gucci, Golden Goose, Off White, Prada, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino, Versase, Kenzo, Burberry, Fendi, Anya HindMarch.

 

Hvor skal jeg skrive Farfetch -rabattkupongen?

Når du har valgt varene du vil ta, må du gå til handlekurven der du må angi forsendelsesdataene, når du er ferdig, leder den deg til betalingsvinduet der en boks reflekteres for å inkludere kampanjekoden.

Kan jeg betale på Farfetch med PayPal?

I Farfetch kan du kansellere pakkene dine via PayPal, det er enkle og enkle trinn når du har valgt varene dine. Det første du bør gjøre er å fullføre fraktinformasjonen og deretter betalingen der du må velge PayPal -boksen.

Tilbyr Farfetch gratis frakt i Norge?

Hos Farfetch har de ikke gratis frakt, men de tilbyr sine kunder en fast fraktpris for bestillinger over USD 250 eller 200 €, disse beløpene kan variere avhengig av landet der kjøpet er gjort.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024

Kampanjer og spesialkuponger hos Farfetch Norge

Her er en liste over de siste kampanjetilbudene og kupongene fra Farfetch. Disse kampanjekodene kan endres med jevne mellomrom, så vi anbefaler at du besøker nettstedet vårt så ofte som mulig for å få de beste rabattene.

10% rabattkupong for nye kunder
Opptil 80% rabatt i kategorien OUTLET
Kampanjekode 30% rabatt på produkter som allerede er i andre kampanjetilbud
Farfetch 15% rabattkode for produkter som ikke finnes i andre kampanjer
Gratis frakt hvor som helst i verden, avhengig av kjøpets verdi.

Andre lignende butikker