LUISAVIAROMAKupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseOrdre fra luisaviaroma app og få 10% avslag27 juli
kupongOpp til 40% avslag luisaviaroma.com06 juli
Forfremmelse50% avslag luisaviaroma.com03 juli
kupong40% avslag luisaviaroma.com17 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Luisaviaroma anmeldelse

Butikken nyter godt av ry for å være en av de viktigste forhandlerne på nettmarkedet for klesprodukter for luksusmerker. Bare noen få av de viktigste navnene er Adidas, Gucci, Balenciaga, Balmain, Burberry, Dolce & Gabbana, Givenchy, Fendi, Alexander McQueen og mange andre. Vellykkede samarbeid med noen av de største motehusene sikrer ikke bare originaliteten til produktene, men også deres kvalitet. Fordi du ikke ser bra ut i favorittklærne dine med mindre du har det bra i din egen hud, vil butikken gi deg en hel avdeling av pleie- og skjønnhetsprodukter, både for kvinner og menn. Dessuten fungerer butikken som et ekte online kjøpesenter, og tilbyr deg alle varene du trenger, på samme sted. Dermed kan du kjøpe møbler, dekorasjoner og keramikk i seksjonen til hjemmeprodukter.

Nyttig informasjon om Luisaviaroma

Butikken har to leveringsmetoder: standard, som er gratis, uavhengig av verdien av bestillingen og destinasjonslandet, og ekspresslevering, tilgjengelig med en leveringspris på 15 euro. Produktene blir levert bare gjennom profesjonelle raske budtjenester, som UPS, DHL og FedEx. Leveringstiden for hver metode er 2-3 virkedager, henholdsvis 1-2 dager. Produktene kan returneres gratis innen 28 dager etter kjøpet. Betalingen av enhver bestilling skjer utelukkende i det elektroniske systemet, med debet- eller kredittkort, som tilhører Visa, MasterCard, American Express og JCB. Betaling med kontantsystem er ikke tilgjengelig.

Info om hvordan du bruker en Luisavaroma-kupongkode?

For å bruke en Luisaviaroma-kupongkode, er alt du trenger å gjøre å kopiere kampanjekoden og oppgi den i kjøpsprosessen. Deretter vil den bli validert automatisk og rabatten blir brukt for alle produktene i ordren.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
28 juli 2021

Andre lignende butikker