LuisaViaRoma Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongFå 10% rabatt i dag PÅ LUISAVIAROMA med denne rabattkupongen30 juni
kupongFOR LUISAVIAROMA Mobile App Kjøpere: lagre 10% med denne kupongkoden31 Kan
ForfremmelseLuisaViaRoma kampanjetilbud: opptil 60% rabatt På Topp Sesongbasert Salgskampanje30 april
kupongLuisaViaRomo kampanjekode: få 15% rabatt på full priset elementer18 februar

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva Luisaviaroma Norge selger

Luisaviaroma er en luksusbutikk dedikert til salg av eksklusive klær og tilbehør. Nettstedet er tilgjengelig på 9 språk: engelsk, norsk, tysk, kinesisk, russisk, spansk, fransk, koreansk og japansk. Nettstedet tilbyr et bredt utvalg av klær, sko, vesker, tilbehør, luksusinteriør og skjønnhet, med produkter tilgjengelig for menn, kvinner og barn fra de mest prestisjetunge designerne som Balegance, Vetements, Off-White, JW Anderson, Balmain, Dolce & Gabbana, Gucci, Saint Laurent, Valentino, Givenchy, Loewe Jacquemus, blant andre. Blant kategoriene denne butikken tilbyr er: Menn, kvinner, barn, hjem, salg og daglig; I denne sist navngitte kategorien refererer det til en bloggstil der forskjellige temaer relatert til mote, skjønnhet og hjem blir gjort kjent. Luisaviaroma sendes over hele verden med UPS, DHL eller FEDEX, ekspress fraktkostnaden er € 50; Alle bestillinger som sendes fra Luisaviaroma -hovedkvarteret utarbeides med største omhu og bruker de beste materialene, fra de eksklusive skosekkene til det personlige båndet. Forsendelser som er bestemt for land i EU inneholder ikke en faktura eller annen dokumentasjon som deklarerer verdien av varene. Alle forsendelser som er bestemt til land utenfor EU, som kreves av tollforskrifter, ledsages av en faktura. verdien av varene; Også hvis du vil, kan du sjekke statusen for bestillingen online, de bør gå dit det står mitt område og gå inn med den registrerte e -postadressen og bestillingsnummeret.

Levering av bestilte produkter til Luisaviaroma i Norge

Luisaviaroma sendes over hele verden med UPS, DHL eller FEDEX, ekspress fraktkostnaden er € 50; Alle bestillinger som sendes fra Luisaviaroma -hovedkvarteret utarbeides med største omhu og bruker de beste materialene, fra de eksklusive skosekkene til det personlige båndet.
Forsendelser som er bestemt for land i EU inneholder ikke en faktura eller annen dokumentasjon som deklarerer verdien av varene. Alle forsendelser som er bestemt til land utenfor EU, som kreves av tollforskrifter, ledsages av en faktura. verdien av varene;
Også hvis du vil, kan du sjekke statusen for bestillingen online, de bør gå dit det står mitt område og gå inn med den registrerte e -postadressen og bestillingsnummeret.

Hvilke rabatter tilbyr Luisaviaroma Norge?

En av seksjonene i Luisaviaroma kalles salg, der kan du bekrefte alt som er på rabatt og med gode tilbud, blant noen av disse produktene er: bukser, sko, håndvesker, lommebøker, sandaler blant andre utvalgte varer.

Betalingsmåter i Luisaviaroma Norge

Denne butikken godtar betalinger med kreditt- og debetkort, bankoverføring, også elektroniske betalinger med PayPal, AliPay og WechatPay; Hvis du bruker et kredittkort eller PayPal, blir totalprisen trukket fra samme dag som bestillingen ble lagt inn. Hvis du betaler for en forhåndsbestilling med bankoverføring, må betalingen sendes innen 48 timer fra bestillingen ble lagt inn.

Hvor lang tid tar det å levere de bestilte produktene til Luisaviaroma i Norge?

I Luisaviaroma kan leveringstiden variere avhengig av destinasjonen, for Nord -Amerika kan det ta mellom 1 til 3 virkedager, for EU har du to typer forsendelser som er Standard, mellom 2 og 6 virkedager og ekspressforsendelse mellom 1 og 2 virkedager, i Latin -Amerika er dagene mellom 3 og 4 virkedager, for Asia og Midtøsten tar det mellom 2 og 3 virkedager for Australia og Oseania det varierer mellom 2 og 5 virkedager, i Afrika 2 til 4 virkedager, og til Russland avhenger tiden av ankomst til rederiet for Dhl, det varierer mellom 2 og 3 virkedager, og for EMS Russian Post tar det omtrent 15 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket i Luisaviaroma Norge

For øyeblikket gir den bare rabatter på en stor del av kolleksjonen, så vel som på varer fra vår / sommersesongen, og den har også en salgsseksjon der du kan velge etter merke, kategorier.

10% Luisaviaroma kupong for nye kjøpere
Opptil 20% rabatt på produkter med full pris
Luisaviaroma -kupong på opptil 60% rabatt for OUTLET -produkter
Luisaviaroma 40% rabattkupong for produkter som allerede er i andre kampanjetilbud
Gratis frakt hvor som helst i Norge

Luisaviaroma Norge kundeservice

Luisaviaroma tilbyr sine kunder flere måter å få kontakt med kundeservice på telefon +39 0550936054, også via e -post til kundeservice@luisaviaroma.com. Du kan også gjøre det via Skype så vel som på deres sosiale nettverk. Et annet alternativ er direkte på deres fysiske butikker.

Fordeler med å bruke en Luisaviaroma -kupong i Norge

Det er mange du får siden du kan kjøpe flere produkter enn du forventer, og dermed klare å kjøpe et uendelig antall antrekk som spenner fra sport, undertøy og cocktailer dette kan være for hele familien, i tillegg til å kunne kjøpe tilbehør og møbler til huset, og skaper dermed et idealisert rom.

Hvordan kan jeg returnere et produkt som er bestilt til Luisaviaroma fra Norge?

For å returnere i Luisaviaroma er det første du må gjøre å gå inn i "Mitt område" -delen, inkludere e -postadressen din som ble brukt i kjøpet, samt ordrenummeret og varene du vil returnere, samt typen godtgjørelse som velger, og Luisaviarona sender en bekreftelses -e -post der du vil få instruksjonene for retur, denne prosessen må utføres innen en periode på ikke mer enn 28 dager etter at du har gjort kjøpet eller mottatt bestillingen.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

Hvis nye kunder, i tillegg til å kunne nyte det eksklusive salget og rabattene det tilbyr, kan de få godkjente salgsfremmende kuponger. Det er viktig å understreke at disse har gyldighet og bruksgrense.

Luisaviaroma Norge på sosiale medier

For øyeblikket har Luisaviaroma bare informasjon om alle produktene sine på sine sosiale nettverk.

Twitter
Instagram
Facebook
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av Luisaviaroma for kjøpere i Norge

I Luisaviaroma er det flere rabattverdier som brukes på artiklene, fra 30%, og som en maksimal grense gjelder det 80% i en lang rekke artikler i alle sine merker og deres kategorier, som kan favorisere menn, kvinner og barn.

Luisaviaroma Norway kupong for abonnement på nyhetsbrev

Når du abonnerer på Luisaviaroma, får du kampanjekoder, samt mottar oppdateringsnyhetsbrev og nyheter om produktene sine, i tillegg til rabatter og rabatter det kan tilby.

Butikker som ligner på Luisaviaroma

I LuisaViaRoma kan du få antrekk med eksklusive klær fra kjente og anerkjente designere, men hvis du foretrekker det, kan du besøke andre butikker hvor du kan lage kombinasjoner eller se etter bedre tilbud og rabatter. Disse butikkene du kan besøke er Urbanoutfitters.com, 24s. com eller cettire.com

Luisaviaroma Norge kuponger for BLACK FRIDAY

I løpet av året kan du få noen helligdager eller sesongdager hvor du kan finne verdifulle rabatter og meget gode priser med gode rabatter, blant dem kan vi nevne Black Friday -rabatter for LuisaViaRoma, hvor du kan få fantastiske rabatter og tilbud for å kjøpe vakre ser på denne dagen, som feires mellom november eller desember siden den tilsvarer dagen etter feiringen av Thanksgiving. På Black Friday får du altså opptil 60% rabatt pluss Luisaviaroma -kupong med 20% rabatt.

Kupong for Luisaviaroma Norge for 11.11

En annen viktig dag med rabatter er 11.11 (Singles Day) når du får betydelige rabatter! Både for klær og fottøy for kvinner og menn. På denne dagen får du opptil 60% rabatt, gjennom kampanjetilbud, samt opptil 20% rabatt basert på Farfetch 11.11 -kupongen

Luisaviaroma Norge salgsfremmende kuponger for Cyber ​​Monday

Vi kan kommentere Cyber ​​Monday -rabatter for LuisaViaRoma som holdes mellom november og desember, og det finner sted på mandagen etter Black Friday, hvor du kan finne en veldig god rabatt online siden det tilsvarer kybernetiske kjøp. Rabattene er nesten like store som Black Friday, med opptil 70% rabatt.

Luisaviaroma Norway Kuponger til jul

Selvfølgelig de etterlengtede julerabatter for LuisaViaRoma som arrangeres i desember måned, hvor du kan finne fantastiske rabatter på alle produktene. Til jul kan du dra nytte av en rabattkupong med 10% rabatt på produkter med full pris og en annen kupong med opptil 40% rabatt for produkter som er i andre kampanjetilbud.

Luisaviaroma mobilapplikasjon for iPhone og Android

I LuisaViaRoma kan du laste ned mobilapplikasjonen for iPhone fra Apple Store og for Android fra Google Play hvor du kan se de nyeste trendene, i tillegg til å kunne gjøre kjøp eller lagre på ønskelisten.

Kjente merker solgt i Luisaviaroma -butikken

I LuisaViaRoma kan du velge antrekk og kombinasjoner for hele familien siden du kan finne klær, sko og tilbehør selv for de minste, blant de anerkjente designerne vi kan presentere er Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Burberry, Diesel Kids, Dolce & Gabbana, Givenchy, Gucci, Hugo Boss, Moshino, Nike, Ralph Lauren, Versace, Chloé, Emilio Pucci, Little Marc Jacobs, Stella McCartney Kids, Zimmermann, Adidas Original, Bottega Veneta, Off White, Saint Laurent, Valentino, Jimmy Choo .

 

Tilbyr LuisaViaRoma gratis frakt til Norge?

LuisaViaRoma tilbyr for øyeblikket ikke gratis frakt for sine kunder, og dette koster € 50, i tillegg må du også betale importavgifter.

Kan jeg betale i LuisaViaRoma med PayPal?

I LuisaViaRoma tilbyr det sine brukere muligheten til å kansellere via PayPal, for dette må du ha valgt produktene du vil ta senere, det leder deg til betalingssiden der du må velge gjennom en boks.

Hvor skal jeg skrive LuisaViaRoma rabattkupong?

Etter at du har valgt varene du vil ta og gå til handlekurven din, vil det når du har valgt det ta deg til et vindu der alt kjøpet ditt gjenspeiles og en boks vises der du må skrive koden eller en rabattkupong.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024

Kampanjer og spesialkuponger i Luisaviaroma Norge

Kampanjer og spesialkuponger i Luisaviaroma Norge
For luksusmotehandelen LuisaViaRoma er det flere kuponger tilgjengelig eksklusivt for kunder i Norge:

10% rabatt for nye kunder
Opptil 20% rabatt på produkter med full pris
Kupong på opptil 60% rabatt for OUTLET -produkter
40% rabattkupong for produkter som allerede er i andre kampanjetilbud
Gratis frakt hvor som helst i Norge

Andre lignende butikker