24S Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseTilbehør på salg på 24s.com06 februar
ForfremmelseGratis frakt over 200 EUR01 februar
ForfremmelseLuksus mote for menn og kvinner i beste priser08 februar
ForfremmelseRegistrer deg for nyhetsbrev og få 15% 24S rabatt kode04 juni

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

24S gjennomgang

Vår, sommer, høst, vinter og uansett beliggenhet, 24Sevres-produkter tilbyr de mest trendy klærne, egnet for enhver anledning, når som helst på døgnet. Fra aftenkjoler og elegante sko med hæler, til jeans, skjorter, T-skjorter, kåper og uformelle produkter, kan du finne dem alle på samme sted. I tillegg tilbyr kategorien tilbehør mer enn bare smykker og vesker, som drar fordel av et komplett utvalg av pleie- og skjønnhetsprodukter. Butikken har sin egen kleslinje, men den er også en møteplass for noen av de største designerne i moteverdenen, som Celine, Chloe, Gucci, Dior, Balenciaga, Valentino, Acne Studios og mange andre. Samarbeid med motehusene garanterer kvalitet og originalitet, så du vil alltid vite at du kjøper produkter av beste kvalitet. Selv om 24Sevres tilbyr priser langt under designernes butikker, kan de senkes enda mer ved å bruke en kupongkode.

Nyttig informasjon om 24Sevres

Leveringen av produktene dine kan gjøres med to metoder, ekspress (med en leveringskostnad på 12 euro) og standard (med en leveringskostnad på 6 euro), innen en dag, henholdsvis 2-4 virkedager fra bestillingen . Alle bestillinger hvis totale verdi overstiger beløpet på 200 euro drar fordel av gratis frakt, uavhengig av hvilken metode som er valgt. Returnering av produktene er også gratis, og du har en periode på 30 dager fra du mottok produktene til å sende dem tilbake. Med unntak av noen få steder i hele verden der kontant betaling aksepteres gjennom et refusjonssystem, foretas betaling innen 24Sevres nettbutikk også online, ved bruk av American Express, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay, Discover eller PayPal debet eller kreditt kort.

Info om hvordan du bruker en 24S-kupongkode

Enhver 24Sevres-kupongkode er kun tilgjengelig for engangsbruk. Det kan legges inn i et spesielt rom på sjekk-siden. Når du har lagt inn og validert, blir kupongverdien automatisk brukt på den totale ordren.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
08 Kan 2021

Andre lignende butikker