24S Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong24S.com kupongkode: opp til 25% rabatt sommer elementer15 Kan
kupongPromo kode på 24S.com: ekstra 25% rabatt på utvalgte salgsvarer24 april
kupongKupongkode på 24S.com: 10% rabatt første ordre15 Kan
kupong24S Rabatt Kode: lagre 25% På Full Pris Elementer01 Kan

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva 24S selger Norge

24S er en flerbutikk som spesialiserer seg på salg av klær, tilbehør og sko, dette er en luksusbutikk som jobber med anerkjente merker som: Celine, Dior, Acne Studios, Balenciaga, Bottega Veneta, Burberry, Fendi, Givenchy , Gucci, Blanquecino, Thom Browne, Tod's, Valentino blant andre. Kategoriene i denne butikken er: Salg, designere, nye ankomster, klare til bruk, sko, joggesko og tilbehør.

Noen av plaggene de har på 24S er: Drakter, kjoler, bukser, skjorter, badedrakter, strøk og jakker, T-skjorter, sweatshirts, også sko, loafers, sandaler, sportssko; det mest ettertraktede tilbehøret er også i 24 -årene som: hatter, smykker, bagasje, skjerf, solbriller, slips, belter blant andre.

Hvordan 24S sender bestillinger til Norge

I Europa er levering gratis på alle bestillinger over € 200; for resten av verden er gratis levering for bestillinger over € 300. Fraktkostnader varierer avhengig av destinasjonslandet; Hvis du legger inn bestillingen din før kl. 17.00, er levering fra mandag til fredag ​​dagen etter mellom kl. og 18.00
Forsendelser skjer til: Norge, Belgia, Spania, Norge; Norge Østerrike, Bulgaria, Kroatia, Norge, Estland, Finland, Hellas, Ungarn, Irland, Latvia, Litauen, Luxembourg, Norge, Holland, Norge, Portugal, Romania, Norge, Tsjekkia, Slovakia, Slovenia, Sverige, Sveits. Levering og kostnadene er angitt etter land

Hvilke rabatter tilbyr 24S Norge?

For øyeblikket har 24S opptil 50% rabatt på utvalgte produkter, og bortsett fra i salgsdelen kan du finne alt som er til en lavere pris og tilbud du ikke kan gå glipp av fra de beste merkene.

Betalingsmåter på 24S Norge

24S godtar betalinger med American Express, MasterCard eller Visa debet- eller kredittkort, eller elektroniske betalinger med JCB, UnionPay, Discover (bare for USD) og PayPal.

Hvor lang tid tar det å levere produktene som er bestilt fra 24S i Norge?

I 24S varierer leveringstiden avhengig av destinasjonen hvor du skal for EU, ekspresslevering kan ta mellom 1 eller 2 virkedager, standard levering varierer fra 2 til 4 virkedager, for land utenfor Union European har et estimat på 2 til 6 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på 24S Norge

For øyeblikket har den ikke kuponger, men hvis du kan sette pris på et stort utvalg av rabatter og rabatter på produktene, inkludert alle dens kategorier og designere, kan du få dem hos menn og kvinner.

 • Gratis frakt fra 24S for bestillinger over $ 250
 • 15% 24S hvis du bestiller fra mobilappen for iOS eller ANDROID
 • 15% rabattkode for eksisterende kunder
 • 30% kampanjetilbud for denne sesongens produkter
 • 15% kupong 24S for nye kjøp
 • Opptil 50% rabatt i kategorien OUTLET på 24S

24S Norge kundeservice

24S tilbyr flere alternativer for å kontakte kundeservice enten fra en telefon til +33170371479 eller +33 144398181 fra mandag til lørdag fra 9:00 til 20:00 eller gjennom bonjour mail @ 24sevres.com, og fyller ut et skjema på siden inkludert e -post og senere sender de deg svar angående bekymringen din, i tillegg til en nettprat.

Fordeler med å bruke en 24S -kupong i Norge

24S å skaffe kuponger fra denne butikken er stor interesse siden du får eksklusive designerklær som kan være fottøy, tilbehør, skjønnhetsprodukter blant andre.

Hvordan kan jeg returnere et produkt som er bestilt fra 24S fra Norge?

Hovedsakelig må du gjøre det innen en periode på ikke mer enn 30 virkedager etter at kjøpet er gjort eller bestillingen er mottatt, for land i og utenfor EU må du kontakte e -posten din bonjour@24sevres.com eller telefonisk til Fastslå datoen for henting av pakken, retur vil bli akseptert så lenge produktene oppfyller vilkårene, ettersom alle etikettene til 24S og dens designer er festet og i perfekt stand, i tillegg må de være ubrukte.

Eksklusiv kupong for nye kjøpere i Norge

På 24S har nye kunder muligheten til å kjøpe eksklusive stykker fra de mest kjente designerne, i tillegg til salget og rabattene de feirer i dag.

24S Norge på sosiale medier

24S tilbyr kun sine rabatter på sine sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om produktene. Noen ganger kan du også finne visse 24S -kuponger for nye eller eksisterende kunder på følgende sosiale nettverk:

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabatt tilbys av 24S for kjøpere i Norge

24S presenterer et omfattende utvalg av rabatter i alle sine kategorier, så vel som designerne, hvor du kan få opptil 70% rabatt på eksklusive klær, tilbehør og sko i alle størrelser og farger for både kvinner og menn.

24S Norge kupong for nyhetsbrevabonnement

Ved å abonnere kan du motta relevant og interessant informasjon om alle produktene, så vel som deres designere, 24S tilbyr et lojalitets- og / eller lojalitetsabonnement der du kan få eksklusiv service, i tillegg til private invitasjoner, dette og flere fordeler du kan oppnå ved å legge deg til i programmet.

Butikker som ligner på 24S

Hvis du ikke finner den garderoben du lette etter på 24S, kan du velge å besøke lignende butikker, du kan også få antrekk for å lage vakre kombinasjoner, eller hvis du foretrekker å gjøre prissammenligninger, kan du besøke Farfetch.com, Luisaviaroma. com eller Dressinn.com

Kuponger 24S Norge for SVART FREDAG

24S er en butikk som er tilstede på det verdensomspennende BLACK FRIDAY -arrangementet. Denne luksusbutikken har tilbud på dette arrangementet med opptil 60% rabatt, og du kan legge til en kupong på 24S med opptil 15% RABATT. Selv om denne kampanjen bare er for en dag, kan du finne rabattene påfølgende mandag, i en annen superrabattkampanje fra 24S

Kupong for 24S Norge for 11.11

11. november eller 11. november er ikke nødvendigvis en spesiell dag i denne luksusbutikken, fordi det er en spesiell dag bare innen teknologi og husholdningsapparater. Imidlertid har 24S flere kuponger og kampanjetilbud tilgjengelig for 11/11.

Kampanjekuponger fra 24S Norge for Cyber ​​Monday

Som jeg sa i beskrivelsen av 24S Black Friday -arrangementet, kommer den umiddelbare dagen på mandag med en ny superkampanje: CYBER MONDAY! På denne dagen er det fortsatt kampanjetilbud med opptil 55% rabatt og 24S -kuponger med opptil 30% rabatt!

24S Norge Kuponger til jul

Julen kan ikke komme uten en spesiell rabattkampanje fra 24S! Åpne kampanjetilbudene til jul nå og få opptil 20% rabatt med en 24S -kupong, eller gjennom kampanjetilbudene kan du finne klær, sko og tilbehør med opptil 70% rabatt!

24S mobilapplikasjon for iPhone og Android

24S lar brukerne oppleve og enkelt å laste ned mobilapplikasjonen sin fra Apple Store for iPhone og fra Google Play for Android, hvor du kan shoppe med de siste motetrendene fra hendene på de mest kjente parisiske merkene .

Kjente merker solgt i butikken 24S

24S er en butikk som er ansvarlig for å lage beskyttende etuier til mobiltelefoner, og blant de fremtredende artistene som jobber her er Hidden Gems, Bodil Jane, Ann Marie Coolick, Martina Martian, Dylan Conrique.

 

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen på 24S.com?

I 24S.com, når du har valgt produktet du vil ta, må du gå til handlekurven din for å avbryte, for dette er det første du må gjøre å skrive inn forsendelsesdata, i det samme vinduet finner du en boks der du må søke koden eller rabattkupongen.

Kan jeg betale på 24S.com med PayPal?

24S.com lar sine kunder gjøre betalinger via PayPal -kontoen sin raskt, enkelt og enkelt, siden du først har varene i posen og fortsetter med å betale, dukker opp flere bokser slik at du kan velge hvilken metode du vil bruke, du bare må du klikke på det, og det tar deg til PayPal -boksen.

Tilbyr 24S.com gratis frakt til Norge?

24S.com tilbyr gratis frakt, men så lenge bestillingene dine er større enn $ 200 eller € 200 eller £ 200, men bare for kjøp fra Europa og USA, må kjøp i andre land være større enn $ 300 eller € 300 eller £ 300.

Hva er de viktigste rabatterte arrangementene i 24S.com -butikken?

Gjennom året kan du finne forskjellige spesielle salgsferier som du kan dra fordel av ved å kjøpe ved å dra fordel av de lave prisene og rabattene. Dette kan være Black Friday -rabatter for 24 -årige som feires mellom november og desember på en fredag ​​som tilsvarer dagen etter Thanksgiving Day, en annen feiring som vi kan nevne er Rabatter på 11.11 (Singles 'Day) for 24s feires i november måned, denne feiringen er fra asiatiske land som øker styrken når det gjelder Få rabatter og rabatter, en annen dag vi kan snakke om er Cyber ​​Monday -rabatter for 24 -åringer, dette feires mandagen etter Black Friday hvor vi kan dra nytte av uslåelige tilbud alt på nettet siden som navnet indikerer at det er Cyber ​​Monday, og til slutt kan vi sitere Julerabatter for 24 -åringer feiret i desember måned og tilsvarer juleferien hvor e du kan finne fantastiske rabatter og lave priser gjennom hele måneden.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024

Kampanjer og spesialkuponger på 24S Norge

Det er visse tider på året der du kan få spesielle salgsferier som har noen rabatter, samt salg, kampanjer og veldig gode tilbud som du kan dra nytte av for å kjøpe, noe som gjør at du kan spare mer enn du forventer . Noen av disse datoene du kan glede deg over er Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

 • Gratis frakt fra 24S for bestillinger over $ 250
 • 15% 24S hvis du bestiller fra mobilappen for iOS eller ANDROID
 • 15% rabattkode for eksisterende kunder
 • 30% kampanjetilbud for denne sesongens produkter
 • 15% kupong 24S for nye kjøp
 • Opptil 50% rabatt i kategorien OUTLET på 24S

Andre lignende butikker