Calvin Klein Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
ForfremmelseCalvinKlein.com promo: gratis frakt bestill OVER EUR7518 august
ForfremmelseCalvinKlein.com kupong: opp til 50% rabatt salg elementer19 august
kupongCalvinKlein.com 30% rabattkode sitewide25 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva CALVINKLEIN selger Norge

CALVINKLEIN er et internasjonalt merke som symboliserer i sine kunder dristige og forførende mennesker som også inspirerer til idealer, som et internasjonalt anerkjent merke, det ble grunnlagt i 1968 av personen som bærer samme navn CALVINKLEIN, som har vist kvalitetsprodukter og imponerende design.

Hos CALVINKLEIN kan du finne produkter for kvinner, menn og barn, og blant produktene det selges er kåper, bluser, skjorter, skjørt, sportsklær, bukser, jeans, kåper, sweatshirts, jakker, t-skjorter, bluser, truser, BH, kjoler, sokker, pyjamas, undertøy, badedrakter, sko, sandaler, leiligheter, tøfler, tilbehør som lommebøker, vesker, hatter, ryggsekker og mange flere alternativer du kan få når du besøker nettbutikken eller den fysiske butikken deres.

Hvordan CALVINKLEIN sender til Norge

I CALVINKLEIN sendes produktene dine gjennom budfirmaet UPS, og disse har en estimert tid før bestillingene dine når destinasjonen i en periode på 1 til 14 virkedager, denne tiden er for leveranser i USA, for leveranser internasjonale, må den være plassert i butikken i hvert land.

Hvilke rabatter tilbyr CALVINKLEIN Norge?

CALVINKLEIN har en salgskategori hvor du kan få et bredt utvalg av produkter med rabatter som du kan få mellom 30 %, 40 % og 50 % rabatt på, som du kan nyte godt av.

Betalingsmetoder hos CALVINKLEIN Norge

Blant betalingene som godtas på CALVINKLEIN er de som gjøres via kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, samt via PayPal.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra CALVINKLEIN til Norge?

På CALVINKLEIN sendes bestillingene dine gjennom UPS-budselskapet og den estimerte tiden er før bestillingene dine når destinasjonen i en periode på 1 til 14 virkedager, denne tiden er for leveranser i USA, for internasjonale leveranser , må være ligger i butikken i hvert land.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på CALVINKLEIN Norge

Her er en liste over noen av de tilgjengelige kampanjetilbudene og kupongene fra CALVINKLEIN:

20 % kupongkode fra CALVINKLEIN
10 % CALVINKLEIN kampanjekode gyldig hvis du er student
Giveaway: Bruk $100 eller mer og få en gratis flaske CK-vann
Kupong: 30 % ekstra rabatt for CALVINKLEIN-produkter som allerede er i salg
Ekstra 15 % CALVINKLEIN kampanjekode for medlemmer

CALVINKLEIN Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe nummeret 8665130513, et annet alternativ er å gjøre det direkte fra deres nettprat.

Fordeler med å bruke en CALVINKLEIN-kupong i Norge

Å bruke rabattkupongene på CALVINKLEIN har en lang rekke fordeler, blant annet kan vi nevne at det mest relevante er hvor mye du sparer når du bruker rabattkupongene dine, noe som lar deg oppnå en annen fordel som tilsvarer det faktum at du kan ta flere produkter fra det du trodde, med tanke på at du fører produkter fra et eksklusivt anerkjent merke, slik at du kan kjøpe varer for hele familien, fra de minste til de største.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra CALVINKLEIN fra Norge?

For å foreta en retur har du en frist på 90 virkedager etter at du har mottatt din bestilling, for dette må du generere en returetikett fra siden din med din e-post og ditt ordrenummer, her må du følge alle instruksjonene for prosessen.

Eksklusiv CALVINKLEIN-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder av CALVINKLEIN kan nyte en kupong som gir 10 % rabatt.

CALVINKLEIN Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt som tilbys av CALVINKLEIN for kjøpere i Norge

Blant det store utvalget av rabatter som CALVINKLEIN har tilgjengelig for øyeblikket, kan du nyte opptil en maksimal rabatt på 75 % brukt på noen av produktene.

CALVINKLEIN Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere på CALVINKLEIN nyhetsbrev får du CK-medlemskap som tilbyr en kampanjekode med 15 % rabatt.

Butikker som ligner på CALVINKLEIN

Det er andre butikker som ligner på CALVINKLEIN hvor du kan finne visse varer som du kan lage kombinasjoner med, hvis du foretrekker det kan du også sjekke fraktkostnadene eller rabattene deres, dette er noen av disse butikkene Kenzo.com, Donnakaran . com, Armaniexchange.com

CALVINKLEIN Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Det kjente anerkjente merket CALVINKLEIN tilbyr under Black Friday rabatter til sine brukere ekstraordinære rabatter på produktene sine som kan være opptil 80 %, i tillegg til kuponger som kan være opptil 5 %.

Kupong for CALVINKLEIN Norge for 11.11

Under rabattene 11.11, tilbyr CALVINKLEIN sine kunder utrolige og fantastiske rabatter på noen av produktene sine, samt kampanjer som du kan nyte sammen med rabatter på opptil 45%.
  

CALVINKLEIN Norge Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

Et av de viktigste kjente merkene som CALVINKLEIN gir sine kunder fantastiske rabatter under Cyber ​​​​Monday på noen av produktene sine som kan ha spesialtilbud, disse rabattene kan oppnås med opptil 79%, disse spesialrabattene er eksklusive for deres kunder. netthandel.

CALVINKLEIN Norge Kuponger til jul

Til jul har CALVINKLEIN flotte rabatter på enkelte sesongprodukter, disse rabattene kan du finne opptil 55%, samt veldig gode tilbud og utsalg.
   

CALVINKLEIN mobilapp for iPhone og Android

CALVINKLEIN har for øyeblikket ingen mobilapp.

Kjente merker selges i butikken CALVINKLEIN

Hos CALVINKLEIN samsvarer alle produktene med ditt eget merke og design.

 

 

Tilbyr CALVIN KLEIN gratis frakt til Norge?

Den har for øyeblikket en gratis bakkefraktkampanje når du kjøper mer enn 2 varer, ellers kan fraktkostnadene være fra $9,95 til $35.

Kan jeg betale hos CALVINKLEIN med PayPal?

Hos CALVINKLEIN kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale plattform, du har også andre alternativer som kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover.

Hvor skal jeg skrive CALVIN KLEIN rabattkupongen?

Hos CALVINKLEIN, når du har valgt produktene du ønsker å kjøpe, må du gå til handleposen din hvor du finner en boks i midten til høyre på siden hvor du må inkludere kodenummeret du ønsker å søke.

Kuponger sist oppdatert: I dag
23 juli 2024
CalvinKlein Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos CALVINKLEIN Norge

Vil du holde deg oppdatert på de siste kupongene og kampanjetilbudene fra CALVINKLEIN? Nedenfor er en liste over de siste:

20 % kupongkode fra CALVINKLEIN
10 % CALVINKLEIN kampanjekode gyldig hvis du er student
Giveaway: Bruk $100 eller mer og få en gratis flaske CK-vann
Kupong: 30 % ekstra rabatt for CALVINKLEIN-produkter som allerede er i salg
Ekstra 15 % CALVINKLEIN kampanjekode for medlemmer

CalvinKlein Kupong

Andre lignende butikker