Christy Dawn Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongRabattkode for ChristyDawn.com: 10% rabatt velg elementer10 august
ForfremmelseKampanje for ChristyDawn.com: gratis frakt bestill OVER USD25014 august
kupongChristyDawn.com 15% rabatt kode 03 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva CHRISTYDAWN selger Norge

På CHRISTYDAWN finner du kun produkter for kvinner, der den har som mål å hedre moder jord, med sikte på å være i harmoni med naturen og arbeide for en bærekraftig verden.

Blant produktene som CHRISTYDAWN selger er økologiske og regenerative bomullsprodukter, så vel som for de forskjellige tidene av året, inkludert kjoler, gensere, yttertøy, topper, bluser, jumpsuits, badedrakter, samt sko, støvler, oxfords , sandaler, tilbehør som duk, forkle, sett med servietter, nettingveske, hårspenne.

Hvordan CHRISTYDAWN sender til Norge

På CHRISTYDAWN sendes produktene dine gjennom budfirmaer som FedEx, USPS og DHL, og leveringstiden for produktene dine er mellom 2 og 5 dager for Storbritannia og for internasjonale forsendelser en periode på 3 til 7 virkedager denne gangen kan variere avhengig av landet produktet sendes til.

Hvilke rabatter tilbyr CHRISTYDAWN Norge?

På CHRISTYDAWN vil du finne en kategori for salg beregnet for menn og kvinner hvor du blant produktene deres kan få et bredt utvalg av rabatter som er tilgjengelige der du kan finne noen rabatter brukt på produktene deres mellom 30%, 40%, 50% som de kan få opptil 70 % rabatt på produktene deres fra de beste merkene.

Betalingsmetoder hos CHRISTYDAWN Norge

På CHRISTYDAWN kan du betale for kjøpene dine med kredittkort som Visa, MasterCard og American Express, samt via PayPals digitale lommebok på en trygg og pålitelig måte.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra CHRISTYDAWN i Norge?

På CHRISTYDAWN anslås bestillinger å ankomme destinasjonen innen en periode på ikke mer enn 5 til 7 virkedager, og de sendes gjennom budfirmaet FedEx eller USPS.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på CHRISTYDAWN Norge

Her er en liste over noen av CHRISTYDAWN kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

Kampanjekode CHRISTYDAWN 30 % rabatt på produkter som allerede er i salg
CHRISTYDAWN-kupong for gratis frakt på bestillinger på minst $250
CHRISTYDAWN-kupong for nye kunder: 10 % rabatt
CHRISTYDAWN kupong 15 % rabatt på den første bestillingen på nett
15% kampanjekode CHRISTYDAWN gyldig i dag på utvalgte produkter

CHRISTYDAWN Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å fylle ut et skjema fra siden din eller også ved å sende en e-post til shop@CHRISTYDAWN, et annet alternativ er gjennom en nettprat.

Fordeler med å bruke en CHRISTYDAWN-kupong i Norge

På CHRISTYDAWN når du bruker rabattkupongene dine, har du fordelen av å kunne spare når du foretar betalinger, og ha fordelen av å kunne skaffe deg andre stiler.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra CHRISTYDAWN fra Norge?

For å foreta en retur i CHRISTYDAWN har du en frist på 14 virkedager for dette må du kontakte kundeservice på shop@christydwn.com hvor de vil gi deg instruksjonene og trinnene du skal følge for prosessen, må du ta hensyn til at plaggene skal være ubrukte og med sine originale merkelapper.

Eksklusiv CHRISTYDAWN-kupong for nye kjøpere i Norge

Er du ny kunde hos CHRISTYDAWN? Bruk velkomstkupongen og få ytterligere 15 % rabatt på din første bestilling.

CHRISTYDAWN Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av CHRISTYDAWN for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt på produktene dine kan du få 70 % rabatt.

CHRISTYDAWN Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Hvis du velger å abonnere nå på CHRISTYDAWN-nyhetsbrevet, vil du dra nytte av en kampanjekode med 15 % rabatt for den første bestillingen, en kupong som kommer på e-post umiddelbart etter abonnement.

Butikker som ligner CHRISTYDAWN

Etter å ha gjennomgått CHRISTYDAWN, hvis du foretrekker det, kan du besøke andre lignende butikker hvor du kan finne noen varer for å lage din egen stil i antrekkene dine, blant butikkene du kan besøke er Karenmillen.com, Tkees.com, AliceandOlivia.com

CHRISTYDAWN Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

CHRISTYDAWN har rabatter tilgjengelig under Black Friday som finner sted den fjerde fredagen i november og i løpet av denne dagen kan du finne megarabatter på produktene deres som kan være opptil 80 % med spesialtilbud.

Kupong for CHRISTYDAWN Norge for 11.11

For CHRISTYDAWN finner 11.11-rabattene sted den 11. november og store rabatter leveres denne dagen, som du kan finne opptil 45%.
  

CHRISTYDAWN Norge Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

Cyber ​​​​mandag-rabatter for CHRISTYDAWN finner sted på mandagen etter Black Friday-feiringen, og i løpet av denne dagen vil du finne veldig gode rabatter for å gjøre kjøp online, disse rabattene kan oppnås med opptil 75%.

CHRISTYDAWN Norge Kuponger til jul

Du kan nyte julerabattene på CHRISTYDAWN i desember måned, en periode hvor du kan få produkter med gode rabatter som du kan finne opptil 55 % rabatt, samt tilbud og utsalg.

CHRISTYDAWN mobilapp for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke CHRISTYDAWN en mobilapplikasjon.

Kjente merker selges i CHRISTYDAWN Store

Alle produktene du finner på CHRISTYDAWN er av deres eget merke, design og produksjon.

 

 

Tilbyr CHRISTY DAWN gratis frakt til Norge?

CHRISTYDAWN tilbyr gratis standardlevering på innenlandske bestillinger så lenge bestillingen din er større enn eller lik $150, hvis du trenger rask frakt kan kostnaden være $6 og for gratis internasjonale leveringer må bestillingen være lik eller større enn $200 i Hvis den er mindre, kan fraktkostnaden være rundt $30.

Kan jeg betale hos CHRISTYDAWN med PayPal?

Hos CHRISTYDAWN kan du foreta betalinger gjennom PayPals digitale lommebok, så vel som gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover og også gjennom QuadPay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i CHRISTYDAWN?

CHRISTYDAWN har tilgjengelig for sine kunder å skrive kupongen de ønsker å bruke i kjøpet i en boks på høyre side der de må inkludere kupongnummeret de ønsker å bruke, når de er brukt vil de fortsette med betalingen og dermed fullføre kjøpet .

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
ChristyDawn Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger på CHRISTYDAWN Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra CHRISTYDAWN? Nedenfor er en liste over de siste:

Kampanjekode CHRISTYDAWN 30 % rabatt på produkter som allerede er i salg
CHRISTYDAWN-kupong for gratis frakt på bestillinger på minst $250
CHRISTYDAWN-kupong for nye kunder: 10 % rabatt
CHRISTYDAWN kupong 15 % rabatt på den første bestillingen på nett
15% kampanjekode CHRISTYDAWN gyldig i dag på utvalgte produkter

ChristyDawn Kupong

Andre lignende butikker