Dior Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongPromo kode på DIOR.com: 23% rabatt for over USD100 medlemmer bare04 juli
kupongTa gratis gave kampanjekode på DIOR.com first order11 mars
kupongTa promo kode for DIOR.com16 oktober
kupongRabatt kode for DIOR.com opptil 75% rabatt23 april

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva DIOR selger Norge

DIOR ble grunnlagt av Mr. Christian DIOR i 1946, i Paris, Frankrike. Christian DIOR er en innflytelsesrik motedesigner, som siden starten har laget haute couture-produkter, som ikke bare har dukket opp i kjente moteshow, klærne deres har blitt omtalt i filmer, på DIOR finner du ikke bare design, klær og produksjon av deres eget merke, du finner også produkter som fantastiske dufter, samt produkter for hjemmet og dets dekorasjon. DIOR regnes som et av de mest symbolske luksusmerkene de siste årene, og det er derfor det i dag er et ikonisk internasjonalt merke og er tilstede i rundt 160 butikker distribuert i forskjellige land rundt om i verden, og er hovedkvarteret i byen Paris .

Hos DIOR finner du kun produkter som tilsvarer merkevaren, og blant produktene den selger er klær som jakker, kåper, kjoler, skjørt, skjorter, bukser, strikkevarer, shorts, t-skjorter, skinnplagg, dongeri, undertøy, vesker, håndvesker, mikrovesker, reisevesker, dokumentholdere, ryggsekker, skuldervesker, fanny-pakker, avlange lommebøker, kortholdere, sko, joggesko, espadriller, sandaler, støvler, støvletter, ballerinaer, flate sko, tilbehør, smykker, klokker, mansjettknapper, nøkkelringer, kostymesmykker, øredobber, halskjeder, anheng, armbånd, armbånd, ringer, brosjer, skjerf, solbriller, belter, sjal, stoler, hatter, hansker, strandtilbehør, ponchoer, sokker, strømper, sjal, dufter , sminke, concealers, foundations, pudder, børster og tilbehør, øyenskyggepalett, blyanter og eyeliners, leppestifter, antialdringsbehandlinger, hydrering, selvbruning, antioksidant, sminkefjernere, se rom, kremer, UV-beskyttelse, skrubber, lotioner, emulsjoner, husholdningsprodukter som duker, tallerkener, bestikk, krukker, brett, kopper, stearinlys, dekorativt tilbehør.

Hvordan DIOR sender bestillinger til Norge

Hos DIOR sendes produktene gjennom logistikkselskapet UPS og har forskjellige leveringstider, som du kan velge på betalingstidspunktet, blant annet standardforsendelsen, som tar 4 til 5 minutter å ankomme. ekspress sendt 2-3 virkedager og levering neste dag.

Hvilke rabatter tilbyr DIOR Norge?

På DIOR kan du nyte en kategori av SALG-produkter hvor du kan få alle produktene deres med 50 % rabatt tilgjengelig.

Betalingsmetoder hos DIOR Norge

På DIOR kan du betale for kjøpene dine med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, Eurocard, samt via PayPal, Apple Pay, Apple Pay Express.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra DIOR i Norge?

DIOR tilbyr tre leveringsalternativer for å sende produktene dine, som du kan definere på tidspunktet for betalingen, en av dem er standardleveringen som tar 4 til 5 virkedager å ankomme, ekspressleveringen på 2 3 virkedager og levering neste dag.

Kuponger tilgjengelig på DIOR Norge

Her er en liste over noen av DIOR-kampanjetilbudene og kupongene som er tilgjengelige:

Gave fra DIOR for bestillinger over $175
Kampanjekode for gratis reiseprøve på DIOR-bestillinger over $100
DIOR-parfymer med priser som starter på $25
Rabatter på opptil 50 % i den offisielle DIOR-butikken
DIOR-kupong som du får en gave med for bestillinger på minst 125 dollar
DIOR kampanjekode for gratis frakt + gratis prøve når du registrerer deg for nyhetsbrevet

DIOR Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice på DIOR kan du gjøre det ved å ringe 8779034671 fra mandag til lørdag fra 9:00 til 21:00 og på søndager fra 11:00 til 19:00 EST-tid, et annet alternativ er å fylle ut et skjema fra siden din, eller hvis du foretrekker fra en nettprat fra mandag til lørdag fra 9:00 til 21:00.

Fordeler med å bruke en DIOR-kupong i Norge

Det er mange fordeler med å bruke Guds rabattkuponger siden du kjøper fra klær og dufter for menn og kvinner samt skjønnhetsartikler for alltid å være på moten og fra hånden til et internasjonalt og kjent merke som DIOR. Bruk kupongene dine til å bære flere varer og betale mindre.

 

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra DIOR fra Norge?

For å foreta en retur på DIOR har du en frist på 30 virkedager fra du har mottatt bestillingen din, for dette må du fylle ut returetiketten som er sendt i pakken du mottok varene dine i, som du må lime inn i esken original på pakken som du ønsker å returnere varene må være i perfekt stand og ubrukt, hvis du ønsker annen tilleggsinformasjon bør du kontakte kundeservice eller ringe 913754545.

Eksklusiv DIOR-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye DIOR-kunder drar nytte av gratis frakt + gratis vareprøver for den første bestillingen

DIOR Norge på sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av DIOR for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt på DIOR kan du finne en maksimal rabatt på 60%.

DIOR Norge kupong for abonnement på nyhetsbrev

Hvis du bestemmer deg for å abonnere på DIOR-nyhetsbrevet, vil du motta en gave med gratis frakt og et gratis utvalg av originale DIOR-produkter.

Butikker som ligner på DIOR

Det er lignende sider og/eller butikker hvor du kan besøke og foreta visse sammenligninger av deres priser, og rabatter eller også i deres forsendelser, eller hvis du foretrekker det kan du finne produkter som du kan lage kombinasjoner av med det utseende du foretrekker, disse er noen av sidene du kan besøke Lacoste.com, Eleonorabonucci.com, Coltortiboutique.com

DIOR Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Et av de viktigste merkene som DIOR forbereder kolossale rabatter på noen av produktene sine for Black Friday-rabatter, disse rabattene som kun er tilgjengelige denne dagen kan nytes med opptil 80 %.

Kupong for DIOR Norge for 11.11

DIOR for 11.11-ferien, leverer fantastiske kampanjer i forbindelse med noen av produktene sine, samt veldig gode rabatter på opptil 50%.
  

Kampanjekuponger fra DIOR Norge for Cyber ​​​​Monday

For DIOR er en av de viktigste begivenhetene som salgsferier i løpet av året Cyber ​​​​Monday-rabattene, og for denne dagen leveres deres største rabatter for nettkjøp, som du får opptil 70 %.

DIOR Norge Kuponger til jul

På DIOR for desember måned kan du nyte shopping takket være julerabattene den har tilgjengelig, samt tilgjengelige tilbud og salg. Du kan nyte disse rabattene opptil 50 %.
   

DIOR mobilapplikasjon for iPhone og Android

For øyeblikket tilbyr ikke DIOR nedlasting for mobilapplikasjonen i noen av selskapene.

Kjente merker selges i DIOR-butikken

Hos DIOR finner du kun produkter som tilsvarer merket, dette er et kjent merke som er anerkjent over hele verden med en lang historie.

 

 

Tilbyr DIOR gratis frakt til Norge?

DIOR tilbyr sine brukere forskjellige fraktmetoder gratis, som sendes gratis gjennom UPS Ground.

Kan jeg betale hos DIOR med PayPal?

Hos DIOR kan du foreta betalingen din via PayPal-kontoen din, samt via debet- og kredittkort som Visa, MasterCard, Eurocard, American Express, Discover, eller gjennom Apple Pay, Apple Pay Express.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen hos DIOR?

DIOR tilbyr ikke rabattkuponger, og det er derfor det ikke reflekteres på betalingstidspunktet å utstede noen rabattkode eller kupong.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 juni 2024
DIOR Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos DIOR Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra DIOR? Nedenfor er en liste over de siste:

Gave fra DIOR for bestillinger over $175
Kampanjekode for gratis reiseprøve på DIOR-bestillinger over $100
DIOR-parfymer med priser som starter på $25
Rabatter på opptil 50 % i den offisielle DIOR-butikken
DIOR-kupong som du får en gave med for bestillinger på minst 125 dollar
DIOR kampanjekode for gratis frakt + gratis prøve når du registrerer deg for nyhetsbrevet

DIOR Kupong

Andre lignende butikker