Ganni Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongGANNI.com kampanjekode: gratis frakt 25 august
kupongGANNI.com 10% rabattkode storewide11 august
ForfremmelseTa 10% rabatt for studenter på GANNI.com11 juli
kupongGANNI.com gratis frakt promo code sitewide14 juli

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

Hva GANNI selger Norge

GANNI er grunnlagt for å utvikle motesystemet presentert i nordisk stil, og tenker at moteindustrien alltid er fokusert på å levere kvalitet i produktene sine, holde fokus på aktuelle motenyheter og kreative konsepter.

GANNI er forpliktet til å tilby samfunnet sitt et bærekraftig merke som er forpliktet til å minimere miljømessig og sosial påvirkning, orientert mot å være en bedre versjon og samtidig minimere systemiske problemer.
Blant produktene som GANNI selger for kvinner, kan du finne produkter for alle anledninger og alle årstider som klær, kjoler, streetwear, topper, sweatshirts, strikkevarer, vester, jeans, bukser, skjørt, shorts, nattøy, badetøy, undertøy , vinterutstyr, tilbehør som hatter, skjerf, ansiktsmasker, sokker, solbriller, toalettvesker, nøkkelringer, telefonvesker, smykker som halskjeder, ringer, armbånd, øredobber, hårtilbehør hår som klips, pannebånd, håndvesker, skulder vesker, crossbody-vesker, totes, sko, støvler, leiligheter, loafers, joggesko, sandaler.

Hvordan GANNI sender til Norge

I GANNI skjer leveringen av produktene gjennom budselskaper som DHL, PostNord, GLS, og denne har en leveringstid på mellom 1 og 8 virkedager, denne leveringstiden er beregnet siden de kan variere avhengig av hvilket land som den er regissert.

Hvilke rabatter tilbyr GANNI Norge?

Hos GANNI For øyeblikket kan du kun få en gave på 10 % rabatt som er tilgjengelig når du abonnerer på deres nyhetsbrev.

Betalingsmetoder hos GANNI Norge

Hos GANNI kan du betale for kjøpene dine gjennom aksepterte metoder som debet- og kredittkort som Visa, MasterCard, Diners Club, Discover, Maestro, samt gjennom PayPals digitale lommebok. Dette trinnet vil bli gjort når du har valgt produktene du vil kjøpe.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra GANNI til Norge?

GANNI bruker budfirmaer som DHL, GLS, Postnord for sine forsendelser og har estimerte leveringstider mellom 1 og 7 virkedager.

Kuponger tilgjengelig for øyeblikket hos GANNI Norge

Her er en liste over noen av GANNI-kampanjetilbudene og kupongene som er tilgjengelige:

GANNI 10% rabattkode for din neste bestilling
Opptil 50 % rabatt på jeans med gjeldende kampanjetilbud
GANNI-kupong for gratis frakt på bestillinger over $200
Gave fra GANNI for bestillinger på $300 eller mer
Opptil 20 % rabatt med en kampanjekode fra GANNI

GANNI Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe +4533324457 fra mandag til fredag ​​fra 10:00 til 17:00 CET, et annet alternativ er gjennom en nettprat, du kan også gjøre det fra en kontaktskjema fra siden din.

Fordeler med å bruke en GANNI-kupong i Norge

Å bruke rabattkuponger på GANNI kan gi deg fordelen av å kunne kjøpe en rekke varer siden du betaler mindre enn du forventer, noe som gir deg muligheten til å bære mer enn du trodde.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra GANNI fra Norge?

For å foreta en retur har du en frist på 14 virkedager etter at du har mottatt bestillingen din, for dette må du generere returetiketten online fra siden din hvor du vil motta alle instruksjonene du må følge for prosessen.

Eksklusiv GANNI-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte alle rabattene den har tilgjengelig på siden sin, og en kupong med 10 % rabatt.

GANNI Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabatt tilbys av GANNI for kjøpere i Norge

Som en maksimal rabatt kan du få opptil 20 % brukt på et bredt utvalg av produktene deres.

GANNI Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å abonnere kan du motta ytterligere 10 % rabatt for ethvert produkt, samt informasjonsbulletiner om dine produkter og nyheter, i tillegg til tilbud.

Butikker som ligner på GANNI

Det er andre butikker som ligner på GANNI hvor du kan få lignende varer slik at du kan lage motestiler etter din smak, du kan også sjekke forsendelsene og rabattene deres, disse butikkene er Coastfashion.com, Freepeople.com, Pixiemarket.com

GANNI Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

En av de viktigste begivenhetene for GANNI er Black Friday-rabattene som feires den fjerde fredagen i november, og i løpet av denne dagen kan du nyte gode rabatter som kan være rundt 75 %.

Kupong for GANNI Norge for 11.11

Hos GANNI feires disse rabattene i november måned den 11., og denne dagen kan du få utmerkede kampanjer, samt rabatter som du kan nyte godt av opptil 45 %.
  

GANNI Norway Cyber ​​​​Monday Kampanjekuponger

For GANNI er Cyber ​​​​Monday-rabattene veldig attraktive, og disse utføres på mandagen etter feiringen av Black Friday, for denne feiringen gis det eksklusive rabatter for nettkjøp, som kan være opptil 80 %.

GANNI Norge Kuponger til jul

GANNI for dagene i desember måned kan du nyte julerabatter, i tillegg til fantastiske tilbud og salg tilgjengelig, kan disse rabattene som du kan nyte på enkelte sesongprodukter finnes på opptil 50%.
   

GANNI mobilapplikasjon for iPhone og Android

Foreløpig har ikke GANNI en mobilapplikasjon.

Kjente merker som selger i GANNI-butikken

Hos GANNI samsvarer alle varer med ditt eget merke, du kan få kolleksjonsartikler i samarbeid med Levi's-merket.

 

Tilbyr GANNI gratis frakt til Norge?

GANNI tilbyr sine brukere gratis standardfrakt. For dette må kjøpene dine være over €200, selv om beløpet kan endres avhengig av landet det sendes til.

Kan jeg betale hos GANNI med PayPal?

GANNI tilbyr sine kunder betaling av sine kjøp gjennom PayPals digitale lommebok, samt gjennom kredittkort som Visa, MasterCard, Maestro, American Express, andre alternativer er Apple Pay, Klarna.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen i GANNI?

Å skrive en rabattkupong i GANNI er en enkel og enkel prosess. For dette må du først gå til betalingsprosessen for produktene dine, hvor du finner en boks for å legge inn rabattkoden eller kupongen som du ønsker å søke. Når det er gjort, du må fortsette med betalings- og fraktprosessen.

Kuponger sist oppdatert: I dag
24 april 2024
GANNI Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos GANNI Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra GANNI? Nedenfor er en liste over de siste:

GANNI 10% rabattkode for din neste bestilling
Opptil 50 % rabatt på jeans med gjeldende kampanjetilbud
GANNI-kupong for gratis frakt på bestillinger over $200
Gave fra GANNI for bestillinger på $300 eller mer
Opptil 20 % rabatt med en kampanjekode fra GANNI

GANNI Kupong

Andre lignende butikker