Kenzo Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupongLACOSTE.com 25% rabattkode25 august
kupongKupongkode for KENZO.com: ekstra 10% rabatt27 august
kupongKENZO.com ekstra 15% rabattkode salg elementer31 august
kupongKENZO.com gratis frakt promo kode 18 august

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

 Hva KENZO selger Norge

KENZO ble skapt av japaneren KENZO Takada som i 1964 flyttet til Paris, det er her han begynte sin karriere innen mote, noe som vakte oppsikt da han lagde utmerkede kombinasjoner med den asiatiske og europeiske stilen, litt etter litt han var på fremmarsj i stilene sine med å designe dameklær, senere med å designe herreklær, og innen år 87 bestemmer han seg for å lage en rekke stiler og barnedesign.

Det er grunnen til at KENZO gjennom historien er internasjonalt anerkjent som et kjent merke takket være sitt utvalg av kleskolleksjoner for hele familien, samt utsøkte dufter, du kan også finne stiler og modeller for alle årstider. blant andre.

Produkter som selges av KENZO inkluderer gensere, t-skjorter, cardigans, gensere, poloskjorter, skjorter, jakker, kåper, bukser, kjoler, strikkevarer, topper, sko, joggesko, sandaler, derbysko, støvler, sandaler, vesker, ryggsekker , fanny pack, clutcher, totes, crossbody-vesker, tilbehør, solbriller, caps, hatter, luer, masker, iPhone-deksler, skjerf, belter.

 Hvordan KENZO sender til Norge

Hos KENZO blir produktene dine levert gjennom budfirmaet DHL, som har en estimert leveringstid for at produktene dine når destinasjonen i løpet av en periode på 2 til 5 virkedager.

 Hvilke rabatter tilbyr KENZO Norge?

Den offisielle nettbutikken til KENZO har en rekke rabatter både basert på kampanjetilbudet og med en rabattkupong. Rabatter på opptil 50 % ved å aktivere det gjeldende kampanjetilbudet og rabattkoder på 10 %, 15 %, 20 % og til og med 30 % kan være tilgjengelig i visse perioder.

Betalingsmetoder hos KENZO Norge

På KENZO kan du betale for kjøpene dine med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diner's Club, Carte Bleue, eller via PayPals digitale plattform, andre betalingsmåter Det er gjennom Sofort, Ideal, Kina Union Pay, WeChat Pay, AliPay. Dette trinnet gjøres når du har valgt produktene du ønsker å kjøpe.
  

Hvor lang tid tar det å levere produkter bestilt fra KENZO til Norge?

Hos KENZO sendes bestillingene dine via DHL, og det anslås at produktet ditt vil ankomme destinasjonen innen 2 til 5 virkedager.

 Kuponger tilgjengelig for øyeblikket på KENZO Norge

Her er en liste over noen av KENZO kampanjetilbud og kuponger som er tilgjengelige:

KENZO kupong 10% rabatt på første bestilling
Siste sjanse: Endelige rabatter med opptil 50 % rabatt
KENZO kampanjekode med gratis frakt for en bestilling på minst $100
30% rabattkupong KENZO for utvalgte produkter
Outlet KENZO: opptil 50 % rabatt

KENZO Norge Kundeservice

For å kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å ringe nummeret +330173042058 fra mandag til fredag ​​fra 10:00 til 18:30. Et annet alternativ er gjennom et kontaktskjema fra siden din.

Fordeler med å bruke en KENZO-kupong i Norge

En av de mest bemerkelsesverdige fordelene med å bruke rabattkupongene dine er alt du kan spare ved å bruke dem, nyte en annen fordel og/eller fordel det gir deg, er at du kan kjøpe mer enn du forestiller deg.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra KENZO fra Norge?

For å foreta en retur har du en frist på 14 virkedager etter leveringsdatoen. For dette må du gå inn på kontoen din, finne bestillingen din og opprette din retur, kommentere årsaken til returen og følge trinnene som den angir, senere vil du motta en e-postbekreftelse med returetiketten som du må lime på pakken din, når du har mottatt e-posten må du kontakte DHL for å hente pakken din.

Eksklusiv KENZO-kupong for nye kjøpere i Norge

Nye kunder kan nyte rabattene og eksklusive tilbudene som den har tilgjengelig, de kan også nyte 10% rabatt når de abonnerer.

KENZO Norge i sosiale nettverk

I sosiale nettverk, i tillegg til informasjon om de siste samlingslanseringene, kan du oppdage de siste kampanjetilbudene.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maksimal rabatt tilbys av KENZO for kjøpere i Norge

KENZO har foreløpig kun en salgskategori, hvorfra du kan se alle varene som er til lave priser.

KENZO Norge-kupong for abonnement på nyhetsbrev

Ved å bli med som nyhetsbrev på KENZO kan du få 10 % rabatt som du kan bruke på ditt første kjøp, du kan også motta nyhetsbrev med deres eksklusive tilbud og oppdateringer.

 Butikker som ligner på KENZO

Det er forskjellige butikker som ligner på KENZO som du kan besøke hvis du foretrekker det, hvor du finner lignende varer som du kan lage klesstiler etter din smak, du kan også se deres typer og fraktkostnader eller tilgjengelige rabatter, noen av butikkene du kan besøke er Calvinklein.com, Armaniexchange.com, Thecoutureclub.com

 KENZO Norge-kuponger for BLACK FRIDAY

Et av de beste merkene i verden som KENZO bringer for november måned de fantastiske Black Friday-rabattene som du kan nyte for å gjøre kjøpene dine den fjerde fredagen i måneden, i løpet av denne dagen kan du få megarabatter tilgjengelig for de som klarer å nå opp til maksimalt 80 % rabatter med tilgjengelige kuponger som kan være opptil 10 % tilgjengelige.

 Kupong for KENZO Norge for 11.11

For denne dagen med rabatter som singeldagen, tilbyr KENZO sine kunder utrolige rabatter slik at de kan unne seg selv når de foretar sine kjøp, disse rabattene kan kun oppnås opptil 50%.
  

Kampanjekuponger fra KENZO Norge for Cyber ​​​​Monday

En av de viktigste høytidene for KENZO er Cyber ​​​​Monday-rabattene som du kan få påfølgende mandag etter Black Friday, for denne dagen finner du en rekke tilgjengelige rabatter som kan være fra 65 %, med fantastiske rabattkuponger fra 20% Disse rabattene er eksklusive for kjøp gjort på nettet.

KENZO Norge Kuponger til jul

Hos KENZO holdes julerabatter i desember måned, og denne måneden kan du få og nyte gode salg, tilbud og kampanjer for kjøp av julegaver, i tillegg til tilgjengelige rabatter på opptil 45 %.
   

KENZO mobilapp for iPhone og Android

For øyeblikket har ikke KENZO en mobilapplikasjon.

Kjente merker som selger i KENZO-butikken

Hos KENZO tilsvarer alle produktene du finner deres eget merke.

 

 

Tilbyr KENZO gratis frakt til Norge?

For øyeblikket tilbyr KENZO gratis bakkefrakt for alle bestillinger. Hvis du ber om rask frakt, kan kostnadene variere fra $15 til $25.

Kan jeg betale hos KENZO med PayPal?

Hos KENZO kan du betale for kjøpene dine gjennom PayPals digitale plattform, andre betalingsmåter er med kredittkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diner's Club, Carte Bleue, eller gjennom Sofort, Ideal, China Union Pay, WeChat Pay, AliPay.

Hvor skal jeg skrive rabattkupongen hos KENZO?

KENZO har forberedt for sine kunder å skrive rabattkupongen de ønsker å inkludere i kjøpet i en boks nederst på midten av siden der de må inkludere koden de ønsker å bruke, når de er ferdige må de fortsette med betalingsprosessen. sendt.

Kuponger sist oppdatert: I dag
25 Kan 2024
KENZO Rabattkoder

Spesialtilbud og kuponger hos KENZO Norge

Vil du holde deg oppdatert med de siste kupongene og kampanjetilbudene fra KENZO? Nedenfor er en liste over de siste:

KENZO kupong 10% rabatt på første bestilling
Siste sjanse: Endelige rabatter med opptil 50 % rabatt
KENZO kampanjekode med gratis frakt for en bestilling på minst $100
30% rabattkupong KENZO for utvalgte produkter
Outlet KENZO: opptil 50 % rabatt

KENZO Kupong

Andre lignende butikker