LATAM Kupong → Rabattkode → Tilbud

TilbudstypeRabattdetaljerutløper
kupong15% rabatt med denne LATAM promo kode14 mars
ForfremmelseSiste LATAM-kupong og hvis kampanjen din registrerer deg som medlem03 mars

Kuponger og tilbud fra lignende butikker

LATAM gjennomgang

LATAM er selvfølgelig verdsatt for det lette det kan tilby sine kunder billige flyreiser til noen av de mest avsidesliggende stedene. Men samtidig setter kundene pris på at de kan planlegge turene sine, til minste detalj, akkurat som de vil, også på hovedsiden av nettstedet, gjennom søkemotoren for flyreiser. Her kan du legge inn data som avreisested, destinasjonen, reisedato, antall og type passasjerer (voksne, barn, nyfødte) og flyklassen. For å gjøre det enklere å administrere alle reisedataene, har Latam også en mobilapplikasjon, hvor du kan lagre billetter, digitale dokumenter og andre alternativer du trenger, bare et klikk unna, uansett hvor du er.

Nyttig informasjon om LATAM

LATAM-siden handler kun med salg av flybilletter i digitalt system, og det er derfor du ikke trenger å hente dem i fysisk format, og du trenger ikke å betale ekstra leveringsgebyr. Avbestilling av en tur kan gjøres enten fra kundekontoen din eller ved å kontakte kundeservicen, avhengig av tiden som er igjen til flyreisen. Betaling for tjenester kan bare gjøres online, enten ved bruk av debet- eller kredittkort, utstedt av Visa, MasterCard, Maestro, American Express eller Discover, eller via PayPal-konto.

Info om hvordan du bruker en Latam-kupongkode?

Alle LATAM-kupongkoder kan legges inn rett på hovedsiden på nettstedet, og søkemotoren tilbyr en spesiell plass. På den måten kan du få en klar ide om prisen på billettene dine.

 

Kuponger sist oppdatert: I dag
20 oktober 2021

Andre lignende butikker